MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

NeutralizeR 10 Haziran 2007 14:54

Alıntı:

FiRewaLL adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 517151)
üstadım yaptim kaldırdım yeniden de kurdum ama hala aynı :S

Windows Live Messenger 8.5 İngilizce sürümü, üzerine de Türkçe sürümü kurun, bir de bu sürümde deneyin. Güvenlik programlarınızı geçici olarak kapattığınızda bir değişiklik olup olmadığını kontrol edin. Ayrıca kontrol için; Başlat > Programlar > Windows Messenger kullanarak oturum açmayı da deneyebilirsiniz.

FiRewaLL 10 Haziran 2007 15:42

şimdi 8,5 i kurdum üstadım.. Bakalım Bunda Sorun Olacakmi İnsallah Olmaz tşkederim. Kolay gelsin iyi calısmalar.

romantik84 10 Haziran 2007 19:17

slm arkadaşlar, msn de kendi resmimi ve başkalarının görüntü resmini göremiyorum.

Messenger kişi listesi penceresinde "Araçlar --> Seçenekler" menüsünde, "Kişisel" sekmesinde "Kendi görüntü resmimi göster ve diğerlerinin bunu görmesine izin ver" seçeneğinin; Genel sekmesinden de "Diğerlerinin görüntü resmini göster" seceneğinin işaretli olduğundan da eminim.

ama yine de görüntü resmim yok.
bi ayarı mı değiştirdim acaba ? :(
lütfen yardım edin...

NeutralizeR 10 Haziran 2007 19:22

Alıntı:

romantik84 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 517492)
slm arkadaşlar, msn de kendi resmimi ve başkalarının görüntü resmini göremiyorum.

Messenger kişi listesi penceresinde "Araçlar --> Seçenekler" menüsünde, "Kişisel" sekmesinde "Kendi görüntü resmimi göster ve diğerlerinin bunu görmesine izin ver" seçeneğinin; Genel sekmesinden de "Diğerlerinin görüntü resmini göster" seceneğinin işaretli olduğundan da eminim.

ama yine de görüntü resmim yok.
bi ayarı mı değiştirdim acaba ? :(
lütfen yardım edin...

Resimde gösterilen yere tıkladığınızda bir değişiklik olmuyor mu?

DrAm3vLH 10 Haziran 2007 19:48

ellerınıze saglık ben kurdum ve super

moonlight_y 11 Haziran 2007 14:10

slm arkadaşlar ben bu nmsnde beni engelleyenlerini görme programını nası yüklicem biri yardım etsinn:(

hellboy726 11 Haziran 2007 15:57

Alıntı:

moonlight_y adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 518482)
slm arkadaşlar ben bu nmsnde beni engelleyenlerini görme programını nası yüklicem biri yardım etsinn:(

Bağlantıdaki başlığımızı inceleyin;
MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler)

KisukE UraharA 11 Haziran 2007 16:23

Alıntı:

moonlight_y adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 518482)

ENGELLİYENLERİ GÖRMEN İMKANSIZDIR ENGELLİYENLERİ GÖREBİLECEK HER HANGİ BİR PROGRAM DAHA BENİM BİLDİĞİM KADARIYLA ÇIKMAMIŞTIR.ENGELLİYENLERİ GÖSTERECEK DİYE OLAN PROGRAMDA SİZİ SİLENLER ÇIKIYOR BENDEN SÖYLEMESİ

mrymskrc 11 Haziran 2007 21:37

Alıntı:

mrymskrc adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 512864)
arkadaşlar bu hata bende de oluyor ne yapmalıyım acaba.sizin yazdıklarınızı okudum fakat onlar bi işe yaramadı :|

kimse bana yardım etmiicekmiiiii:*(

matraxboy 11 Haziran 2007 23:24

Msn Arıza

Arkadaşlar Msn 8.1 kullanıyorum,düne kadar sorunu yoktu ama n olduysa dün oldu,Msn normal olarak açılıyor tam solundaki reklamları yükleyeceği zaman aniden kapanıyor..windows messenger da sorun yok ama msn de bu sorunu yaşıyorum.Girişi yapıyorum açılıyor,solundaki reklamları yüklemeye çalıştığı sırada tık gidiyor..Acaba benim adreste mi sorun var diye farklı mail adreslerinden girdim onda da aynı sorunu verdi..Msn i tekrardan kuruyorum hatta 8.5 i de kurdum onda da aynı sorunu verdi şimdi MSN için de format atmak istemiyorum..Bilgisi olanların yardımını bekliyorum saygılar...

Saat: 21:05

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık