![]() |
ya benım sorunun msndekı kısılerı toplu olarak sılmek ıstıyorum yardımcı olurmusunuz |
slm arkadaslar ben msn adresımı sıteden ıptal ettım ve pişman oldum msn lıstemdekı kısılerın adreslerını nasıl bulacagım yada msn adresımı nasıl gerı alırım bunun hakkında bılgınız varmı acaba |
Alıntı:
Microsoft Windows Journal Viewer 1.5. Şimdi karşıdan yükleyin. Windows Journal Viewer için Güvenlik Güncelleştirmesi. Şimdi karşıdan yükleyin. Alıntı:
kişiler >> kişi ekle >> adres defterimi göster tıklıyoruz ve kişi listesi çıkıyor tümünü işaretleyip X sil seçeneğine tıklıyoruz kişi listeniz toplu olarak siliniyor.sonra msn yi kapatıp tekrar açtıktan sonra msn deki kişilerinizin yok oldugunu göreceksiniz. birde bunu toplu olarak deilde silmek istediğiniz kişiyi işaretleyip silebilirsiniz. Alıntı:
|
selam arkadaşlar.. BEnım bir sounum var. arkadaşlarıma bişey gönderdiğimde bilgisyarınız paylaşım klasörüne kapalı diye bir uyarı veriyor.msn i defalarca kaldırıp tekrar kurdum sroun çözülmedi netten yenisini indiriyiorum kuaramıyorum... Yardım edin lütfen arkadaşlar :(... |
msn de birisinin beni silip silmediğini öğrenebilir miyim bunu öğrenmek için ne yapablrm bu msn 7.5 ıcınde dahılmı yokssa sadece lıve mesenger ıcınmı? |
Alıntı:
sanırım sorunuz arkdsınızı paylaşım klasörü katagorisine dahil etmediniz yada edilmediniz karsı taraftan.araçlar/secenekler/paylaşım klasörü ayarlarına göz atıp arkdsınız yada karsı taraf sizin için paylaşım klasörü olusturun. Alıntı:
|
merhabalar arkadaşlar, msndeki Smileleri nasıl yedekleyebilirim? Bilgisayarımı formatlıycam ama bazı smileleri tekrar edinmem oldukça zor ve onları kaybetmeden yedeğini almak istiyorum.. biraz aradım ama sitede bulamadım bununla ilgili bir döküman... yardımcı olursanız sevinirim... |
Alıntı:
Bağlantıyı inceleyiniz; https://www.msxlabs.org/forum/diger-msn-messenger-icerikleri/2154-msn-backup-icerik-yedekleme-geri-yukleme.html |
Alıntı:
|
selam arkadaşlar iki hafta önce msn mi kaybettim şifremi kabul etmiyo gizli yanıtıda girdim çok kez denediniz diye yanıt veriyo muhtemelen şifrem çalınmış olmalı onu nasıl geri alabilirim yardımcı olursanız sevinirim... |
| Saat: 00:32 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık