MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

bebeto 14 Haziran 2007 20:27

Alıntı:

Beydaba_ adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 524028)
selam arkadaşlar iki hafta önce msn mi kaybettim şifremi kabul etmiyo gizli yanıtıda girdim çok kez denediniz diye yanıt veriyo muhtemelen şifrem çalınmış olmalı onu nasıl geri alabilirim yardımcı olursanız sevinirim...

Sakin yanlis anlama ! ama uzerine soguk bi bardak su ic ve unut derim .. eger gizli soru degismis ki alan herseyi degistirmistir bu durumda microsoft bile bos ..

hellboy726 14 Haziran 2007 21:51

Alıntı:

Beydaba_ adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 524028)
selam arkadaşlar iki hafta önce msn mi kaybettim şifremi kabul etmiyo gizli yanıtıda girdim çok kez denediniz diye yanıt veriyo muhtemelen şifrem çalınmış olmalı onu nasıl geri alabilirim yardımcı olursanız sevinirim...

Bağlantıyı inceleyin;

Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe)

rose_tek 15 Haziran 2007 17:59

Msn de sildiğim kişiyi yeniden eklemek

msnde silmiş olduğum kişiyi araçlar->seçenekler-> gizlilikten yeniden eklersem ona uyarı gider mi? cevaplarınızı bekliyorum..teşekürler

KisukE UraharA 15 Haziran 2007 18:27

Alıntı:

rose_tek adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 525151)
msnde silmiş olduğum kişiyi araçlar->seçenekler-> gizlilikten yeniden eklersem ona uyarı gider mi? cevaplarınızı bekliyorum..teşekürler

HAYIR HERHANGİ BİR İLETİ GİTMİYOR KENDİM ŞAHSEN DENEDİM BENDEN SÖYLEMESİ

DuLLSoN 16 Haziran 2007 02:45

Benim sorunum ise şöyle:
Msnde listemdekiler Myspace lerini güncellediklerinde isimlerinin sollarında sarı bir yıldız çıkar, bizde ona tıkladığımızda kişinin spaceine gideriz değilmi, ben yıldızları görebiliyorum fakat tıkladığımda hiçbirşey açılmıyor, msn hiçbir tepki vermiyor boşluğa tıklamışım gibi. Bu sorunun kaynağı nedir acaba

KisukE UraharA 16 Haziran 2007 08:59

Alıntı:

DuLLSoN adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 525815)
Benim sorunum ise şöyle:
Msnde listemdekiler Myspace lerini güncellediklerinde isimlerinin sollarında sarı bir yıldız çıkar, bizde ona tıkladığımızda kişinin spaceine gideriz değilmi, ben yıldızları görebiliyorum fakat tıkladığımda hiçbirşey açılmıyor, msn hiçbir tepki vermiyor boşluğa tıklamışım gibi. Bu sorunun kaynağı nedir acaba

SPACE GÖREBİLMEN İÇİN KENDİ AÇTIĞIN MSN SAYFASINDA SPACE SİMGESİ GÖRÜLMESİ GEREKİYOR EĞER SPACE SİMGESİ YOKSA SPACENİ GÖRMEK İSTEDİĞİNİZ KİŞİLERİN SPACENİ GÖREMEZSİNİZ.

DuLLSoN 16 Haziran 2007 14:36

Alıntı:

salih85 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 525892)
SPACE GÖREBİLMEN İÇİN KENDİ AÇTIĞIN MSN SAYFASINDA SPACE SİMGESİ GÖRÜLMESİ GEREKİYOR EĞER SPACE SİMGESİ YOKSA SPACENİ GÖRMEK İSTEDİĞİNİZ KİŞİLERİN SPACENİ GÖREMEZSİNİZ.

Sorunu nasıl çözebilirim onuda söylersen sevinirim, benim space im var

KisukE UraharA 16 Haziran 2007 14:51

Alıntı:

DuLLSoN adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 526294)
Sorunu nasıl çözebilirim onuda söylersen sevinirim, benim space im var

ARASIRA MESSENGERDA SORUN OLDUĞUNDA SPACE SİMGESİ ÇIMAMA DURUMU OLUYOR BUNLARDA SANA DENK GELİYOR BÜYÜK İHTİMALLE

siyasal 16 Haziran 2007 23:01

ben msn 5.1 de resim sorunu yaşıyorum

ne ben karşıdakini görüyorum nede karşıdaki beni görüyor

diğer versiyonlardaki gibi Araçlar > Seçenekler > "GENEL" Bölümü diye bir bölüm de

açılmıyor yardımınız için şimdiden teşekkür ederim

Ayrıca bir türlü yükseltemiyorum versiyonunu ne yapmam lazım

hellboy726 16 Haziran 2007 23:10

Alıntı:

BYAYD SPEOPLE adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 526581)
msn im cok gec acilio nasil cöze bililrim

bağlantı hızınızdan yada kişi listenizin büyüklüğünden kaynaklanıyor olabilir..

Alıntı:

siyasal adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 527003)
ben msn 5.1 de resim sorunu yaşıyorum

ne ben karşıdakini görüyorum nede karşıdaki beni görüyor

diğer versiyonlardaki gibi Araçlar > Seçenekler > "GENEL" Bölümü diye bir bölüm de

açılmıyor yardımınız için şimdiden teşekkür ederim

Ayrıca bir türlü yükseltemiyorum versiyonunu ne yapmam lazım

sürümünüzü 5.1 den 8.5 e yükseltin.
Son sürümü download etmek için ;
https://www.msxlabs.org/forum/son-haberler/19063-windows-live-messenger-8-1-final-turkce.html

Saat: 00:33

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık