![]() |
merhaba arkadaşlar. msn açık iken, disvoverinin geçmiş sekmesine tıkladım . msn otomatik olarak kapandı ve tekrar msn ye bağlantı kuramadım şuanda açamıyorum. hata kodu olarak 80004005 veriyor. hata gider dediğimde IE çevrimdışı ayarı onarılamıyor. ne yapabilirim? |
Alıntı:
80004005 numaralı hatayı alırsınız. Yapmanız gereken kullandığınız sürümün bir öncekini yükleyin. 7.5 ise 7.0 gibi. yada Yandaki bağlantıdan messenger'ı tamamen uninstall edip yeniden kurun :moo: Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? |
merhaba arkadaşlar benimde bi sorunum var fakat topic hepsini okumak saatlerimi alacağından bakamadım. Benim sorunum msn göründü adımı değiştiremiyorum oraya geldim ve değiştirmek istediğimde kitli gibi bişey olmuş orası hiç bişey yapılamıyor sorunun çözümü bilen varsa yardım edebilirsiniz. |
Alıntı:
|
Selam Arkadaşlar hotmail mail kutum ingilizce türkçe yapmam gerekiyor nasıl yaparım?:$ |
Alıntı:
|
arkadaşlar benim bi sorunum var ve bakmadıgım yer kalmadı dersem abartmam. msn oturum açıyorum. arada msnde Bağlantı sorununuz nedeniyle yaptıgınız deişiklikler dier pclerde uygulanmayabilir diyor. ben nicklerime önem veren biriyimde o yüzden. güvenlik duvarı sorunu yoq. antivirüsde de sorun yok. proxy ayarlarına da baktım. msn'in KISITLI UPnPden bağlısınız diyor acaba sorun bu olabilirmi? ilginize alakanıza şimdiden teşekküler |
benim sorunum oturum açtığımda tüm çevrimiçi olan kişiler sağ tarafta şimdi oturum açtı diyor buda bilgisayarı çok kasıyor o anda ben bunun olmasını istemiyorum ilginizden dolayı teşekkürler live msn 8.5 kullanıyorum ayrıca plus ve discovery var onlarda final sürüm (4.23, 1.3) |
Alıntı:
WİNDOWS LİVE MESSENGERINIZ BÜYÜK İHTİMALLE ÇOK GEÇ AÇILDIĞINDAN KAYNAKLANIYOR.GEÇ AÇILIYOR VE AÇILDIĞINDA ÇEVRİM İÇİ OLANLARIN HEPSİNİ GÖSTERİYOR....SAYGILARIMLA |
Alıntı:
|
| Saat: 00:33 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık