![]() |
Zoruma gitti kendine aşık edip giden her kαhpe! Tek özlemim çocukluk oyunlarındaki gülmece. |
Bazen tutunursun hayata tüm kollarınla Bazen yığılırsın aniden Bazen yapa yalnız kalırsın Şu koca dünyada ... |
Her bir şüphe yakıyor... Kutuplar eridi de insanların arasındaki buzlar erimedi gitti... Niye mesafeler?... |
Alıntı:
Canlılar insan gibi, et-kemik-sinir ve kaslarına ruh eklemedikçe de buzlar erimemekle kalmayacak,nice evrenler bile o nedenle yok olacak... BT den.. |
Atışları yap boş kovanları topla Var hedefine, mermilerin hep ıska.. |
Alıntı:
Yeni mermilerle aynı ya da farklı hedeflere doğru.. Durmak yok .. |
Kimler geçerken içimden Bir sen vardın Melekleri imrendiren ... |
Nan Gibi Ve gözlerin gelir geçer içimden, Su içerken, sen sokulurken akşam kızıllığına, Ekmeği bölerken, Yalnızsam, yıllar nasıl geçmişse aradan, Unutmak kolay sanmışsa şarkılar, Şiirler yalan yazmışsa ayrılığı, Kör olsun sözlerim, unuttuysam adını, An gibi aklımdasın... Gelir geçer gemiler, Belki sende geçersin diye, Bir kumru konar her sabah pencereye, Bir miladı taşır gece bir yıldız, Soğuk olur, üşürsün ya adamakıllı, Hani sarılırsın kendine, Hani aklın karışır, Bu bir divaneliktir gönül ah'a alışır, Ömrüm bitse ne çıkar, Can gibi aklımdasın... Gündür bu geçer gider, Belki bir şey kalmaz sanırsın, Yani bir sabah uyandığında, Ne hayatın tortusu, ne kokusu alışmışlığın, Her şey başka olacaktır, Başka bir otobüs, başka bir gazete, Resimlerden silinecek yüzün belki de, Ne adın, ne sanın, Bir şafak vakti açınca gözlerini, Bir merhabayla, Yeniden kurulacak dünya, Ve sen her şafak, Nan gibi aklımdasın... Bazen bir şey geçer içinden insanın, En ücra yerlerinden, cesaret gibi bir şey, Ne olacak işte, kömür yanmıyorsa eskisi kadar güzel, Fasulyenin tadı yoksa, Şarkılar yakmıyorsa içini, Sadri Alışık öyle güzel ağlamıyorsa, Aşık olmayı beceremiyorsa İzzet Günay Mahallenin en güzel kızına, Denizin tuzu, Yalnızlığın bahanesi yoksa, Bir bıçak saplanınca yüreğinin tam ortasına, Zannetmeki ölmek zor, ölmek kolay, kolay da! Kan gibi aklımdasın... Bu da geçer, her sabah kanayacak değil ya, Bakarsın taze ekmek çıkarır köşedeki fırın, Biraz da helvası bizim bakkalın, Senden ayırdığım üç beş zeytin, Otururum sofraya, Her lokmada geçer acısı belki bırakılmışlığın, Bende unuturum, nasıl unutulursa sana susuzluğum, Ve nasıl becerdiysem kahrolmayı, Öyle unuturum, Ekmek gibi, Nan gibi aklımdasın... Ve gözlerin gelir geçer içimden, Su içerken, Sen sokulurken akşam kızıllığına, Ekmeği bölerken, Yalnızsam, yıllar nasıl geçmişse aradan, Unutmak kolay sanmışsa şarkılar, Şiirler yalan yazmışsa ayrılığı, Kör olsun sözlerim, unuttuysam adını, An gibi aklımdasın... An gibi aklımdasın... Aklımdasın.... İbrahim Sadri |
Açıla geldi melankoliklerin perdesi; oynayanlar hüsrandı, yada kırık kalpler perisi... |
'Yılandan korkmam, yalandan korktuğum kadar!..' |
çok mu zor..? |
Hayat kısa;
|
Seni sevene sevginde öncelik ver.. Sevmeyeni en fazla hayatının kıyısında tut, asla içine alma.. Bunları yapabilseydim keşke.. Ama yapacağım.. Başaracağım.. Ve hayatımda beni güldürenler de var olacak.. Benim güldürebildiklerim de.. Asla bitmeyen konum bile bitecek.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
şart oldu ... |
... Küllenmiş ateşe su ne yapsın... |
herşey çok daha güsel olacak ... |
BiLiyorum özgürLük emek ister :tender: |
Can't hold onto the fear that I'm lost without you.. Sensiz kaybolduğum korkusuna dayanamıyorum.. If I can't feel, I'm not mine.. Eğer hissedemezsem, kendim değilimdir.. I'm not real.. Gerçek değilimdir.. |
İçime sapladığın kazıkların kıymıkları saçma sapan dağılmış etrafa. Cinayet kokuyor nefesin. İçimde yağıp duran gözyaşlarımın sebebisin.. |
Sıkılır bu can yine buralarda... :poke: |
yüzlerdeki maskeler... |
ÇaLışmak gerek :uf: |
|
Senin yanındayken Bir şeyler akıyor içimden, Çağlayanlar gibi... Tutku mu desem, çoşku mu desem. Eve dönerken Bir şeyler sönüyor içimde, Gün batıyormuş gibi Hüzün mü desem, korku mu desem Ve bu Artık hiç bitmeyecek.. |
'Tedirgin umutları urganlara bağlıyorum artık...' |
hiç birşey değişmedi,aynı ve değişmeyecekte ... |
Acaba ağLasam içimde ki acıLarda gözyaŞLarımLa birLikte akıp gider mi :uf: |
son perde ... |
Bazen dur demek geLiyo hayata içimden dicek o kadar çok şey varken.. |
Özgürlük, baskılardan doğar... |
Güzel sözlerim yazık ki çoktan havlu attı.. |
Nafile yanar elim, dudağım Seni bana yar ederler mi ? |
Her şey üstüne üstüne geliyorsa, belki de sen tersten gidiyorsundur. |
Yeni bir sayfa açtım işte ömrümü çiziyorum Sensiz hiç bir şeyin hükmü yok benim için |
'Herkesi sen dost mu sandın!' |
Zor muydu Sevmek ..? |
Resim sadece resim degildir... Sozlerin susmus halidir... Üç yanlışım bir doğrumla çekti gitti, bütün hikayem burda bitti... |
Tanrı unutmuş olsa da.. Vur durma vur yüreğim vur.. Olan olmuş ne olur? Hayata bir daha vur... |
ßelкi Sαηdığıη Kαdαя Uкαlα,.. ßєlкidє Tαнмiη Edємiуєcєğiη Kαdαя Mütєναziуiм.. ßiяαz Sαкlıуıм,..ßαzєη Yαѕαкlıуıм.. Kiмѕєуi Öяηєк Alмαм..Kiмѕєує Öяηєк Olмαм.. Aякαмα ßαкмαм..' Aѕlα ' Dємєм ..' Kєşкє'lєяi Sєνмєм!!.. Elєştiяi dє Diηlєяiм, Nαѕiнαt dє.. Kiмѕє ßαηα Mαѕαl Aηlαtмαѕıη, Çσcυккєη dє Sєνмєzdiм Zαtєη... |
Kanla karışık yağmurlarla Üstümüze özgürlük yağıyor gökyüzünden ... |
|
Ojelerimi silmek istediler, sildirmeyeceğim dedim,anlamadılar... |
...sevildiğim zamanlar birer öykü oldular |
'Sonlar yeni baslangıclar icindir...' |
Alıntı:
Bir insanı sevenler ne çoktur..Bakma benim zaman zaman "kimse beni sevmiyor " vızıldanmalarıma.. Bizi ailemiz, arkadaşlarımız, kimbilir belki bir başkaları da sevdi ve seviyor ve sevecekler.. Ben seni seviyorum..Ve bu bitmeyecek :) |
Troçki ve Lenin tartışıyorlar; Troçki haykırıyor;''birgün tarih benim haklılığımı haykıracak'' Lenin gayet rahat;''o,tarihin kimin yazdığına göre değişir''.. Beyaz'a o kara dediği için kara diyen müridlerin olmaması yeni dünya için tek dileğim.. beyaz beyazdır,kara ise kara kimin ne dediğinin,kimin dediğinin önemli olması gerektir.. şu Su'dan oluştuğu için mavi olan Dünya'da sadece bundan kalışım.. Dünya'yı terketmeyişim bundan.. |
hergün aynı sahneler , içinde kendimiz ... |
Mavi... |
topum kaçtı bugün yola ... |
Ellerim Seni İstiyor İzmir:tender: Ve..Seni:inlove: |
| Saat: 00:35 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık