![]() |
arkadaslar sanıım msn den kaynaklanan bi sorun bu da .. karşımdaki kişiden müzik aldığım zaman windows güvenlik nedeniyle o dosyaya ulaşmamı engelliyor . . sonuç olarak alamamış oluyorum o şarkıyı . . yardım ederseniz sewinirim .. soru önceden sorulduysa da özür dilerim çok soru olduğu için hepsine bakamadım |
Alıntı:
|
herkes bilmio ki ben biliomda karşımdaki bilmeyebilio rar ın zip in ne olduğunu . . teşekkür ederim yine de ama bunun çözümlenmesi lasım .. wardır heralde bi çözümü |
Alıntı:
Not: Windows XP'de "zip" özelliği mevcut.Karşı tarafın zip ile ilgili herhangi birşey bilmesine gerek yok, üzerine tıkladığında dosyayı açabilecektir. |
Alıntı:
|
selam özür diliyerek bir sey sormak istiyorum ben live mesengeri yükledigimde kisi listem bos cikiyor 7.5 te ise 250 kayitli kisi var bunu nasl düzeltebilirim yardim ederseniz sevinirim forumda arattim ama aramada böyle bi sorun bulamadim :( |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
live messenger kisi listesinde kisilerin resimlerini nasıl goruntuleyebilirim? (yesil adam yerine resim) msn 7.5 te bu özellik vardı. live da yok. ek bir programla yapılabilecegini sanıyorum.tesekkurler. |
Merhaba, daha önce de sormuştum (bkz. Sf. 108) fakat bir cevap alamadım. Belki gözden kaçmıştır diyerek tekrar soruyorum. Bana kafayı yedirten bir sorunum var. Live Messenger Yardım sayfasındaki her olasılığı denediğim halde çözemedim. Sorunum şu : Paylaşım Klasörleriyle ilgili herhangi bir işlem yapamıyorum. Her defasında Bilgisayarınız Paylaşım Klasörleri'ni desteklemiyor uyarısı çıkıyor. Aşağıda bilgisayarın özelliklerini, MSN eklentilerini ve bazı özellikleri yazıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Celeron 1.1 Ghz işlemci, 128 MB SDRam, MSN Live Plus ve Winamp Plug-In kurulu, Güvenlik Duvarı açık (Özel Durumlarda MSN Live ve MSN Live (phone) işaretli değil), Avast 4.7 Home Edition anti-virüs (erişimde koruma aktif) kullanıyorum. Şimdiden teşekkürler. |
Alıntı:
Alıntı:
Paylaşım Klasörlerini kullanabilmek için hem sizin hem de kişinizin NTFS (Performans, güvenlik, güvenilirlik ve diğer ileri düzey özellikleri sağlayan gelişmiş bir dosya sistemi.) dosya sistemi ile biçimlendirilmiş bir sistem bölüm (Bölüm, sabit sürücünüzün bir kısmı veya tamamı olabilir. Bölümler genellikle işletim sistemi yüklenmeden önce oluşturulur. Çoğu ev kullanıcısı için, sabit sürücünün yalnızca bir bölümü vardır.) kullanması gerekir. Sabit disklerin normalde NTFS dosya sistemi içinde biçimlendirilen tek bir bölümü vardır. Sabit diskinizin NTFS sistem bölümü kullanıp kullanmadığını belirlemek için Bilgisayarım'ı çift tıklatın, Windows'un yüklü olduğu sabit diski sağ tıklatın ve sonra Özellikler'i tıklatın. NTFS'nin Dosya sistemi'nin altında listelenip listelenmediğine bakın. Sabit diskinizi komut isteminden NTFS'ye dönüştürmek için: 1. Görev çubuğunda Başlat'ı ve sonra da Çalıştır'ı tıklatın. 2. cmd yazın ve sonra Tamam'ı tıklatın. 3. convert c: /FS:NTFS (burada C: sabit diskinizi gösterir) yazın ve ardından ENTER'a basın. 4. Bilgisayarınızı yeniden başlatın. Notlar * Sabit diskinizi FAT32'den NTFS'ye nasıl dönüştürebileceğiniz konusunda daha fazla bilgi için Windows yardım belgelerinize başvurun. FAT32'den NTFS'ye dönüştürme işlemi sırasında bir aksilik olursa veri kaybedebilirsiniz. |
80004005 nolu hata için bu hata kodunun sebebi messenger discovery programıdır |
WLM son günlerde sürekli hata vermeye başladı.. PLUS live VE MESSENGER DİSCOVERY LİVE kullanıyorum.. msn yi açtığımda oturum açmaya başlıyor ve hata raporu çıkıyor hata raporu gönder desem de gönderme desem de aniden msn ikonu kayboluyor.. Ve sürekli bu hatayı vermeye başladı.. Ve 2 defa programı silip tekrar siteden yüklemek zorunda kaldım.. Dün akşam yükledim tekrar ve bu sabah yine o hata ile karşılaştım.. Lütfen yardım edin.. tşkler.. |
Alıntı:
|
live messenger'de winampta dinlenen şarkıları gösteremiyorum gerekli programı kurdum ama ne dinliyorum özelliğini kullanamıyorum yardımcı olurmusunuz |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Winamp Preferences / Plug-ins / General Purposes bolumune girin ve sag tarafta Toaster for Winamp Classic secenegine tiklayip, asagida bulunan Configure selected plug-in bolumune girin.Boylece Toaster Preferences penceresi acilacaktir ve Extra yazan bolumden Prevent conflicts with Messenger toast ve WLM title updates seceneklerinin secili oldugundan emin olun. |
|
L.a.D.y çok teşekkür ederim. hemen uyguluyorum umarım uçmaz PC bi de format atmayayım akşam akşam :) |
Alıntı:
Winamp Toaster (Windows Live Messenger icin) |
Alıntı:
Dosyayı İndir |
saolun ama ikinizin verdiği linklerde de olmadı. toasteri kurunca sadece ekranın sağ alt köşesinde gösteriyor. winampı silip tekrar kurmama rağmen düzelmedi. acaba messengerde sorun olabilirmiki..? |
Tam 15 gündür her gün istisnasız 10 kere denediğim halde 8.0 ı kuramıyorum! Tam kurulum biterken herşeyi toparlayıp iptal ediyor. Casus program yok! Harddisk tertemiz. Windowsu da installeri de defalarca güncelkleştirdim! Sinir hastası oldum! Lütfen yardım eder misiniz? |
slm sitenizin sunmuş olduğu ücretsiz ifadeleri indirdim ancak bunları msn me ekleyemiyorum. |
bende ofline gözüküpte online olan arkadaşları bilmek istiyorum öyle bir proğram varsa bi bana yardımcı olabilirmisiniz arkadaşlar şimdiden teşekkür ederri çok yararlı bilgiler var burda ya ben yanlış yere sorumu sordum sanırım benim msn 7.5 lik ben online olupta ofline gözüken arkadaşları bilmek istiyorum varmı öyle bir proğram şimdiden teşekkürler yardımcı olursanız çok sevinirim. |
Alıntı:
Sonuc alamazsaniz daha detayi bilgi (isletim sisteminiz, kullandiginiz messenger sürümü, MSN eklentiler ya da programlari gibi bilgiler) verirseniz yardimci olacagiz. Alıntı:
Alıntı:
|
selam arkadaşlar benim bi isteğim var sizden benim msn deki nickimi renkli yazmak istiyorum ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim |
Alıntı:
Windows Live Messenger Kullaniyorsaniz; Araclar > Secenekler > Kisisel > Görüntü Adim "Format Codes" Yazisina Tiklayip 1 Renk Secin. |
Maalesef yine olmadı! Çıldırmamak elde değil! İşletim sistemi XP SP2, Intel Pentium M 1,60 GH, 512 ram, 60 gb HDD! Windowsun bütün güncellemeleri tamam! Ama olmuyor, olmuyor! Ruh hastası oldum resmen! Bu arada şu anda sadece MSN Handwriting ve ink yüklü! Daha önce Plus vardı ama kaldırdım! Yaklaşık 2 ay önceydi! 7.5.0324 versiyonu kullanıyorum! |
mrhb arkadaşlar live messeger için stuffpolg-ng varmı eğer varse nerden yükletebilirim |
Mesenger Discovery X2 TR yardım pls arkadaşlar, msn discovery x2 tr programını yükledim ancak msn de çevrimdışı görünürken mesaj gönderemiyorum. msn 7.5 tr kullanıyorum ve msn plus ve stuff.. yardım edenlere şimdiden teşekkürler.. |
KOnuşma penceresindeki arka fona bir resim yerleştirdim sonra orjinali koyboldu.Ondan öncesinde başkasına arkafon paylaşımı ile yollamıştım ondan tekrar aynı şekilde istedim şuan arka fon var ama orjinal olarak resmi lazım msn içinden çıkarmam mümkünmü ? Live messenger kullanıyorum . . |
mrhaba arkadaşlar.benim büyük bi sorunum war *-) nası halledeblirim bilmiyorum. yardım edin lütfen :S live messenger kıullanıyordum.gayet güzel bi şekilde.hiç bi sorun yoktu.bi gün bazı programları silerken heralde messenger!ın çalışmasını sağlayan bazı şeyleri de sildim yanlışlıkla :S messenger açılmıyor. kaç kez pc'den tamamen kaldırıp tekrar ykledim. farklı sürümlerini yükledim.her şeyi denedim.ama bü türlü yapamadım :( yok açılmıyor hâlâ.. hata veriyor...:S şu şekilde: "Runtime Error! Program:C:\Program Files\MSN Messenger\msnmsgr.exe R6025 -pure virtual function call NASIL HALLEDEBİLİRİM YARDIM EDİN!!... |
Arkadaşlar şöyle bir sorunla karşılaştım,6 saat önce falan MSM'me bağlıydım oturumu mu kapattıktan sonra yaklaşık yarım saat sonra yine Online olmayı denedim ama şöyle bir sorunla karşılaştım http://img223.imageshack.us/img223/5116/jpegeg9.jpg tekrar tekrar denedim yine olmadı acaba MSN Türkiye genelinde bir sorun olabilir diye düşündüm başka bir adresle deniyim dedim ve diğer girmiş olduğum adresle MSN Messenger'im açıldı kendi asıl MSN'm ile açmayı deneyince yine bu sorunla karşılaştım http://img223.imageshack.us/img223/5116/jpegeg9.jpg acaba şifrede falan bir sorun var diye düşünmeye başladım bu kez,Mail ana sayfama gidip kullanıcı adımı ve şifremi orda da denedim ve mail açıldı ama MSN'mi açmaya çalışınca maalesef tekrar aynı hatayla karşılaştım acaba MSN Messenger'den mi Banladım falan gibi düşünceler oluştu içimde tabii öyle bir şey varsa varmı yokmu tam olarak bilmiyorum ve sizden yardım bekliyorum...Teşekkür ederim. |
Alıntı:
Oncelikle sunu bir deneyin; MSN Messenger'inizi tamamiyle silin ve sildikten sonra su yontemi uygulayin; Baslat>Calistir, cikan bolume %appdata%\microsoft yazin ve TAMAM'i tiklayin.Cikan klasordeki MSN Messenger'ida silin.Messenger'in en son surumunu sitesinden tekrar yukleyin (Windows Live Messenger) ya da su konu altinda en son surumu bulabilirsiniz; Windows Live Messenger Turkce.MSN'i acip problemin hala devam edip etmedigine bakin, eger problem hala devam ediyorsa; Sorunu cozmek icin Windows XP'nizi update etmeniz gerekiyor.Bunun icin asagidaki link'e tiklayin, Windows'un update sitesine girin ve gerekli update'lerin yapilmasini bekleyin.Siteye girdiginiz andan itibaren birsey yapmaniza gerek yok, Microsoft sizi gerekli update'ler konusunda uyaracaktir. Microsoft Windows Update |
Alıntı:
|
Alıntı:
Messenger'da bulunan yardim bolumunden "Servis Durumu"na (Messenger Ana sayfasi>Yardim>Servis Durumu) bir bakin, orada genel bir problem olup olmadigi yazar.MSN'den kaynaklanan genel bir problemmis gibi geldi bana, bence bir sure bekleyin yarin sabaha kadar gelmezse tekrar yazin.Eger bir hata kodu alirsaniz, o zaman bir problem var demektir.Messenger'dan banlanma gibi birsey soz konusu degil, oyle birsey yok. |
Alıntı:
Sorununuz Devam Ederse Format Atmak'tan Baska Care Kalmayacak Sanirim. Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
çıldırmak üzereyim!!... başka ne yapabilirim??*-) |
Alıntı:
1.Kontrol Panel>Program Ekle&Kaldir Messenger'inizi silin 2.Bilgisayarim > C: > Program Files altinda bulunan MSN Messenger klasorunu silin. 3.Baslat>Calistir cikan bolume regedit yazin tamam'a basin, Windows Registry Editor acilacaktir ve sirasiyla soldaki menuyu kullanarak (ve + lara basarak) su bolume ulasin; HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFTWARE > Microsoft altinda bulunan MSN Messenger'i silin. 4. Yine Windows Registry Editor'de iken su bolume gelin; HKEY_LOCAL_USER > SOFTWARE > Microsoft altindaki MSN Messenger'i da silin. Bu islemlerden sonra bilgisayarinizi yeniden baslatin ve Messenger'in en son surumunu yukleyin.Sorunun cozulmus olmasi gerekiyor.Eger bu yol da basarisizlikla sonuclanirsa; ve update'ler de ise yaramadiysa, sistemde bulunan ve update edilemeyen bir dosyayi sildiniz demektir.Windows XP'i silip yeniden yuklemekten baska bir careniz yok. |
Alıntı:
|
REVOLUTION Kardes... Benim MSN'de söyle bir Problem veriyor: 80072eff Ve Proxy veya Güvenlik Duvarini kontrol edin felan yaziyor... Yardimci olursan,sevinirim! |
Alıntı:
.NET service status Eger genel olarak MSN'de bir problem varsa, size bunu yukarida verdigim link'de belirtir.Problem cozumu icin beklemeniz gerekir.Problem cozumunu beklerken, Messenger'a gecici olarak Web Messenger'dan girebilirsiniz.Fakat butun sistemler normal (All systems are stable and running) uyarisi alirsaniz sorun sizdedir ve size 3 secenek sunabilirim; 1.MSN Messenger Araclar > Secenekler > Baglanti (sol menude) ve altta gorulen Gelismis Ayarlar bolumune girin. Eger ki herhangi bir proxy ayariniz var ise, orada bir takim numaralar goreceksiniz, hepsini silin OK'leyin ve messenger'i kapatip acip tekrar baglanmayi deneyin. 2.Bir guvenlik programi (firewall, antivirus vb.) kullaniyorsaniz, onlari kapatip messenger'a baglanmayi deneyin.Eger basarili olursaniz, bu programlar messenger'i engelliyor demektir ve baglanti icin gerek ayarlari programlar icinde yapmaniz gerekir. 3.Herhangi bir network agi icindemisiniz? Ornegin; Messenger'a is yerinizden girmeye calisiyorsaniz, genelde is yerleri kendisine ozel bir network agi kullanir.Tabi ki messenger baglantisi icin de proxy ayarlarini yapmaniz gerekir.Bu ayarlari ogrenmek icin firmanizdaki teknik destek bolumune basvurun. |
benm msn im acıldıgında hata raporu weriyo bi türlü anlayamadım :S yardımcı olursanız cok memnun olurum ;) AppName:msnmsgr.exe AppVer:8.0.812.0 AppStamp: 44cc1896 ModName:unknown ModVer: 0.0.0.0 ModStamp: 00000000 fDebug:0 Offset: 00000000 Hata raporunun içeriği Exception Information Code: 0xc0000005 Flags: 0x00000000 Record: 0x0000000000000000 Address: 0x0000000000000000 System Information Windows NT 5.1 Build: 2600 CPU Vendor Code: 68747541 - 69746E65 - 444D4163 CPU Version: 00020FC2 CPU Feature Code: 078BFBFF CPU AMD Feature Code: E3D3FBFF Module 1 msnmsgr.exe Image Base:0x00400000 Image Size: 0x00000000 Checksum: 0x0051b/b3 Time Stamp: 0x44cc1896 Version Information böle bişiler işte yardımlarınız için şimdiden teşekkürler... |
Msn plus ve msn discovery Arkadaşlar bayağı bir baktım ama bulamadım. Eğer aynı konuya benzer bi konu varsa afedersiniz. Ben msn 7.5 kullanıyorum. Msn live sürümü hoşuma gitmiyor. Benim sorum şu : Msn plus yüklü ama ben karşı tarafın pencere açtığını görmek istiyorum ama plus tan da vazgeçmek istemiyorum. Msn discovery yi yüklesem plus la msn 7.5 ta çakışma yapar mı veya bana önerebileceğiniz bi program var mı. Şimdiden teşekkürler...*-) |
Alıntı:
Onun haricinde; sadece karsi tarafta kim pencere acmis gormek istiyorsaniz, size sitede bulunan kucuk bir programi onerebilirim.Sahsen test ettim sorunsuz calisiyor.Asagidaki linke bir gozatin lutfen; Kim Size Konusma Penceresi Acmis? Alıntı:
|
arkadaşlar msn todayi nasıl yüklüycem bir türlü bulamadım |
SORUM ŞU; Bir kişinin önce "çevridışı olup" sonra "oturum kapatığını" görebilirmiyiz..Bu uyarıları peşpeşe aldığım durumlar oluyor..Ben bundan şöyle bir akıl yürütmede bulunabilirmiyim??.Çevrimdışı uyarısı alıyorsam engellenmiş oluyorum ..Oturum kapatılıyorsa eğer kişi gerçekten msnyi kapatmış mı olur.. cevap veren arkadaşa şimdiden teşekkürler |
| Saat: 10:23 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık