MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

seko_g 20 Eylül 2006 23:55

arkadaslar sanıım msn den kaynaklanan bi sorun bu da .. karşımdaki kişiden müzik aldığım zaman windows güvenlik nedeniyle o dosyaya ulaşmamı engelliyor . . sonuç olarak alamamış oluyorum o şarkıyı . . yardım ederseniz sewinirim .. soru önceden sorulduysa da özür dilerim çok soru olduğu için hepsine bakamadım

Misafir 21 Eylül 2006 00:23

Alıntı:

seko_g adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 219750)
arkadaslar sanıım msn den kaynaklanan bi sorun bu da .. karşımdaki kişiden müzik aldığım zaman windows güvenlik nedeniyle o dosyaya ulaşmamı engelliyor . . sonuç olarak alamamış oluyorum o şarkıyı . . yardım ederseniz sewinirim .. soru önceden sorulduysa da özür dilerim çok soru olduğu için hepsine bakamadım

Zip'leyip ya da Rar'layip Yollasin.

seko_g 21 Eylül 2006 01:44

herkes bilmio ki ben biliomda karşımdaki bilmeyebilio rar ın zip in ne olduğunu . . teşekkür ederim yine de ama bunun çözümlenmesi lasım .. wardır heralde bi çözümü

Misafir 21 Eylül 2006 01:49

Alıntı:

seko_g adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 219850)
herkes bilmio ki ben biliomda karşımdaki bilmeyebilio rar ın zip in ne olduğunu . . teşekkür ederim yine de ama bunun çözümlenmesi lasım .. wardır heralde bi çözümü

Güvenlik nedeniyle kullandığınız program engelliyor dosyayı.Anti virus ya da firewall kullanıyorsanız, programı deaktif ettikten sonra tekrar deneyin.

Not: Windows XP'de "zip" özelliği mevcut.Karşı tarafın zip ile ilgili herhangi birşey bilmesine gerek yok, üzerine tıkladığında dosyayı açabilecektir.

NeutralizeR 21 Eylül 2006 03:39

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 219717)
Windows Live Messenger ile oturum açmaya çalışırken 81000314 hata koduyla karşılaşanlar Başlat > Programlar > Windows Messenger kullanarak oturum açmayı denesinler. Bu seferki sorun hosts dosyasının düzenlenmesiyle ilgili değil, sunucu tabanlı ve bazı hesapları etkiliyor. Bilgisayarınızda herhangi bir değişiklik yapmanız sorunu gidermeyecektir, çünkü ikinci bir hesap kullanarak Windows Live Messenger'da oturum açmayı denerseniz başarılı olabilirsiniz.

Şu an itibariyle bu sorun çözülmüş görünüyor.

dilenci 21 Eylül 2006 14:54

selam özür diliyerek bir sey sormak istiyorum ben live mesengeri yükledigimde kisi listem bos cikiyor 7.5 te ise 250 kayitli kisi var bunu nasl düzeltebilirim yardim ederseniz sevinirim forumda arattim ama aramada böyle bi sorun bulamadim :(

Misafir 21 Eylül 2006 15:51

Alıntı:

dilenci adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 220223)
selam özür diliyerek bir sey sormak istiyorum ben live mesengeri yükledigimde kisi listem bos cikiyor 7.5 te ise 250 kayitli kisi var bunu nasl düzeltebilirim yardim ederseniz sevinirim forumda arattim ama aramada böyle bi sorun bulamadim :(

MSN Messenger 7.5 Ya da daha alt 1 sürümünde oturum acin, Kisi Listesini Bilgisayariniza Kaydedin, Yedekleyin yani. Daha sonra da Windows Live Messenger'da oturum acin ve Bilgisayariniza Kaydettiginiz Kisi Listesini Eklemeyi Deneyin.

Sorrow 21 Eylül 2006 16:42

Alıntı:

Sorrow adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 219388)
Evet aynısı bana şimdide oluyor arkadaşlar yardım bekliyorum...

Aynısı oldu şimdi banada neden oluyor acaba?

Alıntı:

Tigin adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 219435)

Yalnız ben hata kodu almıyorum ki direkt hata olarak çıkıyor kapatılması gerekiyor olarak..

yserhat 21 Eylül 2006 19:04

live messenger kisi listesinde kisilerin resimlerini nasıl goruntuleyebilirim? (yesil adam yerine resim) msn 7.5 te bu özellik vardı. live da yok. ek bir programla yapılabilecegini sanıyorum.tesekkurler.

PsychoDelic 21 Eylül 2006 23:52

Merhaba, daha önce de sormuştum (bkz. Sf. 108) fakat bir cevap alamadım. Belki gözden kaçmıştır diyerek tekrar soruyorum.

Bana kafayı yedirten bir sorunum var. Live Messenger Yardım sayfasındaki her olasılığı denediğim halde çözemedim.

Sorunum şu : Paylaşım Klasörleriyle ilgili herhangi bir işlem yapamıyorum. Her defasında Bilgisayarınız Paylaşım Klasörleri'ni desteklemiyor uyarısı çıkıyor. Aşağıda bilgisayarın özelliklerini, MSN eklentilerini ve bazı özellikleri yazıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Celeron 1.1 Ghz işlemci, 128 MB SDRam, MSN Live Plus ve Winamp Plug-In kurulu, Güvenlik Duvarı açık (Özel Durumlarda MSN Live ve MSN Live (phone) işaretli değil), Avast 4.7 Home Edition anti-virüs (erişimde koruma aktif) kullanıyorum.

Şimdiden teşekkürler.

Misafir 22 Eylül 2006 00:12

Alıntı:

yserhat adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 220486)
live messenger kisi listesinde kisilerin resimlerini nasıl goruntuleyebilirim? (yesil adam yerine resim) msn 7.5 te bu özellik vardı. live da yok. ek bir programla yapılabilecegini sanıyorum.tesekkurler.

Windows Live Messenger Kisi Listenizin Oldugu Pencerede "Kisi Ekle" Butonunun Yaninda Bulunan "Kisileri yönet" Butonuna Tiklayip "Ayrintilari Göster" i Isaretleyin.

Alıntı:

PsychoDelic adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 220707)
Merhaba, daha önce de sormuştum (bkz. Sf. 108) fakat bir cevap alamadım. Belki gözden kaçmıştır diyerek tekrar soruyorum.

Bana kafayı yedirten bir sorunum var. Live Messenger Yardım sayfasındaki her olasılığı denediğim halde çözemedim.

Sorunum şu : Paylaşım Klasörleriyle ilgili herhangi bir işlem yapamıyorum. Her defasında Bilgisayarınız Paylaşım Klasörleri'ni desteklemiyor uyarısı çıkıyor. Aşağıda bilgisayarın özelliklerini, MSN eklentilerini ve bazı özellikleri yazıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Celeron 1.1 Ghz işlemci, 128 MB SDRam, MSN Live Plus ve Winamp Plug-In kurulu, Güvenlik Duvarı açık (Özel Durumlarda MSN Live ve MSN Live (phone) işaretli değil), Avast 4.7 Home Edition anti-virüs (erişimde koruma aktif) kullanıyorum.

Şimdiden teşekkürler.

Paylaşım Klasörleri'ni kullanabilmeniz için Windows dosya sisteminin NTFS olması gerekir. Harddisk sürücünüzün dosya sisteminin ne olduğunu öğrenmek için Bilgisayarım kısayoluna çift tıklayın, C: sürücüne sağ tıklayıp Özellikler'e girin ve Genel sekmesi altında Dosya sistemi: yazan bölümün karşısına bakın. FAT32 yazıyorsa, NTFS'ye dönüştürmeniz gerekiyor, aksi halde Paylaşım Klasörleri'ni kullanamazsınız.

Paylaşım Klasörlerini kullanabilmek için hem sizin hem de kişinizin NTFS (Performans, güvenlik, güvenilirlik ve diğer ileri düzey özellikleri sağlayan gelişmiş bir dosya sistemi.) dosya sistemi ile biçimlendirilmiş bir sistem bölüm (Bölüm, sabit sürücünüzün bir kısmı veya tamamı olabilir. Bölümler genellikle işletim sistemi yüklenmeden önce oluşturulur. Çoğu ev kullanıcısı için, sabit sürücünün yalnızca bir bölümü vardır.) kullanması gerekir. Sabit disklerin normalde NTFS dosya sistemi içinde biçimlendirilen tek bir bölümü vardır. Sabit diskinizin NTFS sistem bölümü kullanıp kullanmadığını belirlemek için Bilgisayarım'ı çift tıklatın, Windows'un yüklü olduğu sabit diski sağ tıklatın ve sonra Özellikler'i tıklatın. NTFS'nin Dosya sistemi'nin altında listelenip listelenmediğine bakın.
Sabit diskinizi komut isteminden NTFS'ye dönüştürmek için:

1. Görev çubuğunda Başlat'ı ve sonra da Çalıştır'ı tıklatın.
2. cmd yazın ve sonra Tamam'ı tıklatın.
3. convert c: /FS:NTFS (burada C: sabit diskinizi gösterir) yazın ve ardından ENTER'a basın.
4. Bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Notlar

* Sabit diskinizi FAT32'den NTFS'ye nasıl dönüştürebileceğiniz konusunda daha fazla bilgi için Windows yardım belgelerinize başvurun. FAT32'den NTFS'ye dönüştürme işlemi sırasında bir aksilik olursa veri kaybedebilirsiniz.

hakago 22 Eylül 2006 01:10

80004005 nolu hata için
bu hata kodunun sebebi messenger discovery programıdır

oidia 22 Eylül 2006 13:51

WLM son günlerde sürekli hata vermeye başladı.. PLUS live VE MESSENGER DİSCOVERY LİVE kullanıyorum.. msn yi açtığımda oturum açmaya başlıyor ve hata raporu çıkıyor hata raporu gönder desem de gönderme desem de aniden msn ikonu kayboluyor.. Ve sürekli bu hatayı vermeye başladı.. Ve 2 defa programı silip tekrar siteden yüklemek zorunda kaldım.. Dün akşam yükledim tekrar ve bu sabah yine o hata ile karşılaştım.. Lütfen yardım edin.. tşkler..

Misafir 22 Eylül 2006 15:40

Alıntı:

oidia adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 221023)
WLM son günlerde sürekli hata vermeye başladı.. PLUS live VE MESSENGER DİSCOVERY LİVE kullanıyorum.. msn yi açtığımda oturum açmaya başlıyor ve hata raporu çıkıyor hata raporu gönder desem de gönderme desem de aniden msn ikonu kayboluyor.. Ve sürekli bu hatayı vermeye başladı.. Ve 2 defa programı silip tekrar siteden yüklemek zorunda kaldım.. Dün akşam yükledim tekrar ve bu sabah yine o hata ile karşılaştım.. Lütfen yardım edin.. tşkler..

Son zamanlarda MessengerDiscovery Live 1 cok kisi de oturum acamamasina neden oluyor. MessengerDiscovery Live'i bilgisayariniz'dan kaldirip tekrar oturum acmayi deneyin. Sonuc alamazsaniz Hata Kodunu da bu konuyu cevaplayarak belirtin.

flayk 22 Eylül 2006 19:37

live messenger'de winampta dinlenen şarkıları gösteremiyorum
gerekli programı kurdum ama ne dinliyorum özelliğini kullanamıyorum
yardımcı olurmusunuz

Misafir 22 Eylül 2006 19:49

Alıntı:

flayk adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 221174)
yardımcı olurmusunuz

Bu özelliği kullanabilmek için; Winamp'a özel bir plug-in kullanmanız gerekiyor.Ondan sonra WLM'de, winamp'da dinledikleriniz gözükecektir.Şahsen plug-in olarak "Toaster"ı kullanıyorum, bence en iyisi.Gerekli programı bulmak için Winamp'ın resmi sitesini inceleyebilirsiniz ya da "Toaster Plug-in" kullanmak isterseniz herhangi bir arama motoruna yazıp, bularak yükleyebilirsiniz."Toaster Plug-in" tamamen ücretsiz ve 300kb'lık bir yazılım.

Misafir 22 Eylül 2006 19:51

Alıntı:

flayk adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 221174)
yardımcı olurmusunuz

Gerekli Plugin'i yüklediyseniz, MSN kisi listenizin oldugu pencerede "kisisel bir ileti yazin" cubugunun sag tarafindaki ok isaretine tiklayin ve "Ne Dinliyorum Özelligini Ac" Secenegini Isaretleyin.

flayk 22 Eylül 2006 20:07

Alıntı:

REVOLUTION adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 221177)
Bu özelliği kullanabilmek için; Winamp'a özel bir plug-in kullanmanız gerekiyor.Ondan sonra WLM'de, winamp'da dinledikleriniz gözükecektir.Şahsen plug-in olarak "Toaster"ı kullanıyorum, bence en iyisi.Gerekli programı bulmak için Winamp'ın resmi sitesini inceleyebilirsiniz ya da "Toaster Plug-in" kullanmak isterseniz herhangi bir arama motoruna yazıp, bularak yükleyebilirsiniz."Toaster Plug-in" tamamen ücretsiz ve 300kb'lık bir yazılım.

evet winampın resmi sitesinden toaster programını kurdum ama ne dinliyorum özelliğini seçtiğimde aktif olmuyor?

Misafir 22 Eylül 2006 20:19

Alıntı:

flayk adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 221186)
evet winampın resmi sitesinden toaster programını kurdum ama ne dinliyorum özelliğini seçtiğimde aktif olmuyor?

Plug-in'nin Messenger icin aktifliginden emin olun.Bunun icin asagidaki yolu takip ediniz;

Winamp Preferences / Plug-ins / General Purposes bolumune girin ve sag tarafta Toaster for Winamp Classic secenegine tiklayip, asagida bulunan Configure selected plug-in bolumune girin.Boylece Toaster Preferences penceresi acilacaktir ve Extra yazan bolumden Prevent conflicts with Messenger toast ve WLM title updates seceneklerinin secili oldugundan emin olun.

flayk 22 Eylül 2006 20:32

http://img47.imageshack.us/img47/1940/ads305ztt7.th.jpg

bu şekilde ve halen olmuyor :S

PsychoDelic 22 Eylül 2006 20:36

L.a.D.y çok teşekkür ederim. hemen uyguluyorum umarım uçmaz PC bi de format atmayayım akşam akşam :)

Misafir 22 Eylül 2006 20:45

Alıntı:

flayk adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 221198)

Gordugum kadariyla yuklediginiz Toaster, Messenger'in 7 surumleri icin.Windows Live Messenger icin kullanmak istiyorsaniz asagidaki ekledigim dosyayi yukleyin.Sorunsuz calisacaktir.

Winamp Toaster (Windows Live Messenger icin)

PsychoDelic 22 Eylül 2006 20:53

Alıntı:

flayk adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 221186)

flayk aşağıdaki dosyayı (rar ile sıkıştırdım) indir ve install et. Sonra da ne dinliyorum özelliğini aç de olucak ;)

Dosyayı İndir

flayk 22 Eylül 2006 21:12

saolun ama ikinizin verdiği linklerde de olmadı.
toasteri kurunca sadece ekranın sağ alt köşesinde gösteriyor.
winampı silip tekrar kurmama rağmen düzelmedi.
acaba messengerde sorun olabilirmiki..?

ephimetheus 22 Eylül 2006 21:43

Tam 15 gündür her gün istisnasız 10 kere denediğim halde 8.0 ı kuramıyorum! Tam kurulum biterken herşeyi toparlayıp iptal ediyor. Casus program yok! Harddisk tertemiz. Windowsu da installeri de defalarca güncelkleştirdim! Sinir hastası oldum! Lütfen yardım eder misiniz?

yusufmsn 23 Eylül 2006 00:55

slm sitenizin sunmuş olduğu ücretsiz ifadeleri indirdim ancak bunları msn me ekleyemiyorum.

esilah 23 Eylül 2006 14:14

bende ofline gözüküpte online olan arkadaşları bilmek istiyorum öyle bir proğram varsa bi bana yardımcı olabilirmisiniz arkadaşlar şimdiden teşekkür ederri çok yararlı bilgiler var burda

ya ben yanlış yere sorumu sordum sanırım benim msn 7.5 lik ben online olupta ofline gözüken arkadaşları bilmek istiyorum varmı öyle bir proğram şimdiden teşekkürler yardımcı olursanız çok sevinirim.

Misafir 23 Eylül 2006 15:25

Alıntı:

ephimetheus adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 221214)
Tam 15 gündür her gün istisnasız 10 kere denediğim halde 8.0 ı kuramıyorum! Tam kurulum biterken herşeyi toparlayıp iptal ediyor. Casus program yok! Harddisk tertemiz. Windowsu da installeri de defalarca güncelkleştirdim! Sinir hastası oldum! Lütfen yardım eder misiniz?

Sitemizden en son, güncellenmis sürümünü indirip kurmayi deneyin : https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/6420-windows-live-messenger-final-turkce-8-0-0812-00-a.html#post138798
Sonuc alamazsaniz daha detayi bilgi (isletim sisteminiz, kullandiginiz messenger sürümü, MSN eklentiler ya da programlari gibi bilgiler) verirseniz yardimci olacagiz.

Alıntı:

yusufmsn adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 221253)
slm sitenizin sunmuş olduğu ücretsiz ifadeleri indirdim ancak bunları msn me ekleyemiyorum.

Ücretsiz Ifadeleri ekleyebilmeniz icin Link'i inceleyin : https://www.msxlabs.org/forum/msn-ifadeleri-emoticons/45-oklu-ifade-ekleme-emoadder.html#post53

Alıntı:

esilah adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 221631)
bende ofline gözüküpte online olan arkadaşları bilmek istiyorum öyle bir proğram varsa bi bana yardımcı olabilirmisiniz arkadaşlar şimdiden teşekkür ederri çok yararlı bilgiler var burda

ya ben yanlış yere sorumu sordum sanırım benim msn 7.5 lik ben online olupta ofline gözüken arkadaşları bilmek istiyorum varmı öyle bir proğram şimdiden teşekkürler yardımcı olursanız çok sevinirim.

Öyle 1 program yok, maalesef.

Sembernar 23 Eylül 2006 15:50

selam arkadaşlar benim bi isteğim var sizden benim msn deki nickimi renkli yazmak istiyorum ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim

Misafir 23 Eylül 2006 15:57

Alıntı:

Sembernar adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 221725)
selam arkadaşlar benim bi isteğim var sizden benim msn deki nickimi renkli yazmak istiyorum ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim

MSN Messenger Kullaniyorsaniz : ColorNick v2 - MSN´de Renkli Görüntü Adı

Windows Live Messenger Kullaniyorsaniz;
Araclar > Secenekler > Kisisel > Görüntü Adim
"Format Codes" Yazisina Tiklayip 1 Renk Secin.

ephimetheus 23 Eylül 2006 16:34

Maalesef yine olmadı! Çıldırmamak elde değil! İşletim sistemi XP SP2, Intel Pentium M 1,60 GH, 512 ram, 60 gb HDD! Windowsun bütün güncellemeleri tamam! Ama olmuyor, olmuyor!

Ruh hastası oldum resmen!

Bu arada şu anda sadece MSN Handwriting ve ink yüklü! Daha önce Plus vardı ama kaldırdım! Yaklaşık 2 ay önceydi! 7.5.0324 versiyonu kullanıyorum!

semih173 24 Eylül 2006 14:31

mrhb arkadaşlar live messeger için stuffpolg-ng varmı eğer varse nerden yükletebilirim

leonnn 24 Eylül 2006 17:44

Mesenger Discovery X2 TR yardım pls

arkadaşlar, msn discovery x2 tr programını yükledim ancak msn de çevrimdışı görünürken mesaj gönderemiyorum. msn 7.5 tr kullanıyorum ve msn plus ve stuff..
yardım edenlere şimdiden teşekkürler..

Tyrung2 24 Eylül 2006 20:26

KOnuşma penceresindeki arka fona bir resim yerleştirdim sonra orjinali koyboldu.Ondan öncesinde başkasına arkafon paylaşımı ile yollamıştım ondan tekrar aynı şekilde istedim şuan arka fon var ama orjinal olarak resmi lazım msn içinden çıkarmam mümkünmü ?

Live messenger kullanıyorum . .

evolution 24 Eylül 2006 23:17

mrhaba arkadaşlar.benim büyük bi sorunum war
*-) nası halledeblirim bilmiyorum. yardım edin lütfen :S
live messenger kıullanıyordum.gayet güzel bi şekilde.hiç bi sorun yoktu.bi gün bazı programları silerken heralde messenger!ın çalışmasını sağlayan bazı şeyleri de sildim yanlışlıkla :S messenger açılmıyor. kaç kez pc'den tamamen kaldırıp tekrar ykledim. farklı sürümlerini yükledim.her şeyi denedim.ama bü türlü yapamadım :( yok açılmıyor hâlâ.. hata veriyor...:S şu şekilde:

"Runtime Error!

Program:C:\Program Files\MSN Messenger\msnmsgr.exe

R6025
-pure virtual function call

NASIL HALLEDEBİLİRİM YARDIM EDİN!!...

Sunderland 25 Eylül 2006 00:06

Arkadaşlar şöyle bir sorunla karşılaştım,6 saat önce falan MSM'me bağlıydım oturumu mu kapattıktan sonra yaklaşık yarım saat sonra yine Online olmayı denedim ama şöyle bir sorunla karşılaştım http://img223.imageshack.us/img223/5116/jpegeg9.jpg tekrar tekrar denedim yine olmadı acaba MSN Türkiye genelinde bir sorun olabilir diye düşündüm başka bir adresle deniyim dedim ve diğer girmiş olduğum adresle MSN Messenger'im açıldı kendi asıl MSN'm ile açmayı deneyince yine bu sorunla karşılaştım http://img223.imageshack.us/img223/5116/jpegeg9.jpg acaba şifrede falan bir sorun var diye düşünmeye başladım bu kez,Mail ana sayfama gidip kullanıcı adımı ve şifremi orda da denedim ve mail açıldı ama MSN'mi açmaya çalışınca maalesef tekrar aynı hatayla karşılaştım acaba MSN Messenger'den mi Banladım falan gibi düşünceler oluştu içimde tabii öyle bir şey varsa varmı yokmu tam olarak bilmiyorum ve sizden yardım bekliyorum...Teşekkür ederim.

Misafir 25 Eylül 2006 00:13

Alıntı:

evolution adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 222699)
mrhaba arkadaşlar.benim büyük bi sorunum war
*-) nası halledeblirim bilmiyorum. yardım edin lütfen :S
live messenger kıullanıyordum.gayet güzel bi şekilde.hiç bi sorun yoktu.bi gün bazı programları silerken heralde messenger!ın çalışmasını sağlayan bazı şeyleri de sildim yanlışlıkla :S messenger açılmıyor. kaç kez pc'den tamamen kaldırıp tekrar ykledim. farklı sürümlerini yükledim.her şeyi denedim.ama bü türlü yapamadım :( yok açılmıyor hâlâ.. hata veriyor...:S şu şekilde:

"Runtime Error!

Program:C:\Program Files\MSN Messenger\msnmsgr.exe

R6025
-pure virtual function call

NASIL HALLEDEBİLİRİM YARDIM EDİN!!...

Bu hatanin MSN Messenger ile ilgisi yok.Daha once de duydugum kadariyla, 2005 yilinda Windows XP'de olusan bir problemdi R6025 -pure virtual function call.Daha sonra gerekli hatalar duzeltildi ve olusan bu "bug" onarildi.

Oncelikle
sunu bir deneyin; MSN Messenger'inizi tamamiyle silin ve sildikten sonra su yontemi uygulayin; Baslat>Calistir, cikan bolume %appdata%\microsoft yazin ve TAMAM'i tiklayin.Cikan klasordeki MSN Messenger'ida silin.Messenger'in en son surumunu sitesinden tekrar yukleyin (Windows Live Messenger) ya da su konu altinda en son surumu bulabilirsiniz; Windows Live Messenger Turkce.MSN'i acip problemin hala devam edip etmedigine bakin, eger problem hala devam ediyorsa;

Sorunu cozmek icin Windows XP'nizi update etmeniz gerekiyor.Bunun icin asagidaki link'e tiklayin, Windows'un update sitesine girin ve gerekli update'lerin yapilmasini bekleyin.Siteye girdiginiz andan itibaren birsey yapmaniza gerek yok, Microsoft sizi gerekli update'ler konusunda uyaracaktir.

Microsoft Windows Update

evolution 25 Eylül 2006 00:32

Alıntı:

REVOLUTION adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 222769)
Bu hatanin MSN Messenger ile ilgisi yok.Daha once de duydugum kadariyla, 2005 yilinda Windows XP'de olusan bir problemdi R6025 -pure virtual function call.Daha sonra gerekli hatalar duzeltildi ve olusan bu "bug" onarildi.

Oncelikle
sunu bir deneyin; MSN Messenger'inizi tamamiyle silin ve sildikten sonra su yontemi uygulayin; Baslat>Calistir, cikan bolume %appdata%\microsoft yazin ve TAMAM'i tiklayin.Cikan klasordeki MSN Messenger'ida silin.Messenger'in en son surumunu sitesinden tekrar yukleyin (Windows Live Messenger) ya da su konu altinda en son surumu bulabilirsiniz; Windows Live Messenger Turkce.MSN'i acip problemin hala devam edip etmedigine bakin, eger problem hala devam ediyorsa;

Sorunu cozmek icin Windows XP'nizi update etmeniz gerekiyor.Bunun icin asagidaki link'e tiklayin, Windows'un update sitesine girin ve gerekli update'lerin yapilmasini bekleyin.Siteye girdiginiz andan itibaren birsey yapmaniza gerek yok, Microsoft sizi gerekli update'ler konusunda uyaracaktir.

Microsoft Windows Update

:*(yaptım aynen hepsini ama hâlâ aynı hatayı veriyor.update edersem düzelir mi kesin?? kafayı yemek üzereyim...:@:*(

Misafir 25 Eylül 2006 00:37

Alıntı:

Sunderland adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 222764)
Arkadaşlar şöyle bir sorunla karşılaştım,6 saat önce falan MSM'me bağlıydım oturumu mu kapattıktan sonra yaklaşık yarım saat sonra yine Online olmayı denedim ama şöyle bir sorunla karşılaştım http://img223.imageshack.us/img223/5116/jpegeg9.jpg tekrar tekrar denedim yine olmadı acaba MSN Türkiye genelinde bir sorun olabilir diye düşündüm başka bir adresle deniyim dedim ve diğer girmiş olduğum adresle MSN Messenger'im açıldı kendi asıl MSN'm ile açmayı deneyince yine bu sorunla karşılaştım http://img223.imageshack.us/img223/5116/jpegeg9.jpg acaba şifrede falan bir sorun var diye düşünmeye başladım bu kez,Mail ana sayfama gidip kullanıcı adımı ve şifremi orda da denedim ve mail açıldı ama MSN'mi açmaya çalışınca maalesef tekrar aynı hatayla karşılaştım acaba MSN Messenger'den mi Banladım falan gibi düşünceler oluştu içimde tabii öyle bir şey varsa varmı yokmu tam olarak bilmiyorum ve sizden yardım bekliyorum...Teşekkür ederim.

Messenger'da bulunan yardim bolumunden "Servis Durumu"na (Messenger Ana sayfasi>Yardim>Servis Durumu) bir bakin, orada genel bir problem olup olmadigi yazar.MSN'den kaynaklanan genel bir problemmis gibi geldi bana, bence bir sure bekleyin yarin sabaha kadar gelmezse tekrar yazin.Eger bir hata kodu alirsaniz, o zaman bir problem var demektir.Messenger'dan banlanma gibi birsey soz konusu degil, oyle birsey yok.

Misafir 25 Eylül 2006 00:50

Alıntı:

ephimetheus adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 221773)
Maalesef yine olmadı! Çıldırmamak elde değil! İşletim sistemi XP SP2, Intel Pentium M 1,60 GH, 512 ram, 60 gb HDD! Windowsun bütün güncellemeleri tamam! Ama olmuyor, olmuyor!

Ruh hastası oldum resmen!

Bu arada şu anda sadece MSN Handwriting ve ink yüklü! Daha önce Plus vardı ama kaldırdım! Yaklaşık 2 ay önceydi! 7.5.0324 versiyonu kullanıyorum!

Bilgisayarinizdaki Messenger'i Kaldirin ve Verdigim Link'ten Windows Live Messengeri Indirip Kurmayi Deneyin. http://g.msn.com/8reen_us/TR/INSTALL_MSN_MESSENGER_DL.EXE
Sorununuz Devam Ederse Format Atmak'tan Baska Care Kalmayacak Sanirim.

Alıntı:

semih173 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 222311)
mrhb arkadaşlar live messeger için stuffpolg-ng varmı eğer varse nerden yükletebilirim

Windows Live Messenger uyumlu StuffPlug 3 Cikmadi Henüz.

Alıntı:

leonnn adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 222463)
arkadaşlar, msn discovery x2 tr programını yükledim ancak msn de çevrimdışı görünürken mesaj gönderemiyorum. msn 7.5 tr kullanıyorum ve msn plus ve stuff..
yardım edenlere şimdiden teşekkürler..

Verdigim Link'te Resimli Kullanim Kilavuzu Mevcut, Inceleyin : https://www.msxlabs.org/forum/

Alıntı:

Tyrung2 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 222504)
KOnuşma penceresindeki arka fona bir resim yerleştirdim sonra orjinali koyboldu.Ondan öncesinde başkasına arkafon paylaşımı ile yollamıştım ondan tekrar aynı şekilde istedim şuan arka fon var ama orjinal olarak resmi lazım msn içinden çıkarmam mümkünmü ?

Live messenger kullanıyorum . .

Hayir, Mümkün degil.

Alıntı:

Sunderland adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 222764)

Gecici bir sorun olmasi lazim, daha sonra tekrar deneyin. Sorununuz devam ederse daha detayli bilgi (mesela Messenger Programlari ya da Eklentileri, MessengerDiscovery gibi bilgiler) belirterek konuyu cevaplayin.

evolution 25 Eylül 2006 00:56

Alıntı:

REVOLUTION adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 222769)

Oncelikle

Microsoft Windows Update

Revolution, ilk önerini yaptım olmadı:( sonra windows'umu güncelledim msn'i kaldırıp tekrar kurdum yine olmadı hâlâ aynı hatayı veriyor:*(
çıldırmak üzereyim!!... başka ne yapabilirim??*-)

Misafir 25 Eylül 2006 01:30

Alıntı:

evolution adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 222786)
Revolution, ilk önerini yaptım olmadı:( sonra windows'umu güncelledim msn'i kaldırıp tekrar kurdum yine olmadı hâlâ aynı hatayı veriyor:*(
çıldırmak üzereyim!!... başka ne yapabilirim??*-)

Messenger'i tamamiyle bilgisayarinizdan kaldirmiyorsunuz sanirim.Tamamiyle derken; Messenger'i Windows registry'den de kaldirmaniz gerekiyor.Bunun icin asagidaki yolu uygulayin.

1.Kontrol Panel>Program Ekle&Kaldir Messenger'inizi silin
2.Bilgisayarim > C: > Program Files altinda bulunan MSN Messenger klasorunu silin.
3.Baslat>Calistir cikan bolume regedit yazin tamam'a basin, Windows Registry Editor acilacaktir ve sirasiyla soldaki menuyu kullanarak (ve + lara basarak) su bolume ulasin;
HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFTWARE > Microsoft altinda bulunan MSN Messenger'i silin.
4. Yine Windows Registry Editor'de iken su bolume gelin;
HKEY_LOCAL_USER > SOFTWARE > Microsoft altindaki MSN Messenger'i da silin.

Bu islemlerden sonra bilgisayarinizi yeniden baslatin ve Messenger'in en son surumunu yukleyin.Sorunun cozulmus olmasi gerekiyor.Eger bu yol da basarisizlikla sonuclanirsa; ve update'ler de ise yaramadiysa, sistemde bulunan ve update edilemeyen bir dosyayi sildiniz demektir.
Windows XP'i silip yeniden yuklemekten baska bir careniz yok.

Sunderland 25 Eylül 2006 10:31

Alıntı:

L.a.D.y adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 222784)
Gecici bir sorun olmasi lazim, daha sonra tekrar deneyin. Sorununuz devam ederse daha detayli bilgi (mesela Messenger Programlari ya da Eklentileri, MessengerDiscovery gibi bilgiler) belirterek konuyu cevaplayin.

Teşekkür ederim evet şu an MSN'mi kullanabiliyorum geçici bir sorunmuş sanırım ama sadece bana rastlamasıda dikkat çekiciydi doğrusu,neyse bir daha olmaz umarım (H) ilgilendiğiniz için teşekkür ederim https://www.msxlabs.org/forum/images/icons/good.gif

ManiacTürk 25 Eylül 2006 12:02

REVOLUTION Kardes...
Benim MSN'de söyle bir Problem veriyor: 80072eff
Ve Proxy veya Güvenlik Duvarini kontrol edin felan yaziyor... Yardimci olursan,sevinirim!

Misafir 25 Eylül 2006 14:16

Alıntı:

ManiacTürk adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 223064)
REVOLUTION Kardes...
Benim MSN'de söyle bir Problem veriyor: 80072eff
Ve Proxy veya Güvenlik Duvarini kontrol edin felan yaziyor... Yardimci olursan,sevinirim!

Bir guvenlik duvari tarafindan baglantiniz engelleniyor.Bu MSN'den de, sizin bilgisayarinizdan da kaynaklaniyor olabilir.Bunu anlayabilmek icin once asagidaki linki ziyaret edin ve orada MSN'nin herhangi bir hata mesaji verip vermedigini gorun;

.NET service status

Eger genel olarak MSN'de bir problem varsa, size bunu yukarida verdigim link'de belirtir.Problem cozumu icin beklemeniz gerekir.Problem cozumunu beklerken, Messenger'a gecici olarak Web Messenger'dan girebilirsiniz.Fakat butun sistemler normal (All systems are stable and running) uyarisi alirsaniz sorun sizdedir ve size 3 secenek sunabilirim;

1.MSN Messenger Araclar > Secenekler > Baglanti (sol menude) ve altta gorulen Gelismis Ayarlar bolumune girin. Eger ki herhangi bir proxy ayariniz var ise, orada bir takim numaralar goreceksiniz, hepsini silin OK'leyin ve messenger'i kapatip acip tekrar baglanmayi deneyin.

2.Bir guvenlik programi (firewall, antivirus vb.) kullaniyorsaniz, onlari kapatip messenger'a baglanmayi deneyin.Eger basarili olursaniz, bu programlar messenger'i engelliyor demektir ve baglanti icin gerek ayarlari programlar icinde yapmaniz gerekir.

3.Herhangi bir network agi icindemisiniz? Ornegin; Messenger'a is yerinizden girmeye calisiyorsaniz, genelde is yerleri kendisine ozel bir network agi kullanir.Tabi ki messenger baglantisi icin de proxy ayarlarini yapmaniz gerekir.Bu ayarlari ogrenmek icin firmanizdaki teknik destek bolumune basvurun.

coldhell_17 25 Eylül 2006 14:43

benm msn im acıldıgında hata raporu weriyo bi türlü anlayamadım :S yardımcı olursanız cok memnun olurum ;)

AppName:msnmsgr.exe AppVer:8.0.812.0 AppStamp: 44cc1896
ModName:unknown ModVer: 0.0.0.0 ModStamp: 00000000
fDebug:0 Offset: 00000000
Hata raporunun içeriği
Exception Information
Code: 0xc0000005 Flags: 0x00000000
Record: 0x0000000000000000 Address: 0x0000000000000000
System Information
Windows NT 5.1 Build: 2600
CPU Vendor Code: 68747541 - 69746E65 - 444D4163
CPU Version: 00020FC2 CPU Feature Code: 078BFBFF
CPU AMD Feature Code: E3D3FBFF
Module 1
msnmsgr.exe
Image Base:0x00400000 Image Size: 0x00000000
Checksum: 0x0051b/b3 Time Stamp: 0x44cc1896
Version Information

böle bişiler işte yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Black_Lotus 26 Eylül 2006 00:08

Msn plus ve msn discovery

Arkadaşlar bayağı bir baktım ama bulamadım. Eğer aynı konuya benzer bi konu varsa afedersiniz. Ben msn 7.5 kullanıyorum. Msn live sürümü hoşuma gitmiyor. Benim sorum şu : Msn plus yüklü ama ben karşı tarafın pencere açtığını görmek istiyorum ama plus tan da vazgeçmek istemiyorum. Msn discovery yi yüklesem plus la msn 7.5 ta çakışma yapar mı veya bana önerebileceğiniz bi program var mı. Şimdiden teşekkürler...*-)

Misafir 26 Eylül 2006 14:47

Alıntı:

Black_Lotus adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 223396)
Arkadaşlar bayağı bir baktım ama bulamadım. Eğer aynı konuya benzer bi konu varsa afedersiniz. Ben msn 7.5 kullanıyorum. Msn live sürümü hoşuma gitmiyor. Benim sorum şu : Msn plus yüklü ama ben karşı tarafın pencere açtığını görmek istiyorum ama plus tan da vazgeçmek istemiyorum. Msn discovery yi yüklesem plus la msn 7.5 ta çakışma yapar mı veya bana önerebileceğiniz bi program var mı. Şimdiden teşekkürler...*-)

Genelde MSN Discovery ve MSN Plus'u birlikte kullananlarin, bir suru sorunla karsilastiklarini duydum.Bazilarinda; karsi taraf pencere actiginda herhangi bir uyari vermiyor, yani bu ozellik calismiyor Plus var diye, bazilarinda ise; bu ozellik calisiyor fakat bu sefer Plus hata veriyor ve calismiyor.Tabii ki buna karsilik sorunsuz kullananlari da duydum, denemeden bilemezsiniz.

Onun haricinde; sadece karsi tarafta kim pencere acmis gormek istiyorsaniz, size sitede bulunan kucuk bir programi onerebilirim.Sahsen test ettim sorunsuz calisiyor.Asagidaki linke bir gozatin lutfen;

Kim Size Konusma Penceresi Acmis?

Alıntı:

coldhell_17 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 223121)
benm msn im acıldıgında hata raporu weriyo bi türlü anlayamadım :S yardımcı olursanız cok memnun olurum ;)

AppName:msnmsgr.exe AppVer:8.0.812.0 AppStamp: 44cc1896
ModName:unknown ModVer: 0.0.0.0 ModStamp: 00000000

böle bişiler işte yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Cikan hata mesajinda, ayrintilara girmeden once bir hata kodu verir.Bu kod genelde 8 ile baslar ve 80072041, 80072eff gibi bir kod...Bu hata kodunu yazarsaniz sorunun ne oldugunu cozebiliriz.Cunku su an verdiginiz ayrintida sadece sizin Windows XP SP2 & MSN Live 8.0 v812 kullandiginiz ve CPU ozellikleri yaziyor, hatayla ilgili herhangi bir mesaj yok.

bektascemil 26 Eylül 2006 17:26

arkadaşlar msn todayi nasıl yüklüycem bir türlü bulamadım

FIRTINA 26 Eylül 2006 18:30

SORUM ŞU;
Bir kişinin önce "çevridışı olup" sonra "oturum kapatığını" görebilirmiyiz..Bu uyarıları peşpeşe aldığım durumlar oluyor..Ben bundan şöyle bir akıl yürütmede bulunabilirmiyim??.Çevrimdışı uyarısı alıyorsam engellenmiş oluyorum ..Oturum kapatılıyorsa eğer kişi gerçekten msnyi kapatmış mı olur..

cevap veren arkadaşa şimdiden teşekkürler

Saat: 10:23

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık