![]() |
Alıntı:
selam. sorunun şundan dolayı olabilir. msn ine yama yüklemişsindir veya arayüz (skin) değişikliği yapmışsındır. bunlar veya bunlardan dolayı değilse bile yapman gereken tek bişey var. program ekle/kaldır bölümden windows live messenger ı bulup değiştir e tıklayıp çıkan pencerede onar butonuna tıklarsan kendi halledecektir o. kolay gelsin sana ;) |
selam msn 8.5 kuramıyorum hata çıkıyor ama hata kodu yok ingilizce tabi bendede ingilizce yok :) sadece kuramadığımı biliyorum nasıl onu kurabilirim? |
Alıntı:
karşılaştığınız hatayı (hata kodu-uyarı...)tam olarak belirtirseniz yardımcı olabiliriz. |
Arkadaşlar uyarı üzerine yazıyı buraya almak zorunda kaldım.Ben windows live messenger 8.x'de yeni bir ifade keşvettim acaba böyle gizli ifadeler var mı? Kod: *unicef |
Alıntı:
bu gizli ifade değildir eğer 8.1 sürümü kullandığınızda bu codu nick kısmına yazarsanız http://im.live.com/Messenger/IM/Images/Icons/Im.LogoLetters.gif simgesi cıkar... karşı tarafında 8.1 kullanması gerekmektedir aksi takdirde sizin yazdığınız kod cıkar sadece *unicef iâ''m MAKING A DIFFERENCE |
anladığım kadarıyla bu bir gizli ifade değil diyorsunuz fakat ifadeler bölümünde gösterilmiyor.Acaba bunun gibi görünmeyen (benim deyişimle gizli) ifadeler var mı?Başka bu gibi ifade bilen varsa söylesin lütfen |
Alıntı:
*red+u *bgca *hsus *naf *mssoc *9mil *sierra *help *komen *unicef |
Arkadaslar benım msndekı reklamları nasıl engellıye bılırım? Daha once sorulduysa kusuruma bakmayın aradım ama goremedım. Sımdıden tesekure dıyorum. |
MSN Listemdeki Sorun - Lütfen yardim edin cok can sıkıcı bi durum ArkadasLar ben Listeme birini ekLiyorum yada biri beni ekLior.. herşey normaL.. ama bi bakıom adam bana yazıo.. ben yazamıom adam onLine oLmuyo haLbuki oNLine ve cam acıLmıyo bişe gönderiLmiyo kişi Listenize ekLeyin dio.. yani ekLi kişi ekLi degiLmiş gibi görüLüyo ve bu bütün adresLerde oLuyo :*( tavsiyeLeriniz neLer? meseLa ben düşündüm ki msn discovery kuLLanıyorum onu siLsem düzeLirmi ? yada kökten msn siLip tekrar yükLesem ? bunun bi yoLu varmıdır ? Bu arada version 8.0 YardımLara şimdiden teşekkürLer :) |
Alıntı:
Alıntı:
|
| Saat: 00:33 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık