![]() |
arkadaşlar meraba benim baya zamandır msn de sorunum var hangisini kurduysam sorunum hala devam etmekte yardımcı olursanız sevinirim sorun şu : msn de karşı tarafın yazdığı iletiler bazen geliyo bazen gelmiyo yada çok yavaş çalışıyo msn şu anda kullandığım msn :sürüm 8.1(derleme 8.1.0178.00) işletim sistemi windows xp ,virusscan xp nin orjinal virüs programı var bu kadar :( |
Arkadaşlar benim bi msn adresim vardı msn patlatıldı sonra kullanmadım uzun süre bi kaç ay sonra o msn adresimde mailde gerekli bilgilerim vardı o adresle ilgili hiç bişi hatırlamıyorum acaba nasıl msn adresimi geri alabilirim lütfen yardım edin |
Alıntı:
Alıntı:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? |
wlm bilgisayaranızdam tamamen kaldırıp tekrar kurunuz.wlm için kullanılar eklentiler(mdl-yama-plus...) bu hataya neden olabilir. Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?[/ daha önce yani bu mesajı yazmadan önce burdaki şekilde msn yi komple kaldırıp yeniden kurdum ama olumlu bi sonuç alamadım |
Alıntı:
Windows XP için C:\Documents and Settings\KullanıcıAdınız\Local Settings\Temp içindeki tüm dosya ve klasörleri silin. |
Alıntı:
msn deki reklamları gizlemek için; c:/windows/drivers/etc içine kopyalanan host adresleri bulunur. hem hızlı açılmasını sağlar hemde msn de açıldığında reklamların görünmesini sağlar. bu hostu da google dan msn+host diye ararsanız bulabilirsiniz. istediğiniz takdirde reklamlar ve daha fazlası da olabilir. |
Windows Live Messenger'ın 46mb ram kullanması normal mi? Bir de Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? başlığında anlatıldığı gibi her şeyi silmeme rağmen msn'i yüklediğimde benim msn adresimi ve parolamı hatırladı, böyle bir şey nasıl oluyor? |
Merhaba,msn için kişi listemdekilerin ne zaman çevrim içi ve dışı olduğunu,bana kimlerin konuşma penceresi açtığını ve kapadığını öğrenebileceğim bir eklenti programı varmı ? messenger discovery live programının özelliklerine baktım istemediğim çok özelliği var ,diğer programların özellikleri detaylı yazılmamış,bana bir program önerebilirmisiniz,teşekkürler |
Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/ https://www.msxlabs.org/forum/messengerdiscovery/ |
ya arkadaslar benim aylarca bi sorunum var hala yapamadım msn programı kuramıorum hata veriyor dosya ayıklaması başarısız.yetersiz bellek ve bozuk kabin dosyası en olası nedendir die ben cevaplara falan baktıydım web tarayıcınızdan indirin die yazıodu ya nasıl indirilio arkadaşlar biri lütfen açık açık tarif etsin :(:*(:*(:(:*( |
| Saat: 00:53 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık