![]() |
tesekkurler ben genelde corba icmem. bir Ramazanda icerim oda hazir corbalardan bikmistim ya ben yapmasini bilemiyorum, lokantadan 2-3 porsiyon alip evde isitirdim ama iskembe her zaman icilir bulmasi zor herhalde onun icin |
herkesin canı çorba çekmiş bakıyom :P |
corbayi canimiz cektide, yok!!!! zaten simdi yersek hic uyuyamayiz |
Evet odrii corba dedin , ortaligi karisitrdin .. |
:D size sözüm olsun bi gün çorba ısmarlayayım. tai sizin oralara yolum düşerse.. |
neyse ben kactim uyumayi deneyeyim uykum yok ama daha fazla kalirsam kokorecciye gidecegim sonrada hic uyuyamayacagim herkese iyi sabahlar |
=] iyi uykular dinazor kendine iyi bak .. kacirma uykunu hatta hazir sana gelmisken sonra bizede yolla =] |
:D tamam görüşmek dileği ile. Sana ii gecelermi yoksa hayırlı sabahlarmı gerekiyor şimdi:) Allah rahatlık versin diyeyım en iyisi. |
daha uykum yok ama karnim gercekten acikti oturdukca dahada acikacak sende kendine iyi bak sanada iyi uykular odri arabalarin alarmlari calmaya basladi bir bakayim hirsizdan gecilmiyor |
Bia ben şimdi şunu anlamadım google da odrii ile ilgili bişey çıkacakmı diye bakarken bu çıktı. odrii - MsXLabs bu nedir şimdi yeni uygulamamı diye baktım sadece bende görünüyor :S Alıntı:
|
| Saat: 15:10 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık