![]() |
selam gecenin mavi karanlık yüzü arkadaları nasılsınız bende yeni üye oldum siteniz çok güzel olmuş inşallah başarılarınız devamınıı tüm dünyada kanıtlarsınız hayatta yapabilecek başarılacak çok sey vardr bunları birbirimie dostça ve arkadaşca samimi olarak el ele verirsek her şeyi başabiliriz yeterki kendimiz bu yol bizim umut ışığımız olsun ve kendize iyi bak ve allaha emanet olun saygılarımlarımla kendinize iyi bakın sevgili kardeşlerim:turkiye::turkiye::turkiye::smiley32::bow:DARK_ANGEL_BOY |
Alıntı:
Sorularınız Cvb Burda Bulcaksınız. Forumu Nasıl Kullanırım? (Resim, Müzik, Video, Animasyon Ekleme) |
sitenizi gitar pro ararken buldum birisinin tavsiyesi olmadı ama inanın ben herkese tavsiye edicem bu siteyi mukemmel gorunuyor |
ben dönem ödevi ararken msxlabs ı buldum :D:D |
Googledan stuff plusu arakenbu siteyi buldum gerçekden çok güzel bir site :) |
MSN LİVe Messenger Çoklo msn ararken buldum :D |
Alıntı:
|
Herkese selam bu siteyi dolaşırken tesadüfen buldum cok etkileyici ve cok güzel görünüyor emeği gecen arkadaşlara teşekkürler.. |
herkese merhaba... forumu bi abimin önerisiyle buldum çok güzel bi foruma benziyor daha önce forum tecrübelerim oldu kendi forumlarımda oldu:D ama bu kadar güzeli olmamıştı emeği geçen herkese çok teşekkürler... tek sıkıntım bilgisayarımın forumun hızına yetişememesi biraz yavaş geziniyorum ama olsun herkese iyi forumlar:) |
internette dolaşırken tesadüfen buldum daha yeni kayıt oldum ve formuzu incelemdim içeriğinizi tam bilmiyorum aslında msn de benim bir sorunum var belki siz yardımcı olabilirsiniz msnde hareketli avatar yükleyemiyorum bilgisayarım rapidshare dosyasını kabul etmiyor bu yüzden hareketli avatarım olmuyor bazı forumlardan yardım istedim olmadı bu konuda yardımcı olursanız sevinirim;) |
| Saat: 10:58 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık