![]() |
Alıntı:
Alıntı:
|
:*( arkadaşlar msn content plus diye bilgisayarımda sürekli açılan bir pencere var onu nasıl yok edebilirim sürekli çıkıyo msni kaldırdığım halde devam ediyo lütfen yardımcı olun çok can sıkıcı şimdiden teşekkürler |
Alıntı:
CTRL + ALT + DEL'e basıp Görev Yöneticisi'ni açın. İşlemler sekmesine gelin ve listeden msnappm.exe işlemini bulup sonlandırın. Sonra C:\WINDOWS\ klasörine gidip msnappm.exe dosyasını bulup silin. Başlat'a tıklayın Çalıştır'a tıklayın regedit.exe yazıp onaylayın. Sol taraftan tıklaya tıklaya aşağıdaki anahtar adına kadar gelin: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Run Sağ tarafta msnsyslog C:\WINDOWS\msnappm.exe girdisini göreceksiniz, silin ve kurtulun... |
mrb arkadaşlar sizdden bi ricam var biri msn şifremi öğrenmiş gizli sorumu şifremi herşeyi değiştirmiş benim hesabımı almama gerekli yedekte almamıştım yardımcı olursanız çok svinirim eğer bilgisi olan bi arkadaşım varsa lütfen yardım etsin msnde grüşelim eklesinde hayırlı paylaşımlar |
slm.msn arada kitleniyor ve tekrar baslatmak zorund kalıyorum.amsnı sıldım live yukledım 7.5 yukledım tık yok hep aynı :( bilen biri varsa tesekkurler simdiden |
Alıntı:
Alıntı:
Plus! > Özellikler > Messenger > Messenger Kilidi Burdan deaktif edebilirsiniz. |
MERHABA BEN MSN LİVE KULLANIYORUM FAKAT 2 BEKLEYEN İSTEĞİNİZ VAR DİYOR ÜST TARAFLARDA BU NEDİR FAZLA İNGİLİZCEM OLMADIĞI İÇİN ANLAYAMIYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM... uGuRcaNNnn |
lady sağol cvp için ama hiç bi eklenti yok msn de.sadece livemesanger var.ama yazdıklarım bazen gitmio.sildim 7.5 kurdum gene ara ara aynı problemler :( varsa bi bilgin şimdiden tesekkurler. |
Alıntı:
Alıntı:
|
benim sorum live messenger'daki listemde olanların nicklerini kendim değiştirdim ama bunu nasıl gene arkdaşlarımın kendi yazdıklarını görebilirim yane listemdekilerin default kendi nicklerini nasıl yapabilirm acaba :( |
Alıntı:
http://img386.imageshack.us/img386/6835/jpegsv6.png Nickini düzenlemek istediğin kişinin üstüne sağ tıkla takma ad ekle sekmesine tıkla yazdığın takma adı sil bu kadar kolay gelsin.. |
slm msn hesabı nasıl iptal edebilirim? |
Alıntı:
|
Arkadaşlar bana karşı tarafın konuşma penceresi açtığın da ve kapattığın da uyarı veren bir program lazım. Şimdiden teşekkürler... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yaaa msn deyken sureklı dusuyorum.yurtta kalıyorum dıger arkadaslarıma bısı olmuyor ama ben sureklı dusuyorum.kaldırıp baska surum kurdum ama gene aynı.bu arada lady senın dedıgın seyıde yaptım gene aynı :( |
Alıntı:
|
MSN LİVE MESSENCER KULLANICISIYIM SON 1 HAFTADIR 80048820 HATA KODU .GELİŞMİŞ HATA KODU OLARAKDA 80048439 VERİYOR.GİDERİCİ İŞLEMLERİM SONUÇSUZ KALDI.PROBLEMİN KAYNAĞI VE ÇÖZÜMÜ HAKKINDA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM |
Alıntı:
1) İnternetinizin olup olmadığını kontrol edin. 2) Bilgisayarınızın saatini ve tarihini kontrol edin 3) Explorerın proxy ayarlarının otomatik bul seçeneğini kaldırın. explorerda tools(ayarlar) altında Internet Options(internet seçenekleri) connections (bağlantılar) Lan setting içindeki Automatically detect settings(otomatik proxy bul)seçeneğini kaldırın. 4) MSN Messenger 7.5i başlatın.sonra msn de "Tools" menüsündeki "Options." seçeneğini açın.orada "Connection," ve "Advanced Settings." seçeneğini açarak "SOCKS." seceneğini kaldırın okeyleyerek setting bölümünden çıkabilirsiniz. 5) Explorerın ayarlarındaki advantec seçeneğini ayarlayacağız. explorerda tools(ayarlar) altında Internet Options(internet seçenekleri) menüsündeki advantec (gelişmiş) sekmesindeki security altındaki "Check for server certificate revocation" (sertifika ile iilgili alanı) sekmesinin chekini kaldırın. "Use SSL 2.0" sekmesini işarateleyin "Use SSL 3.0" sekmesini işarateleyin 6) Sonra da msn messengerınızı tamamen kapatın. System treyden de kaldırın. Daha sonrada başlat çalıştırdan aşağıdaki komutları yazın. Her komutu yazıp okeylediğinizde reğisterin başarılı bir şekilde yapıldığına dair mesaj gelecektir. İşleminizi bitirdikren sonra msni tekrar çalıştırın.çalışmazsa makinenizi restart edip deneyin. Yine sorun devam ederse msni update seçeneği ile kurun. |
81000378 hatası alıyorum nasılk çözebilirm |
Alıntı:
|
kişi listesisorunu yaa msn bi sorundan dolayı açılmıyor kişilisteniz kullanılabilir durumda olmadığından oturumunuzu açamadık yardım lütfen.......... msnm açılmıoo :( |
Alıntı:
|
Şu Hata Ne Yaaa ??? :S (Yardm Ltfn) msn'i açmaya çalıştığımda kişi listesi kullanılabilir durumda değil hatasıyla karşılaşıyorum we açılmıyo msn !! normal hotmail.com'dan giriş yapabilyrm ama msn'den girmee çalışınca ; "kişi listesi kullanılabilir durumda değil" diyor.. ltfen yardııımmmm :'( |
slm ben msn mi acıca (kişi listeniz kullanıla bilir durumda olmadığından şu anda msn mesenger i kullanamassınız diyor) bu neden acaba mail adresime gire biliyorum ve adresime tam olrak mail atarsan sevinirim gercekten cok lazımm şuan bana |
ya bende bir sorun var msn baglanmıyor sorun gider dedigimdede varsıylan ag gecidinden gecemiyor diyor cok ugrastım ama basaramadım bir bilgisi olan varmı ? |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
selam arkadaşlar benim sizden isteğim arkadaşlar msn e fazla kişi elkleme nasıl yapabilirim yardımlarınızdan dolayı şimdiden teşekür ederim abi msn e nasıl fazla kişi ekleyecez bi yardım edin (600den fazlamümkünse) |
benim sorun ag gecidinde yani msn ene normal sekilde webden yada miranda tarzı programlardan baglanıyor... anti v leri kontrol ettim blocklamıyor okulun networkunden baglanıyorum yan odadaki kisi baglanıyor yani sorun pcimde var.. cozebilirseniz helal olsun.. cunku ben canımı yedim cozemedim bu sorunu.. |
msn'i açtığımda akran çözünürlüğü değişiyor...bu konuda yardım edebilirseniz sevinirim...teşekkürler |
http://img134.imageshack.us/img134/1963/msnbk9.jpg Paylaşım klasörlerini engelleyen ne olabilir? Bunu nasıl açabilirim? |
yardımcı olursanız sevinirim!! arkadaslar bnim msn de smieller ve konustuum kişinin resmi gözükmüor bunu nası engelleyebilirim bu işlerde yeniyim de şimdiden tsk. |
Alıntı:
messenger>>araçlar>>seçenekler>>iletiler>> ifadeleri göster kutucugunu işaretleyin |
Alıntı:
Paylaşım Klasörlerini kullanabilmek için hem sizin hem de kişinizin NTFS (Performans, güvenlik, güvenilirlik ve diğer ileri düzey özellikleri sağlayan gelişmiş bir dosya sistemi.) dosya sistemi ile biçimlendirilmiş bir sistem bölüm (Bölüm, sabit sürücünüzün bir kısmı veya tamamı olabilir. Bölümler genellikle işletim sistemi yüklenmeden önce oluşturulur. Çoğu ev kullanıcısı için, sabit sürücünün yalnızca bir bölümü vardır.) kullanması gerekir. Sabit disklerin normalde NTFS dosya sistemi içinde biçimlendirilen tek bir bölümü vardır. Sabit diskinizin NTFS sistem bölümü kullanıp kullanmadığını belirlemek için Bilgisayarım'ı çift tıklatın, Windows'un yüklü olduğu sabit diski sağ tıklatın ve sonra Özellikler'i tıklatın. NTFS'nin Dosya sistemi'nin altında listelenip listelenmediğine bakın. Sabit diskinizi komut isteminden NTFS'ye dönüştürmek için: 1. Görev çubuğunda Başlat'ı ve sonra da Çalıştır'ı tıklatın. 2. cmd yazın ve sonra Tamam'ı tıklatın. 3. convert c: /FS:NTFS (burada C: sabit diskinizi gösterir) yazın ve ardından ENTER'a basın. 4. Bilgisayarınızı yeniden başlatın. Notlar * Sabit diskinizi FAT32'den NTFS'ye nasıl dönüştürebileceğiniz konusunda daha fazla bilgi için Windows yardım belgelerinize başvurun. FAT32'den NTFS'ye dönüştürme işlemi sırasında bir aksilik olursa veri kaybedebilirsiniz. Alıntı:
Araclar > Secenekler > Genel |
WINDOWSLIVECONTACT Dosyası nı nasıl açabilirim notpad de denedim açılmıyor yardımcı olabilirmisiniz notpadde açtığım zaman farklı ifadeler çıkıyor yazı tipini değiştirdiğim zzaman da farkeden bişey olmuyor |
merhaba yaklaşık 2 haftayı aşkın bir süredir bu yeni sürümü kullanıyordum msn in. Ama sorun neden kaynaklandı bilmiyorum, msn imi açtım herkes vardı ve yaklaşık bi 5 sanıye sonra hepsi yok oldu adreslerin, 80 nin aşkında adres vardı hiç birinden eser kalmadı. kişi listelerine baktım birtane bile yok. nasıl sıfırdan bir msn açarsınız aynen öle oldu kafayı yedim bugün. bunları geri getirmenin bir yolu yokmu :*( :*( :*( |
Alıntı:
Alıntı:
|
arkadaslar bu su an kullandıgımız live mailin görüntüsü degişiyormus sanırım bi davetiye geliyormus ve kabul edince de görünüm degişiyormus nasıl oluyor bu tesekkurler... |
yaaa bana msn hack leme programı lazım ben bunu bulamadım stede eger bana yardımcı olabilecek biri varsa lütfen.... bekliorum arkadasım görüntü derken nası bise dion arkadasım sende prog yok bunu galiba bu msn de cam actırıp sonra bunu kaydetmek icin bu programı ben bulmadım acaba nerde bulabililirm stede bu stede cok yeniyim de yardımcı olursanız cok sevinirim simidien tesekkürler |
Alıntı:
Sitemizde Hack-Hacking icerikli bilgi yayinlamak kesinlikle yasaktir. Karsidakinin cam'i actiginda görüntü'yü kaydetme özelligi https://www.msxlabs.org/forum/arsive-kaldirilan-konular/1364-messengerdiscovery-x-2-tr.html de var. |
LÜTFEN YARDIM EDİNNNN??* ARKADAŞLAR KİMSENİN NİCKİNİ GOREMİYORUM MSNEMDE SADECE MAİL ADRESLERİNİ GÖREBİLİYORUM MSNEMI KACKERE SİLDİM TEKRAR YÜKLEDİM AMA BİR TÜRLÜ DÜZELMEDİ LÜTFEN Bİ EL ATIN NE OLURRRRRR:(8o| |
Alıntı:
|
Alıntı:
Kişiler'e tıklayın kişileri görüntüleye gelin ve görünen ad yapın.. Kolay gelsin.. |
arkadaşlar bilgisayarımda yeni bir msn hesabı açmak istediğimde,msnden oyun oynamak istediğimde sürekli olarak şu hatayı veriyor..[msn live massenger (derleme:8.0.0812.00) Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.. http://img149.imageshack.us/img149/5384/hataye8.jpg |
Alıntı:
Resmin asagisinda Hata raporu hakkinda teknik bilgileri goruntulemek icin buraya tiklayin diye bir cumle var, oraya tiklayip oradaki bilgileri de yazarsaniz, yardimci olmaya calisiriz. |
Alıntı:
http://img167.imageshack.us/img167/3877/hata2ag4.jpg |
sorun: msn live kullanıyorum Arkadaslar pc degiştirdim fakat msn ifadelerim yok nasıl alabilirim. yani diger pc den |
Alıntı:
Alıntı:
|
| Saat: 11:44 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık