![]() |
Ellerimi siper ettim gözlerim artık göremezlerim.. Görünmekten aciz olanlardan artık habersizim... |
Mademki yokluğumda daha mutlusun O halde yokluk bu aşk için büründüğüm son kimlik olsun.... |
Beni senden ne bu şehir ayırır ne de ecel.. Yüreğimi en fazla dil yarası acıtır. Bu sevdaya hangi yaban eller gelir uzanırhttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif Kendine iyi bak; Sana bişey olmasın.. |
Ne masalım , ne de bir şiir.. kelimelere anlam yüklemekten vazgeçtim.. anlatasım yok , anlayasım yok.. öylesine işte... |
Karanlıkta yürüyen bir göLgeyim asLında insanLar geçerLer yanımdan ama hatırLamazLar adımı bir daha.. |
En uzak mesafe ne Afrika'dır, ne çin, ne Hindistan, ne seyyareler, ne de yıldızlar geceleri ışıldayan... En uzak mesafe iki kafa arasındaki mesafedir birbirini anlamayan... |
Gel takas edelim birseylerimizi... Gülüşünden ver, ömrümden al.. |
Bir kördüğüm ki içim, çözdükçe dolanıyor.' |
Evinin seni içine sigdiramayacak kadar dar oldugunu fark edeceksin... Sokaga fırlayacaksin... Sokaklar da dar gelecek... Tipki vücudunun yüregine dar geldigi gibi... |
Sana birşey olur diye aklım hep sende Rüyaların bile benim göz hapsimde Seninle yanan yürek üşümezmiş ömrünce |
| Saat: 07:26 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık