MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

fragrance_09 21 Ağustos 2007 01:03

Mc. Ferit alıntı:Abicim Ben Bir Sebepten Dolayi 6.2 istiyorum...
Benim Sorunum Bu Live Zaten Pc'de yuklu Anlatabiliyormuyum. 6.2 Nasil Kullanicam Sen Onu Söyle. Yada Söyle Soriyim 6.2 Sürümünde Kisi Arama Linkine Nasil Ulasabilirim.

madem sorunun live ile ilgili 7.5 dene derim ben 6.2ye gelince ben hiç kullanmadım bilmiyorum o sürümü

Mc.FeriT 21 Ağustos 2007 13:13

Alıntı:

fragrance_09 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 639250)
Mc. Ferit alıntı:Abicim Ben Bir Sebepten Dolayi 6.2 istiyorum...
Benim Sorunum Bu Live Zaten Pc'de yuklu Anlatabiliyormuyum. 6.2 Nasil Kullanicam Sen Onu Söyle. Yada Söyle Soriyim 6.2 Sürümünde Kisi Arama Linkine Nasil Ulasabilirim.

madem sorunun live ile ilgili 7.5 dene derim ben 6.2ye gelince ben hiç kullanmadım bilmiyorum o sürümü

:) Alla alla bu ara herkes tersten mi anlıyor nedir anlamadım ki..
Neutre sen yardımcı olsaydın abicim kimse derdime çare bulamıyor...

aroyili 21 Ağustos 2007 18:05

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 639243)
Internet Explorer güvenlik ayarlarını varsayılan olarak ayarlayın ve tekrar deneyin.

Hala Aynı Hata Bir Programın yüzünden Olabilme İhtimali varmı? Veya Başka secenek? Yardım ettiğin için teşk ederim.:(

NeutralizeR 21 Ağustos 2007 19:53

Alıntı:

Mc.FeriT adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 640305)
:) Alla alla bu ara herkes tersten mi anlıyor nedir anlamadım ki..
Neutre sen yardımcı olsaydın abicim kimse derdime çare bulamıyor...

Daha önce yeni sürümler çıkmış olmasına rağmen MSN Messenger 6.2 sürümü kullanılabiliyordu. Uzun süredir kurup deneme şansım olmadığı için zorunlu güncelleme isteyip istemediğini bilmiyorum. Ayrıca zorunlu güncelleme isteğini kapatmanın şu an basit bir yolunu hatırlayamadım.

Alıntı:

aroyili adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 641007)
Hala Aynı Hata Bir Programın yüzünden Olabilme İhtimali varmı? Veya Başka secenek? Yardım ettiğin için teşk ederim.:(

Tekrar Internet Explorer 6'ya dönmek ya da güvenlik programlarınızın ayarlarını-engelli programlar listelerini kontrol etmek isteyebilirsiniz.

atif 21 Ağustos 2007 20:21

eski hotmail lerde posta ayarlarından gelen mail le ilgili o mailin hangi ip nodan atıldığını görebilme şansımız varken windows live hotmail de böyle bişi yi ben bulamadım posta ayarlarından gelen posta ile ilgili bu değişiklikleri yapabilme şansımız yok gelen mailin hangi ıp nodan geldiğini w live hotmailden nasıl buluruz.

DesTRuctionS 21 Ağustos 2007 20:22

MSN live Nedinliyorumda Türkçe karakter SORUNU

Herkese Merhaba
Sorunum ise MSN Live Messenger da Ne dinliyorumda Türkçe karakterlerin çıkmamasıdır bu sorun sanırım sırf benim pc de var gibi diğer arkadaşklarınkine bakıyorum herhangibir sorun yok ama bende ise türkçe karekterli şarkılarda değişik şekiller veya hiç bişey çıkmıyor türkçe karakterlerin yerine.. Lütfen yardımcı olun 2 gündür deli olcam sorunu çözmek için :( cevap veren arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim..

taner505 21 Ağustos 2007 20:52

Abiler yardım edebilirmisiniz? preparing to install hatasi

Msn 8.5 beta tr yi yükledimher açtığımda 'Preparing to install' diyor ve uzun süre bekliyorum ondan sonra acılıyor. Birtürlü sorunu çozemedım yardımcı olursanız cok memnun olurum.:*(

hellboy726 21 Ağustos 2007 21:48

Alıntı:

DesTRuctionS adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 641295)
Herkese Merhaba
Sorunum ise MSN Live Messenger da Ne dinliyorumda Türkçe karakterlerin çıkmamasıdır bu sorun sanırım sırf benim pc de var gibi diğer arkadaşklarınkine bakıyorum herhangibir sorun yok ama bende ise türkçe karekterli şarkılarda değişik şekiller veya hiç bişey çıkmıyor türkçe karakterlerin yerine.. Lütfen yardımcı olun 2 gündür deli olcam sorunu çözmek için :( cevap veren arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim..

hmm acaba bunu media playermi yoksa winamp ilemi gerçekleştiriyorsunuz? Eğer windows media player ise player dili ingilizce olabilirmi ?

Alıntı:

atif adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 641291)
eski hotmail lerde posta ayarlarından gelen mail le ilgili o mailin hangi ip nodan atıldığını görebilme şansımız varken windows live hotmail de böyle bişi yi ben bulamadım posta ayarlarından gelen posta ile ilgili bu değişiklikleri yapabilme şansımız yok gelen mailin hangi ıp nodan geldiğini w live hotmailden nasıl buluruz.

Eskiden de sanırım bu adres kullanıcılara gösterilmiyordu. yani wan ip adresi yerine ya dhcp nin yada hotmail servisinin adresi görünüyor diye biliyorum. En azından 4 yıldır @Hotmail kullanmayan biri olarak.

Alıntı:

taner505 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 641343)
Msn 8.5 beta tr yi yükledimher açtığımda 'Preparing to install' diyor ve uzun süre bekliyorum ondan sonra acılıyor. Birtürlü sorunu çozemedım yardımcı olursanız cok memnun olurum.:*(

şurdan kople kaldırın; Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım

bilgisayarınızı yeniden başlatın,

ve Şurdan update si ile beraber son sürümü şurdan ; https://www.msxlabs.org/forum/son-haberler/27396-windows-live-messenger-8-5-beta.html inndirip kurun, messenger keyfini 8.5 ile doruklarda yaşayın =)

DesTRuctionS 21 Ağustos 2007 22:23

Alıntı:

hellboy726 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 641419)
hmm acaba bunu media playermi yoksa winamp ilemi gerçekleştiriyorsunuz? Eğer windows media player ise player dili ingilizce olabilirmi ?

Eskiden de sanırım bu adres kullanıcılara gösterilmiyordu. yani wan ip adresi yerine ya dhcp nin yada hotmail servisinin adresi görünüyor diye biliyorum. En azından 4 yıldır @Hotmail kullanmayan biri olarak.

şurdan kople kaldırın; Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?

bilgisayarınızı yeniden başlatın,

ve Şurdan update si ile beraber son sürümü şurdan ; https://www.msxlabs.org/forum/son-haberler/27396-windows-live-messenger-8-5-beta.html inndirip kurun, messenger keyfini 8.5 ile doruklarda yaşayın =)

Winapta dinliyorum.. ve hala çözemedim :(

hellboy726 22 Ağustos 2007 10:45

Alıntı:

DesTRuctionS adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 641490)
Winapta dinliyorum.. ve hala çözemedim :(

kullandığınız winamp'ta ne dinliyorum özelliğini aktif edecek yamayı nereden inndirdiniz? Şurdakini download edin; (MSN) Messenger Winamp Eklentisi eskisinin üzerine kurun .

Belkide yama windows live messenger 8.5 ile uyumlu değildir. Evde yapacağım testte bu sonuç çıkarsa 8.5 için yeni bir yama yapabiliriz..

Saat: 00:33

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık