MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

DesTRuctionS 22 Ağustos 2007 23:19

Arkadaşlar sanırım sorun winamptan kaynaklanıyor şimdi windows media playerda açtım şarkıyı Düş Sokağı Sakinleri - Hüzün Kovan Kuşu diye yazıyor ama winampta ise Hzn Kovan Ku'u D' Soka￰' Sakinleri diye gözüküooo :(

YaKaMoZcuk 23 Ağustos 2007 00:34

merhaba,

arkadaşlar sorunum nerde bir türlü anlayamadım. gmail hesabı aldım ve bu hesabı msn de kullanmak istiyorum fakat hata veriyor.bunun nedeni ne olabilir?

şimdiden teşekkürler:)

caner gözübüyük 23 Ağustos 2007 11:11

mail kutusunu açamıyorum :(

merhaba arkadaşlar.

bir kaç gün önce bilgisayarıma format attırdım ve tüm sistemi yeniden kurdurdum. herşey güzel ama mail kutusuna giremiyorum.

https://login.live.com/pp500/images/WLIDLogo.gif?x=5.0.7495.0

Tanımlama bilgilerine izin verilmelidir

Tarayıcınız şu anda tanımlama bilgilerini engelleyecek şekilde ayarlanmış. Windows Live ID'yi kullanabilmeniz için önce tarayıcınızda tanımlama bilgilerine izin verilmelidir.
Tanımlama bilgileri bilgisayarınızda depolanan ve Windows Live ID sitelerinde ve hizmetlerinde ne zaman oturum açtığınızı belirten küçük metin dosyalarıdır. Tanımlama bilgilerine nasıl izin verileceğini öğrenmek için web tarayıcınızın çevrimiçi yardımına bakın.

şeklinde bir uyarı veriyor. msn 8.0 sürümünü (8.0.0812.00 derleme) kullanıyorum.
ne yapmam gerekir. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
iyi ki varsınız :$

[quote=caner gözübüyük;644865]merhaba arkadaşlar.

bir kaç gün önce bilgisayarıma format attırdım ve tüm sistemi yeniden kurdurdum. herşey güzel ama mail kutusuna giremiyorum.

Tarayıcınız şu anda tanımlama bilgilerini engelleyecek şekilde ayarlanmış. Windows Live ID'yi kullanabilmeniz için önce tarayıcınızda tanımlama bilgilerine izin verilmelidir.
Tanımlama bilgileri bilgisayarınızda depolanan ve Windows Live ID sitelerinde ve hizmetlerinde ne zaman oturum açtığınızı belirten küçük metin dosyalarıdır. Tanımlama bilgilerine nasıl izin verileceğini öğrenmek için web tarayıcınızın çevrimiçi yardımına bakın.

şeklinde bir uyarı veriyor. msn 8.0 sürümünü (8.0.0812.00 derleme) kullanıyorum.
ne yapmam gerekir.

birde, kullanıcı adımı ve şifremi girdiğimde beni hatırla kutusunu tıkladığım halde her sayfaya girdiğimde bana kullanıcı adını tekrar soruyor. bunu nasıl çözebilirim.

yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

torchbearer 23 Ağustos 2007 12:57

ne yapmam gerekir. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

tarayıcınızın güvenlik ayarlarını varsayılan olarak ayarlayın ve gözatma geçmişi başlığı altındaki ayarlar butonuna basarak geçici internet dosyalarının altında otomatik sekmesini tıklatın ve tamam diyin. tarayıcınızı tekrar başlatın. eğer firefox kullanıyorsanız. cookies bırakmasına izin ver bölümünü ok leyin ve firefox u kapatıp tekrar açın

runahi 23 Ağustos 2007 14:44

slm sizlerdenbir istyim var bana şifre kırıcı program tafsiyenizi bildirir seniz sevinirimşimdiden tşk.

hellboy726 23 Ağustos 2007 21:10

Alıntı:

runahi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 645527)
slm sizlerdenbir istyim var bana şifre kırıcı program tafsiyenizi bildirir seniz sevinirimşimdiden tşk.

üzgünüm. bu tür istekler yapmanız yasak ve MsxLabs forumlarında Hacking içerik verilmemekte..

problemm 23 Ağustos 2007 21:23

ben messenger ımı açamıorum messenger 8.1 kullanıyorum ve açmak için simgesine tıkladığımda açılmıyor...... görev yöneticisinde uygulamalar bölümünde açıldığı gözükmüyor..... ama işlemler kısmında msngr.exe gözüküyor yani açılıyor ama açılmıyor anlıyacağınız nasıl çözebilirim

messengeri kaldırıp tekrar yükledim ama olmuyor ilk açılıştan sonra yine açılmıyor ne yapmalıyım

ahmed 23 Ağustos 2007 22:33

Alıntı:

problemm adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 646613)
ben messenger ımı açamıorum messenger 8.1 kullanıyorum ve açmak için simgesine tıkladığımda açılmıyor...... görev yöneticisinde uygulamalar bölümünde açıldığı gözükmüyor..... ama işlemler kısmında msngr.exe gözüküyor yani açılıyor ama açılmıyor anlıyacağınız nasıl çözebilirim

messengeri kaldırıp tekrar yükledim ama olmuyor ilk açılıştan sonra yine açılmıyor ne yapmalıyım

Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?

belirtilen yöntem ile kaldırıp tekrar kurunuz.

cande 23 Ağustos 2007 23:33

arkadaşlar yardım litfen.
w.live messenger 8.1 kullanıyorum. dünden bu yana konuşma penceresinde web cam simgesinin altında bulunan görüntülü arama başlatma seçeneği yok oldu. geriye nasıl alabilirim.
programı kaldırıp yeniden kurdum ama yine aynı sorun yaşıyorum. ilginize şimdiden teşekürler

ahmed 24 Ağustos 2007 08:54

Alıntı:

cande adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 646896)
arkadaşlar yardım litfen.
w.live messenger 8.1 kullanıyorum. dünden bu yana konuşma penceresinde web cam simgesinin altında bulunan görüntülü arama başlatma seçeneği yok oldu. geriye nasıl alabilirim.
programı kaldırıp yeniden kurdum ama yine aynı sorun yaşıyorum. ilginize şimdiden teşekürler

Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?

belirtilen yöntem ile kaldırıp tekrar kurunuz wlm i.

Saat: 00:53

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık