![]() |
[quote=torchbearer;645194][quote=caner gözübüyük;644865]merhaba arkadaşlar. bir kaç gün önce bilgisayarıma format attırdım ve tüm sistemi yeniden kurdurdum. herşey güzel ama mail kutusuna giremiyorum. https://login.live.com/pp500/images/WLIDLogo.gif?x=5.0.7495.0 Tanımlama bilgilerine izin verilmelidir Tarayıcınız şu anda tanımlama bilgilerini engelleyecek şekilde ayarlanmış. Windows Live ID'yi kullanabilmeniz için önce tarayıcınızda tanımlama bilgilerine izin verilmelidir. Tanımlama bilgileri bilgisayarınızda depolanan ve Windows Live ID sitelerinde ve hizmetlerinde ne zaman oturum açtığınızı belirten küçük metin dosyalarıdır. Tanımlama bilgilerine nasıl izin verileceğini öğrenmek için web tarayıcınızın çevrimiçi yardımına bakın. şeklinde bir uyarı veriyor. msn 8.0 sürümünü (8.0.0812.00 derleme) kullanıyorum. ne yapmam gerekir. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. iyi ki varsınız :$ Alıntı:
söylediklerini yapmaya çalıştım ama galiba yanlış birşeyler yapıyorum. tam olarak nerelerden girmem gerektiğini detaylı yazarsan sevinirim. :$:$:$ teşekkür ederim ilgin için. |
Alıntı:
masaüstünüzde internet explorer simgesinin üstünde farenin sağ düğmesine basıp özellikleri seçin (internet explorer ın 6. sürümünü kullanıyor varsayarak söyleyeceğim). eğer masaüstünüzde internet explorer yoksa internet explorer ı açın ve en üst bölümdeki araçlar başlığına tıklayıp oradan seçenekler yazısına tıklayın. önünüze pencere çıkacak. üstteki sekmelerde genel , güvenlik, gizlilik, içerik, bağlantılar, programlar ve de son olarak gelişmiş başlıkları var. siz bu sekmelerden güvenlik başlığına tıklayın. önünüze üst bölümünde internet, yerel intranet, güvenilen siteler ve yasak siteler gelecektir. siz öncelikle interneti tıklayıp alt taraftaki varsayılanı tıklayın. sonra yerel intranette bunun aynısını yapın ve sonrakilerde de aynını yaptıktan sonra uygula ve tamam diyin. şimdi tarayıcınızı yeniden başlatın. msn i tekrar açamıyorsanız. bilgisayarınızı yeniden başlatın. yine açılmadıysa internet explorer da yine araçlar > seçenekler yolunu izlereyek bu defa açılan pencerede gelişmiş sekmesini tıklayın ve oradan önünüze gelen listede güvenlik başlığı altında ssl 2.0, ssl 3.0 ve tls 1.0 ın tıklı olmasına dikkat edin, ayrıca http 1.1 i de kontrol ediniz. (not: ok li olmaları gerekiyor). bunlarda bi etki yapmadıysa internet ayarlarınızı sıfırlamanız gerekir. bunun için yine internet explorer > özellikler > gelişmiş sekmesi ve en altta bulunan internet explorer ayarlarını sıfırla başlığı altında sıfırla butonuna basınız. ayrıca Live Messenger ın en son sürümünü kullanabilirsiniz (8.1.0718). |
merabalar ben vista kullanıyorummsn yi calıştıramıyorum veri yükleme engelleyicisi engel oluyortek bi programin kadır diyorum msn için kaldırılamaz diyor acil lütfen yardım edin |
Alıntı:
|
Sorun imzası: Sorunlu Olay Adı: BEX Uygulama Adı: msnmsgr.exe Uygulama Sürümü: 8.1.178.0 Uygulama Zaman Damgası: 45b12d6a Hata Modülü Adı: kernel32.dll Hata Modülü Sürümü: 6.0.6000.16386 Hata Modülü Zaman Damgası: 4549bd80 Özel Durum Uzaklığı: 00001810 Özel Durum Kodu: c0000005 Özel Durum Verileri: 00000008 OS Sürümü: 6.0.6000.2.0.0.768.2 Yerel Kimlik: 1055 Ek Bilgiler 1: c919 Ek Bilgiler 2: fc20d58f4772b75e522fae28b9955508 Ek Bilgiler 3: 9250 Ek Bilgiler 4: 87a9c682c859c552edf23de6a139af5d Gizlilik bildirimimizi okuyun: Microsoft Çevrimiçi Kilitlenme Çözümlemesi bunlar cıkıyor alttan bir uyarı geliyor dep engel oluyor diyor bu program iin kaldır diyoeum msn için kaldıramassınız diyor |
Alıntı:
Başlat > Denetim Masası > Sistem ve Bakım > Sistem > Gelişmiş Sistem Ayarları > Performans > Ayarlar > Veri Yürütmesi Engellemesi > "Belirttiğim programlar dışındaki tüm servis ve programlar için veri yürütmesi engellemesini aç" şeklinde değiştirin. Vista kullanmadığım için menü ve seçeneklerin isimlerinde bazı değişiklikler olabilir. İngilizce Vista yardımından çeviri yaparak sorunuzu cevapladım. Bu değişikliği yapıp tekrar deneyin. Başarılı olamazsanız, veri yürütmesi engellemesini tüm programlar için kapatmayı deneyin. Özel bir program için veri yürütmesi engellemesini kaldırmak istiyorsanız ve program listede mevcut değilse; Ekle > Gözat > Program Files klasörünün içinde bulunan program klasörünü ve ardından da program EXE'sini belirtin. Bu arada bir Vista kullanıcısı olarak menülerin doğru isimlerini yazarsanız sevinirim :) |
Alıntı:
evet bu söylediğini yaptım zaten bu proğ:*(ram veriyürtme koruması[dep]etkin olarak çalıştırılmalıdır Bu program için dep i kapatamazsınız şeklinde bir uyarı alıyorum dep i tamamen nasıl devreden cıkaracağım |
Alıntı:
Komut istemi penceresi açıldığında, Kod: bcdedit.exe/set {current} nx AlwaysOffDEP kapatılmış olacaktır. İlerde tekrar açmak isterseniz aynı işlemleri yapıp: Kod: bcdedit.exe/set {current} nx AlwaysOn |
Alıntı:
ön yükleme yapılandırması veri deposu açılamadı. erişim engellendi diyor |
Alıntı:
|
| Saat: 00:53 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık