![]() |
nefesini †u† ve yaşa.! mu†Lu oLamasanda.. |
Aklımın olmazlarından darmadağın ettim geceyi, Kaçtığım aşka yakalandım sonundahttp://www.diyemediklerim.com/images/smilies/noktaqp6.gif Bulduğum an yitirdiğim sözcükler gibiyim, Sesimden kaçıyorum ele veriyorum kendimi |
Only You... |
“Hüzün kapımı çaldı. Vuruşundan tanıdım. Kim o? demeye kalmadan itip içeri girdi. Kızdım. Nedir bu destursuz geliş? dedim. Kahkahalarla gülmeye başladı. Hakkı da var ya... Kendi çatısı altına izinle gireni de kim görmüş?” |
Dayan yüreğim dayan Dayan yarına inan... Gün geLir acıLar ezberLenir İyiLeşir zamanLa yaran.. |
Huyumdur hep ölürüm Nice aşklara bölünürüm Ayımdır hep tutulurum Nice ışıkla korunurum ... Hüzün kovan kuşu gelmiş Gecenin yanağına konuvermiş Ay tenli aşık şarkıma karşılık vermiş... |
"Sorular bende,cevaplari sende sakli...Birak kalsin,dedim ya; inan güzel böyle de..." |
Tam vakti; susturucu takıLmışken yüreğime, haykıramazken, her kurşun içimi parçaLarken, infiLak ederken isyanLarım sensizLiğe, ve akarken gözümden ırmak ırmak, Susma ömrüm!... |
Bir gün gelir de bir an Çokca zamanlardan sonra Geri dönüp baktığında Bilmem anlar mısın? O senin bir anının Benim ömrüm olduğunu Ne çok sevildiğini Artık çok geç olduğunu... |
| Saat: 21:56 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık