![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Yine sonuç alamazsanız; Messenger kurulum dosyasına sağ tıklayın ve yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. Yine sonuç alamazsanız; Buradaki farklı sürümleri deneyin: (MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri |
msn de video izlettirmek arkadaşlar msn de karşı tarafa film veya video izlettirmek için bir program vardı hatırlatırsanız sevinirim şimdiden tşk |
Alıntı:
inceleyiniz ; MSN - WebCam'de Farklı Görüntü İzletme |
live messenger açılmıyor ya live messengerı açıyorum sağ altta yeşil mavi adam simgesi çıkıyor ama messenger açılmıyor..mavi adama sağ tuş tıkladığımda da hiç bir yazı çıkmıyor çift tıkladığımda da bir şey olmuyor..ve bir süre sonra kapanıyor program..nedeni ne acaba yardımcı olabilir misiniz? |
şuradaki yönergeleri yerine getirin; Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? **konu iğnelenmiş teknik destek başlığı ile birleştirilmiştir.. |
Msn den E-Posta Gelen Kutusunu Açamıyorum e posta kutusuna direk bağlanması yerine internet sayfasında https://login.live.com/ppsecure/sha1auth.srf?lc=1055 linki çıkıyor.Nasıl düzelir ? |
Alıntı:
buradan gırıs yapın manuel olarak daha sonra yıne messenger dan gırıs yapın + messenger adresınızın uzantısı ne hotmail mi live vb. mı buda onemlı belkı gecersız bır hesap olusturduysanız sıstem sızı otomatık olarak dısarı atmıstır ama messenger acık gozukebılır |
slm arkadaslar ben kız arkadasımın benı aldattıgını dusunuyom ve msn sıfresını almak ıstıyom lutfen yardımcı olun :(:( |
| Saat: 13:02 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık