MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

ahmetseydi 27 Ağustos 2007 12:58

Alıntı:

kerem125 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 654561)
slm arkadaslar
ben kız arkadasımın benı aldattıgını dusunuyom ve msn sıfresını almak ıstıyom lutfen yardımcı olun :(:(

MsXLabs forumlarında nedeni ne olusa olsun Hack Materyalleri bilgi ve paylaşımı yasaktır.

oguzokur 28 Ağustos 2007 21:18

arkadaşlar yerimi bilmiyorum babam msnden konustugum tüm iletileri cıkartmış başka yerden :S 8o| bu nasıl oluyor bılen varmı özelim ne var ne yok biliyor artık :S yardım edin lütfen ne yapmam gerek

ahmed 28 Ağustos 2007 21:30

Alıntı:

oguzokur adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 659597)
arkadaşlar yerimi bilmiyorum babam msnden konustugum tüm iletileri cıkartmış başka yerden :S 8o| bu nasıl oluyor bılen varmı özelim ne var ne yok biliyor artık :S yardım edin lütfen ne yapmam gerek

wlm konusma eklerinizi saklar ve aynı zamanda plus eklentiside saklar ayrıca işletim sisteminiz (xp/vista) code şeklinde mevzut sistem dosyasına kaydeder...

c@sper 29 Ağustos 2007 03:22

Merhaba
Öncelikle ben msn 7.5 kullanıyorum.Kurulum yaparken C/Documents and Settings(Kullanıcı adı)Contact diye bir dosya kurulumu var.Ve bu klasörün içinde msn ye kimler girmiş diye kayıt ediyor.Bu msn kullanıcılarına tıkladığımda WİNDOWSLİVECONTACT yan dosyaları var.Bunlar neyin nesi dir.Veya bu tür yan dosyaları ben içini nasıl görürüm.Bunun için bir program varmı.Yardımcı olursanız sevinirim.Bana bu konuda mail atarsanız sevinirim.:turkiyem::turkiyem::turkiyem:
SAYGILARIMLA

SenNaToR 29 Ağustos 2007 12:06

SelamunAleyküm...

Arkadaşlar benim karşılaştığım hata;

Windows Live Messenger ne yaptıysam olmadı yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

oguzokur 29 Ağustos 2007 17:27

Alıntı:

ahmed adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 659639)
wlm konusma eklerinizi saklar ve aynı zamanda plus eklentiside saklar ayrıca işletim sisteminiz (xp/vista) code şeklinde mevzut sistem dosyasına kaydeder...

ama başka bıryerden cıkarmış :S bunu onlemek ıcın ne yapmam gerekir

kenangurler33 30 Ağustos 2007 11:22

Merhabalar ben bir zamanlar msxlab forumlarında Messangerdaki reklamları kapatma ile ilgili bir programla karşılaşmıştım bu programı maalesef bir türlü bulamıyorum bilenler bana özeldende olabilir yardımcı olabilirlermi.Şimdiden teşekkurler.

NeutralizeR 30 Ağustos 2007 12:00

Alıntı:

c@sper adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 660020)
Merhaba
Öncelikle ben msn 7.5 kullanıyorum.Kurulum yaparken C/Documents and Settings(Kullanıcı adı)Contact diye bir dosya kurulumu var.Ve bu klasörün içinde msn ye kimler girmiş diye kayıt ediyor.Bu msn kullanıcılarına tıkladığımda WİNDOWSLİVECONTACT yan dosyaları var.Bunlar neyin nesi dir.Veya bu tür yan dosyaları ben içini nasıl görürüm.Bunun için bir program varmı.Yardımcı olursanız sevinirim.Bana bu konuda mail atarsanız sevinirim.:turkiyem::turkiyem::turkiyem:
SAYGILARIMLA

MSN Messenger - Windows Live Messenger hareketlerinin bilgisayarınızda oluşturduğu dosyalar. Bazı hesap bilgilerini-ayarlarını içerirler ama kişi listesi bilgilerinizi içermezler.

Alıntı:

SenNaToR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 660781)
SelamunAleyküm...

Arkadaşlar benim karşılaştığım hata;

Windows Live Messenger ne yaptıysam olmadı yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Sisteminizde zararlı kodlar yüklü olabilir (virüs-spyware gibi). Güncel bir anti-virüs programıyla sisteminizi taratın. Sisteminiz hakkında daha fazla bilgi verecek olursanız, daha işlevsel çözüm önerileri sunabiliriz.

Alıntı:

kenangurler33 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 663481)
Merhabalar ben bir zamanlar msxlab forumlarında Messangerdaki reklamları kapatma ile ilgili bir programla karşılaşmıştım bu programı maalesef bir türlü bulamıyorum bilenler bana özeldende olabilir yardımcı olabilirlermi.Şimdiden teşekkurler.

A-Patch yazıp aratın. Messenger sürümünüze uygun olanı indirip uygulayın.

torchbearer 30 Ağustos 2007 16:00

Alıntı:

kenangurler33 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 663481)

Reklamları ve istenmeyenleri kaldırmak için en iyisini söyleyebileceğim programcık; Mess Patch. ayrıca bu programcık sayesinde kişinin ayrıntısında görünen resimleri daha büyük görebiliyorsunuz (örneğin, standart olarak 48x48 kullanılıyor. siz bunu 68x68 hatta 96x96 yapabiliyorsunuz). Bu programcığın Windows Live Messenger 8.1 e Türkçe dil desteği yok. sadece 8.5 a var.

Neutralizer in de dediği gibi ayrıca A-Patch de var tabi. bu da Mess Patch le aynı görevi görüyor ancak Mess Patch deki resim konusu bunda geçerli değil.

Üçüncü olarak önerebileceğim programcık da. ''clean messenger'' . bu programcık ilk açılışta fransızca ama menüsünden siz ingilizce yapabilirsiniz. Türkçe desteği bunda da yok maalesef.

sizin istediğiniz yani reklamları kaldırmak için advertisement kelimesinin geçtiği cümleleri ok lemeniz ve next diyerek yamayı uygulamanız.

c0lin 30 Ağustos 2007 16:29

arkdaşım bende bu sorunu yalıyordum msnmsgr.exe uzantısı yok
o yüden bu hatayı veriyor c:program files/msn messenger gidip ordaki msnmsgr ye .exe uzantısı eklemelisin ben ole yapmıştım olmuştu bi dene istersen ;)

Saat: 13:02

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık