![]() |
Çığlıklar içinde sessizim… Kalabalıklar içinde yalnız… Kırk derece hava ben üşüyorum.. Bir denizin ortasında susuz… Çiçeklerle dolu bahçelerde kupkuru.. Kahkahalara yenik ağlıyorum.. Nedendir bilmiyorum!! Ben hep yarım yaşıyorum… Mesafe çok… Ama ben yanındayım.. Gözlerin uzak.. Ama ben görüyorum.. Şimdi yoksan biliyorum, Yarında yoksun….. Ama ben umutluyum.. Çünkü S-E-V-İ-Y-O-R-U-M…… |
Ağlarım Gözlerim Yorgun Gece karanlık Gökyüzü hep durgun Ben hep ağlarım ben hep ağlarım gözlerim yorgun Güneşi beklerim o, bulutların arkasında Yollarını gözlerim sen, dağların arkasında Çocukları duyarım aydınlıklar içinde Üzerimde toprak beyaz da bir elbise Umuda açılır ellerim dualarım seninle Varlık senin bense derinlikler içinde Dedim ya gökyüzü durgun Ben hep ağlarım gözlerim yorgun Çığlıklar duyarım sanki kıyamet kopar Gökyüzü ağlar şimşekler çakar Beynimde bir uğultu sanki toprak çatlar Neredesin nerelerdesin kollarım hep seni arar Yanında sanırım kendimi, beni sarar kolların Beni saran toprak ben seni sanırım Çıkmaz sesim duyulmaz iniltim Feryad figan sanki ırmak benim akarım Yalnızım yalnız sıcak bir toprak Bir de gökyüzü sanki yer yerinden kopacak Derdim bende durmaz artık Fışkıracak zehrini sana kusacak Umuda açılır ellerim dualarım seninle Varlık senin bense derinlikler içinde Dedim ya gökyüzü durgun Ben hep ağlarım gözlerim yorgun |
Şairsin Saçlarımda Hangi avucuna sığdırayım şimdi bu kuşu Seni hangi sözcükle özetleyeyim Kimin türküsünü dinlesem senin melodik sesin Sesini hiçbir dize anlatamıyor kahretsin Gözlerin hiçbir ayak izi barındırmamış bir dağda Esmer açan bir çiçek Koklanmaz, koparılmaz, dokunulmaz… Bak yine kalemimin ayağına dolaştı harfler Bak yine parmak uçlarında bir güvercin yine esmer Benim saçlarım saman kâğıdı Ve sen yine şairsin saçlarımın her telinde kaleminle |
Mazoşist Hayal kurmaya çalışıyorum Senin olmadığın, Olmuyor. Nefes almaya çalışıyorum Sensiz, Olmuyor... Yaşamaya çalışıyorum Sensiz, Olmuyor. Neden olmuyor biliyor musun? Her yerimdesin. Her hücremdesin Ne tatlı bir histir bu... Ama acı bir tadı var artık... Önüne geçilemeyen bir tad bu. Bitemeyen bir tad bu. Galiba mazoşistçe bir tad bu... |
Aşka aşık olmak Aşk dediğin nedir? gülüm Amaçsız sevmek Severken ölmek Ölmeden gömülmektir gülüm Aşka aşık nedir? gülüm Senin beni sevebilme hayalindir Senin bilmeden benim yaşadığımdır Senin olmayan bişeydir gülüm Sen aşık olmak sanarsın delice sevemek bilirsin Elini tutup bulutlara savurmak sanarsın gülüm Aşka aşık olmak başkadır, hatta gibi gibi ölüm Aşka aşık olmaz sın sen aşık olamazsın Aşka aşıklar senin aşık olmanı hayal eder gülüm |
http://img483.imageshack.us/img483/4161/11241260686xk7ka.gif SENİ ÖZLEMEK Sen özlemeyi bir de bana sor; Gece olunca yalnızlık sarınca bedenimi, Bir el tutsun ellerimi diye beklemeyi Bana sor severken özlemeyi? Bir ses ararken kulaklarım, Sessizliğin acı çığlıklarını duymayı, Gözlerim seni ararken, Karanlıkta hayalini görmeyi, Sen bana sor kilometrelerce uzaktan sevmeyi? Elimi göğsüme sokup, Okşamayı seni özleyen kalbimi, Yüreğimin titremesini, içimin aniden ürpermesini? Şefkatinin eksikliği aklıma gelirken, Hasretimden süzülen birkaç damlayı, Bana sor sensiz ağlamayı? Sensiz saatler çabuk geçsin diye, Geceye sığınmayı, Yanımdaymışsın gibi yatakta yorgana sarınmayı, Bedenimi sarmanı beklemeyi, Sıcacık teninin kokusunu içime çekmeyi Sensizken seninle sevişmeyi, Bana sor? Bana sor sen özlemeyi Özlemenin en acı, en yalnız çığlıklarını, Ben iyi bilirim özlemle yanıp tutuşmayı http://img483.imageshack.us/img483/4161/11241260686xk7ka.gif |
Bakmaya Kıyamadığım O Yüzüne Bakmaya kıyamadığım o yüzüne Artık içimden bakmak gelmiyor bile. Andığım zaman içimi ısıtan adını Artık varmıyor dilim söylemeye. Lanetledim içimde sevgiyi... Lanetledim o büyük sevgimi. Ve istemem artık versende. Herşeyden çok istediğim sevgini. Çok acılar verdin bana çok üzdün beni Görmezden geldin o yüce, o saf sevgimi Unuturum istediğin gibi belki seni ama Unuturum sanma bana çektirdiklerini. Sana karşı büyüttüğüm sonsuz bir sevgim vardı. Yerinde saymadı sevgim durmadan arttı, arttı. Bir sevgim vardı içimde önüne geçemediğim Artık yerini önüne geçemediğim bir nefret aldı. Kimseden korkmazken bu yürek Sevmekten korkar oldu şimdi Ne acılara bükülmeyen bu bilek Hasret acısına büküldü gitti Bir daha sevemem artık kimseyi Koyamam yerine bir başka sevgiliyi Bir başka göze nasıl bakarım ki, Yasakladım kendime tüm güzel hayalleri Öldürdün çünkü tek dayanağım olan ümitlerimi Yemin ettim unutmak için seni ve sevgiyi Unutamam seni dediğim günler vardı ya Çoktan geride kaldı onlar. Bir tek özlemeyi unutturamadım kendime. Özlüyorum ne yapsam da seni sevmeyi. Özlüyorum seninle birlikte öldürdüğüm sevgiyi. |
yağmur gözlüm,, akıtma göz yaşlarını, bana öyle kırgın bakma., seni kırmak istemedim bitanem yine bana koşa koşa geleceksin ellerimi tutucaksın hani lunaparkta balerine binmiştik: nekadar gülmüştük,, o günü unutmadım üşüyorum bitanem yüreğine albeni, sevginle ısıt.. gel bana bitanem,, gel ben herzaman beklediğim yerdeyim,, yine sana hasret yine sevginle dolu,, kaç gündür yoksun seni arıyorum kaldırım taşlarında ,, deli sevdam seni bekliyorum gün batımında,,,, |
Bal Gelir Ölüm Elinden Gülüm aksam yatağında oturup sigara içerken, yada duvardaki asılı resimlere bakarken- düşünürsün belki beni ve belkide pişman olursun. olurda gözlerin pencerenden dışarı- taki gökyüzüne,yıldızların sessizlik ve yanlızlık- dünyasına dalarsa eğer, belki o zaman anlarsın sensizliğimi... birazdan gökyüzünde yıldızlar çıkacak, ve ben elbiselerimden ayrılıp, sensizlik cehennemine dalacağım yine, çırılçıplak ,yalın ayak... uyumak istemiyorum gülüm! |
Hangimiz düşmedik kara sevdaya. Hangimiz sevmedik deliler gibi. Hangimiz bir kuytu köşe başına Bir vefasız içöin yol gözlemedik. Dönüp bakmam sen olmayınca... Mutluluktan umutlar yol olsada. Doğrulardan gökyüzüne köprü kurulsada. Denizlerden ufuklara yol olsada, Dönüp gitmem sen olmayınca. Kim derdiki biz ayrılacağız. kısmetse varmış ayrılık. Nedesek boştur... Gitmeden seni dur bir daha, Karşılalamayız belki bir daha, SON DEFA GöREYiM SENi::: SENi çOK AMA çOK SEViYORUM |
| Saat: 21:06 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık