![]() |
Bana Aşkı Anlat Aşkı anlat dermisin, bir gün bana. Ne anlatırım o zaman bilemem, ama camların ardından düşen yağmur damlalarının birbirine sarılıp ahenkle dans ederken çalan müziğini hiç dinledin mi sen, ve bu melodiye eşlik eden şöminenin içindeki loş alev için çatırdayan dal parçalarının ritmini. Ve... Önce nefeslerimiz sarar bedenimizi sonra dudaklarımız birleşir, öylesine özgür olur ki bedenim tenim tenine hasret duyar, ve sen artık kollarımdasın bir ömür boyu sürecek rüyamda. İşte ben sana böyle anlatırdım aşkımı canım sevgilim. |
Anlatsam anlarmısın aşkımı? Kimsenin duymadığı o kelimeler, Dökülüverse dilimden hece hece, Ve haykırsam kalbimin içine sinmiş o deli sevdayı Dağlar büyüklüğünce, Sesimi duyarmısın? Bir sevda yükü bıraksam sana Taşırmısın ölümüne. Bir gece seni düşünsem, Geceyi içimde bulsam. Ve seni bulsam gecede, Gel desem gelirmisin? Ölmektir deseler aşkın delili. Ve bir gece vazgeçsem canımdan. Aniden ölüversem, Uğrunda canımı versem bana inanımısın? Bir yaprak düşse ağaçtan, Derken bir, bir daha. Gözümden bir yaş düşse. Ay girse buluta, bulut dünyaya küsse. Sol yanımdan kan düşse. Bir kalp ki kan kesilmiş; Al kalbine koy desem, Kalbimi almazmısın? Bende bir gece var, bir de güneş. Sen varsın bir de. Bende bir aşk var sevgilim. Anlatsam, Ağlarmısın? |
Bana Bir Şey Söyle Bana bir şey söyle, anlamını kimse bilmesin, tek ben anlayayım, Bakışlarından uzak olsamda sözlerinde cesaret bulayım, Güzelliğine değil, kişiliğine aldanayım, Bana öyle bir umut ver ki, ömür boyu o umutla avunayım, Bana kalbinde bir yer ver, bıraktığın gibi hep orda kalayım... |
Üzüntü aşk ve sen Üzüntü: parmaklarda yanan bir sigara Üzüntü: boşlukta belki bir nokta Üzüntü: mimikte gerginlik, kaşta eğiklik Üzüntü, üzüntü tarifi söylenemedik. Aşk: hikaye bugün bilinmeyen Aşk: bir şarkı dillerde söylenen Aşk: yalan yalançılarda yaşayan Aşk, aşk tarifi bilinmedik. Sen: anlaşılmazsın benim çözemediğim Sen: sevdiğim fakat sevilmediğim Sen: kedersin benim bildiğim Sen, sen güldürmezsin. |
Bana Her Gelişinde bana her gelişinde, kolları ardına kadar açık bir çocuk koşar içimde unuttuğum türküleri yeniden anımsarım gökyüzü daha bir aydınlanır daha da ısıtır güneş. dünya, bir günde iki kez dönerdi ekseninde. yüreğimde tüneyen, bütün kuşlar uçardı gülüşlerin, sevinç taşırdı geceme ben de bana gelirdim bana her gelişinde... |
Hüznü giydiren sevgili Bir akitti bizim ki İyi günde, kötü günde Zamanın her zerresinde Mutlu olmak vardı o anda Sevda ateşiyle yanmak Şimdi yol bitti, artık son durak Ahde vefa gösteremedik Biz bu oyunu beceremedik Mutluluk kapısından girip Hüzün kapısından çıktık Şimdi acılar rıhtımında son gemi Tek kişilik son bilet Gidiş var, dönüş yok El sallarken ardından Bakışlarındı beni boğan Gül bahçesinden koparılan Taze gül kokusu beni saran Ufukta kaybolurken şimdi Yıllar bir rüzgar gibi geçti Ardından bakarken, Hüznü giydiren sevgili Bir akitti bizim ki.. İyi günde, kötü günde Sevda ateşiyle yanmaktı… Olmadı ey yar… Biz bu oyunu beceremedik… |
Bana Yılların Hesabını Ver Veda ettiğin gün aklımdan gitmez, Geri dönsen de bir şey farketmez, Bu gönül senden başkasını sevemez, Bana yılların hesabını ver.. Bensiz günlerini yok sayamazsın, Gülüşlerinle beni kandıramazsın, Özledim diye elimden kurtulamazsın, Bana yılların hesabını ver.. Kalbimde izi var günahlarının, Bağrımda acısı var sevdalarının, Belli olur mu senin sabahın? Bana yılların hesabını ver.. Sen artık ellerinsin,geri dönme artık, Seni istemediğim çok açık, Sadece bir şey istiyorum senden; BANA YILLARIN HESABINI VER! |
Aşkım İsyandır Benim yanarım; öyle bakma yüzüme yağmur gibi dağıt kalbini saran hasret bulutlarını parlasın gözlerinde sonsuzluk usaresi dalgınlık evlerinin en güzel melikesi sevemem, tozlu raflar arasına girmeden çöllerim kandır benim sevemem, karanlığı bir daha devirmeden aşkım isyandır benim |
Bugün bir hüzün var içimde Bugün bir hüzün var içimde Hiç duymadığım bir müziğin hüznü Adlandıramadığım bir yokluk hissi Bugün bir hüzün var içimde Gözlerimde uzaklara dalan İçimden lıkır lıkır akan bir hüzün Anlayamadığım bir boşluk duygusunda Bugün bir hüzün var içimde Cama vuran yağmurun sesinde Menekşelerin morumsu renginde Bugün bir hüzün var içimde Mahallede oynayan cocukların sesinde Kapının çalmayan zilinde Komşunun kahvesinde.. Bugün bir özlem var içimde Ne olduğunu bilemediğim hüznü bana getiren... |
Başaramadık Kisa da olsa bu aski neden yasadik Birbirimizi kandirdik aldattik hislerimizle oynadik Hayaller kurduk yasadik masallar icinde Sen Mecnun ben Leyla, askimiz hic bitmeyecek topraga gidecekti ölüme bizimle Basaramadik,biz cok farkliydik Maglup ayrilip küstük kadere Yalan asklara atildik yaban ellere Dönemezdik artik geriye dönsekte deliye Sen bana ben sana susamis ayrilik bizi öldürse bile Unutmak cok zordu unutmak yoktu sözde Ama biliyorduk ask birarada olmamiza yetmiyordu Biz farkliydik, iki yabanci iki yalanci Peki ne olacak sonumuz ne birlikte ne ayri yapamiyoruz Yasayamiyoruz hayati Mesafeler koyduk araya kilometrelerce Gittim uzaklara sensizlige ama Engelleyemedim rüyalarima girmeni Sarkilarin hep seni anlatmasini Baktigim heryerde hayalini görmemi Alisamadim yokluguna Artik degistirmezdi dönüsüm hicbirseyi Azaltmazdi yüregimizdeki hicrani En aci seyse askimiz kaybetti Kalplerimiz ise aska inancini Yetmedi hicbirsey bizi geri döndürmeye Ayaklar altinda ezilen cicekler gibiyiz Rüzgarin savurdugu yapraklar gibiyiz Askin unuttugu iki serseriyiz Geriye dönmeyecegiz ama Birbirimize hasret ve ac ölecegiz... |
| Saat: 22:19 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık