MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   Zorunlu Messenger Güncellemeleriyle İlgili (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/270249-zorunlu-messenger-guncellemeleriyle-ilgili.html)

yoqyoq 6 Kasım 2009 20:51

arkadasLar bende suan oldu hem pLus çalısıyor hemde wLm 8.5 :)

Casper123 6 Kasım 2009 20:58

Alıntı:

yoqyoq adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1557038)
arkadasLar bende suan oldu hem pLus çalısıyor hemde wLm 8.5 :)

Nasıl Yapıldıgını anlatırmısın ? :(

NeutralizeR 6 Kasım 2009 21:21

Şu konuyu inceleyin:
Yeni WLM sürümüne güncelledikten sonra...

yucelozpolat 6 Kasım 2009 21:35

Alıntı:

Casper123 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1557053)
Nasıl Yapıldıgını anlatırmısın ? :(

Msn 8.5 indirin (pc nizde msn 8.5 mevcut ise güncelleyin diyorsa güncellemeyin ve kapatın msn yi) ve konu başlığındaki msnmsgr.8.5.zip (ikinci sıradaki) dosyayı da indirin..indirdiğiniz dosyanın içindekileri C:\Program Files\Windows Live\Messenger e kopyalayıp yapıştırın..değişsinmi sorusunu onaylayın..
msn yi açıp kullanın..
Tekrar teşekkürler NeutralizeR

Casper123 6 Kasım 2009 21:40

ben şuan 8.5 sürümünü yükledim demin oturumum açıldı ama plus silinmişti. kapattım.simdi tekrar acmayı deniyorum. yeni sürüme gecebilirsiniz diye bi pencere cıkıyor ve artı plusda yüklü sonuç itibariyle 8.5 den msne giremiyorum.

NeutralizeR 6 Kasım 2009 21:45

Alıntı:

Casper123 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1557145)
ben şuan 8.5 sürümünü yükledim demin oturumum açıldı ama plus silinmişti. kapattım.simdi tekrar acmayı deniyorum. yeni sürüme gecebilirsiniz diye bi pencere cıkıyor ve artı plusda yüklü sonuç itibariyle 8.5 den msne giremiyorum.

msnmsgr.exe dosyasına sağ tıklayıp Windows 2000 uyumluluğunu iptal ettiğinizden emin olun. msnmsgr.8.5.zip dosyasını bir kez daha indirip içindekileri C:\Program Files\Windows Live\Messenger klasörüne kopyalayın. Doğru bir şekilde yaparsanız hem oturum açabilirsiniz hem de Plus! çalışır.

bekoo1 6 Kasım 2009 21:50

C:\Program Files\Windows Live\Messenger klasöründe bende sadece msimg32.dll dosyası var.. ama C:\Program Files\Msn Messenger asıl msn in kurulu olduğu yer ve orda bi sürü dosya var hangisine kopyalayacağım?

Casper123 6 Kasım 2009 21:50

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1557160)
msnmsgr.exe dosyasına sağ tıklayıp Windows 2000 uyumluluğunu iptal ettiğinizden emin olun. msnmsgr.8.5.zip dosyasını bir kez daha indirip içindekileri C:\Program Files\Windows Live\Messenger klasörüne kopyalayın. Doğru bir şekilde yaparsanız hem oturum açabilirsiniz hem de Plus! çalışır.

msnmsgr.exe dosyasına sağ tıklayıp Windows 2000 uyumluluğunu iptal ettiğinizden emin olun. Bunu nasıl yapacağım ? uyumluluk sihirbazından msnmsgr'i Windows uyumluluğunu 2000 değilde ne yapmam gerekiyor ? yada bu uyumluluğu nerden iptal edebilirim.(

NeutralizeR 6 Kasım 2009 21:53

msnmsgr.exe dosyasına sağ tıklayıp Özellikler > Uyumluluk ekranına gelip buradaki işaretleri kaldıracaksınız. Herhangi bir uyumluluk ayarı yapılmış olmamalı.

NeutralizeR 6 Kasım 2009 21:54

Alıntı:

bekoo1 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1557166)
C:\Program Files\Windows Live\Messenger klasöründe bende sadece msimg32.dll dosyası var.. ama C:\Program Files\Msn Messenger asıl msn in kurulu olduğu yer ve orda bi sürü dosya var hangisine kopyalayacağım?

İlk mesajda hangi Messenger sürümünü kullanıyorsanız ona uygun anlatım mevcut. Doğru klasör ismi de orada yazıyor.

Saat: 07:59

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık