| NeutralizeR | 19 Şubat 2011 14:31 | Alıntı: Teamoore adlı kullanıcıdan alıntı
(Mesaj 1963649)
Bende şuan eski sürüm var ancak yenisini yüklemeyi zorunlu kılıyor. Bunu nasıl engelleriz? | Eski ve Yeni Messenger Sürümleri - Download Alıntı: Misafir adlı kullanıcıdan alıntı
(Mesaj 1963941)
Merhaba arkadaslar. Öncelıkle Msn actıgımda yenı surumunu yukleyın dıyor fkat yukledıgımde hata verıo . en basta yuklmeye basladıgında hata verıyor . PC den kaldıramıyorumda msn yi .Program ekle/kaldır da Msn var fakat yanında kaldır secenegi yok sınır oldum kaldıramıyorum bılgısayarımdan yenısı yuklenmıyor daha yenıde format attım . Lütfen yardım beKliyorum. | Windows Installer CleanUp Utility Alıntı: SnipeR adlı kullanıcıdan alıntı
(Mesaj 1964842)
eski msn yi kuLLanmak istiyorum update etmek istemiyorum, bunun için bi çözüm varmı aceba ? | Eski ve Yeni Messenger Sürümleri - Download Alıntı: ushuaia adlı kullanıcıdan alıntı
(Mesaj 1965167)
Windows Live Messenger 2011' den Gelen Kutusu' na giremiyorum. Bunun sebebi nedir? İşlev görmüyor. Mesajlara ulaşamıyorum.
Yardımcı olursanız memnun olurum. Saygılarımla... | Varsayılan tarayıcınızı değiştirmeyi deneyin. Internet Explorer - Firefox arasında varsayılan tarayıcıyı değiştirerek test edin. Beta sürüm IE kurduysanız, eski sürümüne dönmeyi deneyin. Alıntı: Misafir adlı kullanıcıdan alıntı
(Mesaj 1966353)
msn 2011 de yazi tipi değiştirilecek bir yer var mı ya da nasıl değişir | Konuşma penceresinde sağ alt köşede "Yazı tipini değiştir" seçeneği bulunmaktadır. (ok sembolüne tıklayın) Alıntı: FATAL1TY adlı kullanıcıdan alıntı
(Mesaj 1969966)
Arkadaşlar Windows Vista Service Pack 2 kullanıyorum msp uzantılı dosyaları nasıl açacam 15.4.3508.1109.Update.zip indirdim ama güncelleme yapamadım. | Windows Installer sürümünüzü güncellemeyi deneyin. Alıntı: Teamoore adlı kullanıcıdan alıntı
(Mesaj 1971017)
2009sürümünü yeniyi yüklemeden nasıl kullanabiliriz arkadaşlar? | Eski ve Yeni Messenger Sürümleri - Download Alıntı: DreaMTurK adlı kullanıcıdan alıntı
(Mesaj 1971789)
Aynı Şekilde Bi haber bekliyorum Bende Arkadasım uzun uzun yazıp konuyu dile getirmis Teşekkür ederim | Kamera sorunu yaşadığınız kullanıcılara Messenger sürümlerini yükseltmelerini önerin. Alıntı: heryerde adlı kullanıcıdan alıntı
(Mesaj 1972137)
eski sürümlerde oturum açıkken sol köşedeki x işaretine basıldığında msn ana penceresi görev çubuğunda görünmez bildirim alanı simgelerinde görünürdü sadece. şimdi bunu yapmanın imkanı var mı yoksa benmi bulamadım. | msnmsgr.exe dosyasını Windows Vista uyumluluğunda çalıştırdığınızda saatin yanında simgesini görebilirsiniz. Alıntı: oLchY adlı kullanıcıdan alıntı
(Mesaj 1980786)
Windows Live Messengerın yeni sürümünü yani 2011 ini kurdum ve oturum açmaya kalkıştığımda resimdeki problemle karşılaştım. ama bi türlü çözemedim. İşletim sistemi Windows 7 x64.
Yardımcı olursanız sevinirim. | Güvenlik programınızı geçici olarak devre dışı bırakıp deneyin. Güvenlik yazılımınızdan WLM'ye izin vermeniz gerekebilir. |