![]() |
güzel bir filmden sonra bend ebir merhaba diyim hüzünlü gecenin sonu hareketli bitsin bari selam arkadaşlar |
uyku dolmaz gözlere sabahta olsa, arar durur gözler gece vakti kim nerde, sevdiğim nerde , geceler bizim olsun alın gündüzleri dalar düşüncelere ğüneş batınca olmasın sabah eğer gece beni benden yine alacaksa |
mıllet 2 gunden berı uykususuzum ve suanda iş yereındeyım ....yetısmesı gereken işler varrrrr AMAN SABAHLAR OLMASINNNNN UYUMAK ISTIYORUMMM |
Burası enterasan biyer vaktin nasıl geçtiğini anlamıyor insan! uyukusuzda kalsam genede bakmadan edemiyorum. emeği geçenlerin eline sağlık. |
aynen çiğdem bende senin düşüncelerdeyimm takıldım kaldım burda ya ilk kez :D |
Alıntı:
|
çok enteresan 1 gece dewamlı tehdit alıyorum birazdan uyumaya çalışan arkadaşım sayemde katil olacak sanırım (: |
benim gibi uykusuzlara selam kim ne derse desin seviyorum geceleri sessiz sakin ve rahat........ site içinde dolaşırken çıkan seslere fena taktım kafayı. bi tek "it's just the begining" kısmını anlayabiliyorum :) bide uuuppsss... diye bir ses var. gerçi bilgisayarda müzik dinlerken araya girip çok güzel ses efekti oluyor.deneyin bakın tavsiye derim.... |
uykusuzum ama mutluyum çünnküüüüü.. benim bir kızım oldduuuuuuu...!!!!!!! |
korku filmi izliyorum dudağımı uçuklattı reklamlar bitti yoksa bu gerçek hayatmı sırada ne warsa buyursun içim rahat kapım açık sabaha çok war katil kim acaba ^o) |
| Saat: 12:55 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık