![]() |
Bazen insan ne kadar küçüldüğünü görebilecek kadar büyük olabilmeli... |
... beni en son bırakıp giden de beni herşeyden çok severdi boşver... |
Yıkıl git artık hayallerimden Kumdan evlerim yıkıldı artık Taşlarımdan oyuncaklarımdan beynimden ve yaşayan herşeyimden Git artık... (ci) |
Hiç vaktin olmadı senin Gelemezsin ... |
En Kötü Zamanlarımda Arkadaşımdı Yalnızlığım... |
Kısa tutalım son sözleri; sevemedim vedaları.. (ci) |
Yenildim ve kaybettim... Kendisinden hiçbir şey öğrenemeyeceğim bir insana rastladığım için... |
Alıntı:
Böylece "asla bitmez " sandığım konumu bitireceğim.. |
ßeyin savaşında şehit verirsin.. |
Senki yüreğine bi beni almayı beceremeyen.Benki hala gözünü karartan bi aptal.Gurur duyulacak bi yanın yok. Vazgeçtim.! |
Hedefine Varır Elbet Doğru Ok |
Zaman akıp gittikçe gözlerim daha çok doluyor Vakit gider gelmez, işte bu canımı çok sıkıyor Hata ve yanlışlarım çırılçıplak, o kadar utanç vericiki..! Benim böyle olmamam gerekirdi. (ci) |
Sen ki özgürlük kadar güzelsin,sevgi kadar özgür O güzel başını uzat göklere,gül güneşlere gül... |
Battle rhyme, kime battle? Kime ki diss?.. Kime hiciv?.. kime bu ahkam? Kime bu his..? Neden savaşı benimseriz? Eden bulur ki biliriz Adım atılır, geride kalır iz.. :skull: |
küçük ßir çocuğun ucuz şekerlemeler uğruna, gözyaşlarını satılığa çıkarması misali YokLuğunda öğrendim HeRKeS tek başına ! |
Karla Karışık... |
http://img502.imageshack.us/img502/2800/gttt.jpg Yaan gönüll yaannn kalpten düştü yaşama sevincim inan... |
|
|
Düşümdeki firar geri dönüştür... |
boşş işlerr.. (ci) |
Varsın ve de yoksun.. |
Burası misal ülkesi... ..masal misali, bizler hayal kafilesi.. |
Dürüstlük, özde, sözde, yaşayışta doğru ve tutarlı olmayı gerektirir.! |
Varlığından ne iyilik gördüysem ,Yokluğundan daha fazlasını ya da azını görmedim ki.. Demek ki..İyilik sende olmayan, olamayan, sahip olamadığın bir özellikmiş.. Sende bu konu asla bitmeyecek.. Yakında beni de hiç ilgilendirmeyecek.. |
'Dengeyi kaybetmiş tartı... ' artık birşeye yaramaz... |
Her şey bana seni hatırlatır, unutmak isterken... Utanırım hep, o acılı şarkılarla ağlarken.. (ci) |
Life is just a dream on the way to die... |
Ağlamadan, ağlatmadan gitmeliyim şimdi buradan.. |
Yaşam bir mucize, her an gelebilecek bir ölüm haberi... kulağım telefonda... ölüm gelecekti elbet............ |
Kim demiş ? Kime demiş ? Ne demiş ? Neden demiş ? Kim kiminle nerede nasıl ne hallerde sergilenmiş ? Peki bunu kimden öğrenmiş ? Çok konuşanın dili kesilirmiş, Ruhlarınızdan süzülüp geçtim, İlkin kentin dışına seyirttim.. Sıkıştı kalbim, sigara verin, bugün mutlu olamayacak gibiyim... |
“Bana güzel bir şey söyle Kalbim sevinçle dolsun Bana tatlı bir şey söyle Susma n’olursun.. Bana güzel bir şey söyle Kalbim sevinçle dolsun Bana tatlı bir şey söyle Varsın yalan olsun, yalan olsun..”(ci) |
Bana bir masal anlat.. İçinde çocukluğum olsun.. Ellerinin üzerinde yürüyen, Bale yapan küçük kızı anlat bana.. Başka masal istemiyorum.. Bana çocukluğumu anlat, Büyümek istemiyorum.. Hayallerimi anlat bana.. BT |
Aman üstüme geliyorlar Kırıcam kalbini anlamıyorlar Ceketimi alıp çıkıcam diyorum Allah Allah, inanmıyorlar ... |
İşte gidiyorum, Birşey demeden, Arkamı dönmeden, Şikayet etmeden... Hiçbirşey almadan, Birşey vermeden, Yol ayrılmış, görmeden gidiyorum... (ci) |
hava bugün çok güzel, yağmur yağar mı dersin yanağından öpüversem, acaba küser misin bir küçük itirafım var şey… seni seviyorum bak gökkuşağı ne güzel, onu tutmak ister misin sana bir çiçek verirsem, bana bir kez güler misin asıl demek istediğim şey… seni seviyorum daha fazla dayanamaz, yüreğim bu işkenceye kaç gündür uyku girmiyor, şu yorgun gözlerime sebebi ne biliyor musun şey… seni seviyorum haykırmak istiyorum ki ben seni seviyorum… ben seni seviyorum… :inlove: |
- Gökyüzü neden mavi biliyor musun? - Çünkü güneş ışınlarının yansıması… - Hayır! Benim için… Ben mavi istiyorum, mavi oluyor. Ateş neden sıcak biliyor musun? Hepsi benim için. Sıcak olmasını istiyorum, o yüzden sıcak. Istanbul'da niçin 4 mevsim var biliyor musun? - Senin için? - Doğru! |
- Gökyüzü neden mavi biliyor musun? - Çünkü güneş ışınlarının yansıması… - Hayır! Benim için… Ben mavi istiyorum, mavi oluyor. Ateş neden sıcak biliyor musun? Hepsi benim için. Sıcak olmasını istiyorum, o yüzden sıcak. Kore'de niçin 4 mevsim var biliyor musun? - Senin için? - Doğru! - Ve sen neden burada doğdun? O da benim için! - Ne? bu saçma ben senden önce doğdum - 'İbadet' kelimesini bilirmisin?'' İlk önce peter geldi isa'nın doğumunu hazırlamak için'' bunu hiç duymadın mı? Kader; sevdiğin kişi için, tesadüflerden bir köprü inşa etmektir My sassy girL |
boşver gitsin ... |
Son umutlar da bitti... :*( :*( :*( :*( :*( "18 Mart 2009" |
Hiç ölmeyecek gibi yaşıyor ve dünya telaşelerine kapılıp gidiyoruz... Sinirleniyoruz, kalp kırıyoruz, kin duyuyoruz... vs. vs. vs. ancak herşey sadece ölüme kadar, ölünce herşey bitiyor... |
Seyret perişan halimi bende akşam olmakta... |
Sen Dünden daha büyüksün içimde.. |
Dünden daha az, yarından daha çok seviyorum seni.. Burası bu mesajın bir süre sonra doğru yeri olmayacak.. Giderek azalırsa sevgi ne olur..Biter değil mi ? |
Hiç kimse buyur etmedi beni Bu dünyada hiçbir yere Ama açtım bütün kapıları tekmeleyerek Bütün engelleri göğüsleyip yıkarak Buyrun dediler o zaman incelikle Buyur ettiler Ve Buyurdum Elimden geldiğince görevimi yaptım Gülümsedim hıçkırıklarımı boğarak Sonunda kimsenin yorulmadığı denli yoruldum Artık kapılar açık kalsın Bundan sonra gireceklere Şimdi dinlenmeye gidiyorum Hoşçakal güzel dünyam ... |
Eksildim... Bir parçam yok artık.. Yarım kaldım dostlarım... Olsun... O mutlu olsun... |
... Aşk da çok ani birşey... :uf: |
Bir ihtimal daha var, o da ölmek mi dersin?... |
Bu ürkek bu al duruş söyle neden bu vazgeçiş Ne oldu ümitlerine bu ne keder bu ne iç çekiş Sen ki özgürlük kadar güzelsin, sevgi kadar özgür O güzel başını uzat göklere, gül güneşlere gül :(:(:( |
Aslında sana söylemek istediğim çok şey vardı.. Mesela keşke bu kadar büyük sevdirmeseydin kendini... Neyin bedelini ödediğimi bilmiyorum... Herşeye rağmen sanada kızmıyorum,kızamıyorum... .... :cry: |
| Saat: 00:35 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık