![]() |
:bilmem: |
benim yine uykum yok ne yazacagimida bilmiyorum *-) usteki uye sizin sohbetinizede doyum olmuyor yani bu ne :bilmem: |
haha... benim bugün uykum yohq...dünde yohqtu... dün bir yattım...saat 8:30! bi uyandım...saat 17:50! yapcak bişi yohq! bu pc adamı öldürür!!! :):):) |
sorma yaa acaip zaman alıyor pc.E işin doğrusuda Msxlabs'ta nasıl geçtiğini farketmiyorsun bile zamanın... |
uykum var ama uyumak istemiyorum , hem istiyorum hem istemiyorum gerginim! |
Gece olmasını hiç istemem, nefret ederim geceden,sabah olsun diye dua ederim bazen geceyle savaşırım ,bazıları der ki 'kendisiyle hesaplasmaktan korkanlar geceyi sevmez '' belki de dogrudur... |
siz şimdi gecemi oldu sanıosunuz_? o zmn yanılıosunuz_? msx üyelerinin karanlık gecelerini aydınlatmata devam edioooo! :):):) |
yine gece ve ben yine kötü..kaybettim yaa ne kötüdür insanın sevdiğini kaybetmesi hele de sen yanlış yapmışsan kırmışsan :( daha da acı... iyi olmaya çalışıyorum ama öle bir an oluyor ki yok yapamıyorum ben benden gidiyor neyse yaa.... |
Gece olmasada Ben yıne uykusuzum ...Okuldan az once geldım cok yorgunum odevler benı beklıor .. Amm yapmıcam ...:) |
okul delikanlıyı bosar!!! delikanlı olmaya gerenkte yohq!!! her türlü bosar işte!!! :):):) |
Yine gecenin hudutları içerisindeyim ve kendimi yine galibi önceden bellli bir savaşa sokmaktaym; fakat bu savaşta kalkanımın msxlabs olması güzel, buraya sıgınmak, vakıt gecırmek, eklemelerde bulunmak güzel başka nasıl sabah olur ki? |
güzel övdüm seni istediğinçin |
yüksel arkadaşım sen çok yaşa emi bak gecenin bi yarısı güldürdün beni ne yazmışın sen ööle... |
:bilmem: |
uyumayın ama uyutmayın da |
eveet uyutmayın... (kim uyutmıycak,nası yani) |
sabah nasıl olacak,daha çok var yaa,uyuyamıyorum ki,:S her gün seni yaşamak, her gece seni uyumak ve her gece sende ölmek... su gibi seni içmek, nefes gibi seni solumak... bunca yalnızlık içinde sana hayat diye sarılmak. nefesimsin,hep bendesin.(L) |
ne bilimşiir yazmak uzun iş siz< eniyisi mona rozayı okuyun |
bu gece bir ilki yaşıyorum tanrım yeni bir imla tekniği öğrendim, şaşkınlıkla karışık buruk bi sevinç yaşıyorum... |
nasıl oluyorda puanın mesajından fazla merak ettim |
neden o güzel kafanı böyle boş şeylerle yoruyosun arkadaşım, hayat çok kısa hadi koş at kendini kırlara ,ormana,dağa,bayıra... |
BU GECE(6) ÇOK GÜZEL OLACAK |
herkese merhabalar ben akşamdan beri yatmamışımdaha |
iyice vampirlere benzedim :[gece mavikaranlik gunduz mavikaranlik :( neolacak bunun sonu merak ediyorum *-) |
bende gece ciyim sahurda bile nette ya bu ne net kolik oldum |
Bu Gece Uyku |
uyku yok bu gece:D |
Geceden nefret ediyorumla başlayan cümleler artık bende krişeleşmiş; ama bana sunduklarıda var iyi yönde:Daha iyi düşünürüm, cümlelerimin olgunlaştığı fikrine kapılırım ve daha hassas olurum... Olumsuz yönleride küçümsenecek kadar az değildir: Beni alakadar etmeyen konulara girerim, zevk almasını beceremem, sıkılırım ve sıkılganlık yaratırım ve anlarım ki: '' Şahinle kuzgun aynı gökte de uçsalar farklı dünyalara sahipler'' Bu yüzden hep boşa konuşurum; fakat herkes hala umrumdadır ve ben en iyi bildiğim işi yapar çözüm yaratırım |
bende yarın akşam işe gidecem bu gece yatmıyacam ki sabah oykum gelsin |
valla bende yeni yim arkadaşlar ayrıca şu ikinci öğretim arkadaşı merak ettim |
uyumak yok gece boyu ders calısıcam:) |
kimse yok muuu? uyumadınız işallah? |
yaw bana kaba talak elektrik sitesi yapcak olan farmı yawww acil bu yaw:( |
Uyku falan yok...Güneş battıktan sonra benim saatlerim başlıyor:)Geceler gündüzden daha iyi... |
bugün yılbası gecesi kimse uyumuyacak anlasılan:) |
Sabahın köründe kalktım,uykusuzluktan bütün gün nevrotik takıldım ,akşam üstü resmen sürünmeye başlamıştım ama kaçtı gitti meret uyku,içimde bi acayip sıkıntı.. |
benimde uykum var ama uyumak istemiyom nedense anlamadım gitti öyle sayfalara boş boş bakınıyom vakit öldürmek için...*-) |
Bakma bence çok şey var msx te :)) |
:):):D vakit geçsin biraz nasıl olsa yoruluruz hepsine bakamam ki |
bugün uykum erken geldi nedense normalde günün ilk ışıklarına kadar burda olurdum :S |
uykusuzlar demeyelım bence sahsen ben artık vampırlere ınanır oldum:D kendımı ole hhıssedıorum sadece kan ıcmıoruz ztn kopek dıslerımde bıraz uzun ve sıvrı :D saka maka tabıatım ııce bozuldu uyku hapı almassam gecelerı uyuyamıorum kolay kolay.ııkı bole bı bolum acmıssınız gece ayakta ınsan bulmak zor nede olsa:P |
"gece inanılmayan bir dinin ebedi misyoneridir,bekleyenin gövdesi içinde" demiş kargo.güzel de demiş |
Pencereden bakıp, sizden basska herkesin uyudugunu fark etmenin garip zevki, sabaha karşı kuşların ilk ötüşü:)aşırı çay kahve tüketiminin etkisiyle dosyayı mail atıp rahatladıktan sonra bile uyuyamamak, telefonun, kapının çalmaması, msndeki herkesin tek tek offline oluşunu izlemek, arada sözlüge göz atmak, entry girişi yavaşlayınca saatin 4 falan olduunu fark etmek, biriyle konuşmak istediginde kimseyi arayamamak, hatta titreşim bile gönderememek gibi garip hislerle doludur sabaha kadar bilgisayar basında olmak.aslında sabaha bırakabilecekken bir kısmını, hadi şu da bitsin, rahat uyuyayım diye kasmaktır.:D Set Bye DreamLiKe;) |
bence gece herseye gebe.en guzel serenatlar gece yapılır yıldızlar gece gozukur dert kapıya gece dayanır kelımeler kagıda gece bır daha estetık dokulur(en azından benm ole)aynı zamanda gece kotuluk de cagırır ama en kotu yanı sıgarayı daha fazla ıcıorum bıde tv bısı yok:D ama genede dogru yoldayız:D:D:D |
benim hiç uykum yok...sabah 8de kalkmam lazım...ama uyuyamıyorum... |
ben çok yorgunum bizimkiler hacdan geldi yarın gelen giden :S uyuma lazım :noangel: |
gözün aydın o zaman uniq...sizin ev sadece yarın değil uzunca bir süre dolar.... |
tşkler jöly:rose: evet uzun 1 süre :) Beni soran olursa evdeyim :D |
tamam uniq soran olursa söylerim...sen şimdi hurmaya saldırmışsındır...:D |
boşamı yandı..!! kırmızı güller.. |
| Saat: 00:32 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık