![]() |
Alıntı:
|
Merhaba benim öğrenmek istediğim şu msn messenger live 8.0 de StuffPlug kullanma şansı varmı? dosya gönderirken sayı 3 ten yukarı çıkamıyor ama msn 8.0 live kullanan bir tanıdğım istediği kadar dosya gönderebiliyor bunu nasıl uygulayabilirim. şimdiden teşekkür ederim... |
MESSENGER LİVE YÜKLEYEMİYORUM.R6025 PURE VİRTUAL FUNCTİON CALL HATASI ÇIKIYOR SÜREKLİ... LÜTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ. TEŞEKKÜR EDERİM. |
MSN Live'de gizli(çevirimdışı) oturum açmak??? Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum... Live msn ve Plus eklentisini kullanıyorum... Şimdiden teşeküürler.... |
Alıntı:
bu saadece msn 8,0 da olan bir özellik değildir 7,5 - 7,0 dada bulunmaktadır ancak çevrimdışı olarak yazı yazmak isterseniz WLM 8,0 kullanmanız gerekmektedir. |
Merhabalar arkadaşlar.Msn live messenger ve msn plus msn sistemimde kurulu.Benim sorunum şu msn de ifadelerimi kullanamıyorum.karşı tarafa gitmiyor hiç.Genel iletiler kısmında ifadeleri göster özel ifadeleri göster seçili olmasına rağmen.Winkleri gönderebiliyorum.ama dediğim gibi ifadelerim kısmından hiçbir simge karşı taraftan gözükmüyor.Bu konuda yardımcı olabileceklerden destek bekliyorum. |
arkadaşlar kolay gelsin.. adımızı yazdığımız kısıma resim koyabiliyormuyuz. bilen bir arkadaşım varsa yardımlarını bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim.. |
Merhaba ben yeni bir üyeyim.İki sorum olacak cevaplarsanız sevinirim. 1-Msn 7.5 sürümü ile çevrimdışı iken konuşabilmek için ne yapmalıyım? 2-...@msn.com şeklindeki adresi nasıl alabilirim? |
msn live beni deli etti!!!dün gece 10 dan beri bağlanamıyorum.oturum aça basıyorum ama aradan 20 dk geçmesine rağmen bir türlü bağlanmıyor oturum açılıyor diyor adamlar sürekl dönüyor ne bi hataveriyor ne disconnect oluyor.yeni sürümü yükledim,plus ı sildim hatta programı silip tekrar kurdum hiç biri çözüm olmadı.başka bi makinada ve msn 7.5 te açılan hesabım msn live de açılmıyor.başka bir hesapla bağlanmayı dendiğimde dün bağlanıyordu ama şimdi o hesaplada bağlanmıyor.umarım derdimi anlatabilmişimdir lütfen yardım edin bi çözüm söyleyin. |
ya arkadaşlar msn messenger da sınırsız titreşimi nerden bulabilirim ? |
Alıntı:
Ciktiginda sitemizden edinebilirsiniz. Baska bir program/yama kullaniyor olmali arkadasiniz. Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
yardıma ihtiyacım war:((( msn msngr dan tm olrk çıkış yaptgm halde yani ikonu da kaldırdgm halde msn dn çkş yapmamşm gibi görünüo we ikon görünüp kayboluo bu durumu engelleyemiorm yada düzeltemiorum ben napacam:( :*( |
Alıntı:
|
windows live messengera birini eklediğim zaman listemde gözüküyor ancak çevrimdışı olarak!ancak aynı kişiyi msn 7.5 a eklediğimde o kişi c.içi olarak gözüküyor.yada daha önce msn listemde olan birini sildiğimde gizliliğe girip o kişiyi tekrardan kişi listesine ekle dediğimde de bu sorunu görüyorum.kişi listeme ekleniyor ancak çdışı gözüküyor.burada herhangi bir engellenme durumum da yok eminim.çünkü msn 7.5 da o kişiyi görebiliyorum. yani sorun live messenger 8 de!kaldırıp tekrar kurdum defalarca ancak sorunum çözülmedi. bu sorun neden kaynaklanıyo olabilir? |
Alıntı:
|
biri benim sorunumuda çözüm getirebilr mi lütfen dün yazmıştım sorunumu yukarıda var.3 gündür msn live kullanamıyorum sinir oldum lütfen yardım ya |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ben msn live (8)kullanıyorum. messenger discovery yükledim. hemde türkçe süper ama bir türlü açalıştıramadım. messenger ile bütünleşme sağlanamadı uyarısı çıkıyor sorunu çözmeye çalışıyor ama çözemiyor. discovery den kişilere girdiğim zamanda bu özelliği kullanabilmeniz için oturum açmanız gerekiyor diye uyarı çıkıyor. yani şu anda programı kullanamıyorum bana acil yardımcı olursanız çok sevinirim. |
Güncelleştirmeleri silin bugün güncelleştirme yüzünden açamayanlar açın rahatca , Bilgisayarım / Program ekle veya kaldır / Yukarda Güncelleştirmeler Ile Ilgili Butona Tıklayın / Sonra Aşağı Inin En Son Güncelleştirme Tarihlerine Bakın ve Onları Silin $uanda 14.10.2006 olarak . |
selam arkadaşlar msn ifadelerinin kaydolduğu dosya war mı? ben msn den ekle diyerek değilde direkt o klasöre eklemek istiyorum ifadelrimi bana yardım eder misiniz lütfen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
MSN Web Messenger sitesine girip burda oturum acmayi deneyin. Acabilirseniz daha sonra WLM'de oturum acmayi deneyin. |
selam arkadaşlar msnim gayet güzel bir şekilde yükleniyor ama açılmıyor sorun gidere tıklıyorum orada banaANAHTAR BAĞLANTI NOKTALARINDA sorun veriyor bu nedir nasıl düzelte bilirim lütfen acil yardıma ihtiyacaım varr |
Alıntı:
|
Alıntı:
80072efd bu kodu lütfeennnn:*( |
Alıntı:
1. Araçlar menüsünü tıklatın ve sonra Seçenekler'i tıklatın. 2. Soldaki bölmede, Bağlantı'yı tıklatın. 3. Bağlantı Ayarları altında, Bağlantıyı Sına'yı tıklatın. Bağlantı Sorun Gidericisi'nin sisteminizi incelemesine izin verirseniz, Sorun Giderici bağlantı sorunlarını sınar ve sorunları düzeltmek için uygulayabileceğiniz adımları raporlar. 4. İsteğe Bağlı: Gelişmiş sorun giderme gerçekleştir Özel bağlantı türünüze ilişkin sorunları gidermek için, Gelişmiş Ayarlar'ı tıklatın. Gelişmiş Bağlantı Seçenekleri iletişim kutusunda, belirli bağlantı türünüze ilişkin ayarların doğru olduğunu denetleyin. Bağlantınızı sınamak için, Sına düğmesini tıklatın. Tamam'ı tıklatın ve sonra Tamam'ı tıklatın. 5. Tamam'ı tıklatın. Bu ayarları seçtiğinizde, mümkünse MSN Messenger Microsoft® Internet Explorer bağlantı ayarlarını kullanır. 6. Yeniden MSN Messenger'da oturum açmayı deneyin. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
mrb ben 7.5 kullanırken ifadelerim yazı olarak çıktı pc de yüklü olan plus ı java sildim ve 8.0 msn yükledim ama hala ifadeler karakter yerine yazı olarak çıkıo bunu nsl düzeltebilirim acaba?? |
msn 8.0 yüklenmiyor bütün virüs programlarını iptal ettim genede kurulma sırasında toparlıyor ve 1603 hatası diyor ne yapayım şaşırdım |
arkadaşlar ben sitewde yeniyim. benimde bir problemim var. windows xp sp2 (tüm updateler yapılmış) kullanıyorum. live messenger 8.0.0812.00 versiyonunu kullanıyorum. siteden mco installer indirdim ve kurdum. discovery, msn plus kurdum. 10 tane kadarda mco yükledim. sonrada görüntü resmimi değiştirmeye kalktığımda, resmi görüntü resim alanına sürüklediğimde yani geçerli imaj dosyası değil dedi. bende direk options tan display picture dan değiştirmeye kalktım. burdaki resmimi göster tikli değildi. tikledim ve resim seçtim. options penceresini kapattığım anda tikin gene silindiğini farkettim.tiki bir türlü koyamıyorum. bütün patchleri ve msn yi kaldırdım. sadece msn yi tekrar kurdum.olmadı. versiyon değiştirip türkçesini yükledim gene olmadı. bi yardım edin nolur. çıldırmak üzereyim tekara format atmak istemiyorum. daha yeni yükledim pc yi.şimdiden teşekkürler. |
ARKADASLAR WİNDOVS LİVE MESSENGER KULLANIYOM.İFADELERİ,GÖZ KIRPMALARINI TOPLU HALDE NASIL EKLİCEM.Bİ YARDIM ETSENİZ.SİTEDE VAR AMA.BANA Bİ ACIKCA ANLATSANIZ.NELER GEREKİYO YANİ HANGİ PROGRAMLAR OLMASI GEREKİYO.TESKKÜRLER |
arkadaşlar merhaba benim derdim hotmaili türkçe yapma nasıl yapabilirim yardım edermisiniz yada resimli anlatım varsa atabilirsiniz.. |
ya Bende bi yardım isticem ama bana Windows Live Messenger'in Download Link'ini verebilirmisiniz acaba :$ :D |
arkadaşlar msnimi çaldılar. nasıl geri alıcam yardım lütfen. |
Alıntı:
Alıntı:
1. Casus yazılım algılama programlarını kapatın. Microsoft® Windows® AntiSpyware (Beta) yüklüyse, Windows AntiSpyware simgesini görev çubuğu bildirim alanında sağ tıklatın ve "Microsoft AntiSpyware'i Kapat"ı tıklatın. Microsoft dışı casus yazılımdan koruma programlarınız varsa, üretici tarafından sağlanan yönergelere bakın. 2. Windows Live Messenger Kurulumu'nu yeniden çalıştırın. Bu sorunu çözmezse, diskte yeterli boş alan olmayabilir. Disk Temizleme aracı sabit diskinizde nasıl güvenli bir şekilde alan boşaltılabileceğini hesaplar. Bir miktar disk alanını kullanılabilir yapmak için: 1. Başlat'ı ve sonra Denetim Masası'nı tıklatın. 2. Performans ve Bakım'ı tıklatın. 3. Sabit diskinizde yer boşaltın'ı tıklatın. Disk Temizleme iletişim kutusu görünür. 4. Disk Temizleme sekmesinde, aşağıdaki onay kutularını seçin: * Karşıdan Yüklenen Program Dosyaları * Geçici Internet Dosyaları * Geçici Dosyalar * Geçici Çevrimdışı Dosyalar * Çevrimdışı Dosyalar 5. Dosyaları bu konumlardan silmek için Tamam'ı tıklatın. 6. İstendiğinde, disk temizlemeyi başlatmak için Evet'i tıklatın. Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
eyvah postalarımı sıldım Arkadaslar,yanlışlıkla sildigim postalarımı gerı getırme gıbı bi olanagım var mı.mail adresim hotmail uzantılı...umarım derdımı anlata bılmısımdır |
Alıntı:
Resimde anlattiklarimi yapin, benim hotmail'im almanca ama ingilizce/türkce hotmail'de de ayni islem uygulaniyor. |
sanırım messenger dan kaynaklanan bir sorun versiyon hatası olabilir 8.0.0812.0 'da bazı çevrimiçileri çevrimdışı görebiliyoruz az önce baktam listemde 125 online var sonra 8,0 ı kurdum hemen online sayısı 25 ? bu nasıl olabilir bir çok arkadaşımdanda bu sorunu alıyorum birini ekliyoruz onu çevrimdışı görüyoruz v.s. bunun çözümü varmıdır yada 7,5 üzeri bir versiyonda bu sorun yoksa önerebilirmisniz ?_ |
Alıntı:
|
YA ARKADAŞALR DEDİNİZ YAPTIM AMA GERÇEKTEN AÇILMIYOR HATA KODU 80072efd HERŞEYİ DENEDİM YOK FORMAT MI ATAYIMBEN BU BİLGİSAYARA KAFAMI YAA YARDIM EDİN LÜTFEN :( |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ya arkadaşlar bi adres açtım ....@msn şeklinde msn de giriyorum açtığım anda hata raporu gönder gönderme çıkıyor msn live dada denedim 7.5 de de denedim 8.1 de de denedim ama hep aynı hatayı verdi neden olabilir acaba ??? |
slm arkadaslar birisinde gormustum adamın kişisel iletisinde msn indeki ç içi dışı engellilerin sayısını falan yazıyodu nasıl yapılıo bılen war mı .... |
ya Paşalar aAğalar Beyler Bayanlar Site Yetkilileri Sizlere Bişi Sormak İstiyorum pls Bilgisi Olan Cevap Versin Ben Dinamik resim Yükledim Ama Bayaaa Yüklemisim Ve Silmek İstiyorum Silemiyorum Ya Pls Yardımcı Olursanız Sevinirim Msnim Fazla Kasıyor Ve Ben 650 rEsimden 1 tanesini Bile Silemedim SilMe Olayı Olmasına Rağmen Silmiyor Nedendir Bilgisi Olan Sölerse Çok Makbule Geçer*-) |
Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/185577-mesaj27.html |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
| Saat: 11:44 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık