MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

sknonwnm 9 Ekim 2006 22:02

Alıntı:

L.a.D.y adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 235079)
Bu iletiden önce bir hata kodu aliyor olmalisiniz. Onu yazarsaniz yardimci olmaya calisacagiz.

Ilgili konu'yu inceleyin : https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/643-msn-yedekleme.html

yukardaki resimlerdeki hata çıkıyor.."hatayı gönder/ gönderme" çıkıyor sadece...başka bir hata çıkmıyor..:(

righteous 10 Ekim 2006 09:19

Merhaba benim öğrenmek istediğim şu msn messenger live 8.0 de StuffPlug kullanma şansı varmı? dosya gönderirken sayı 3 ten yukarı çıkamıyor ama msn 8.0 live kullanan bir tanıdğım istediği kadar dosya gönderebiliyor bunu nasıl uygulayabilirim.

şimdiden teşekkür ederim...

princesse06 12 Ekim 2006 00:46

MESSENGER LİVE YÜKLEYEMİYORUM.R6025 PURE VİRTUAL FUNCTİON CALL HATASI ÇIKIYOR SÜREKLİ... LÜTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ.
TEŞEKKÜR EDERİM.

fraust 12 Ekim 2006 11:12

MSN Live'de gizli(çevirimdışı) oturum açmak???

Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum... Live msn ve Plus eklentisini kullanıyorum... Şimdiden teşeküürler....

hellboy726 12 Ekim 2006 13:52

Alıntı:

fraust adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 237137)
Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum... Live msn ve Plus eklentisini kullanıyorum... Şimdiden teşeküürler....

giriş yaparken mevcut durum seçeneyini çevrimdışı seçin ve girişinizi gerçekleştirin

bu saadece msn 8,0 da olan bir özellik değildir 7,5 - 7,0 dada bulunmaktadır ancak çevrimdışı olarak yazı yazmak isterseniz WLM 8,0 kullanmanız gerekmektedir.

stelyo 13 Ekim 2006 00:30

Merhabalar arkadaşlar.Msn live messenger ve msn plus msn sistemimde kurulu.Benim sorunum şu msn de ifadelerimi kullanamıyorum.karşı tarafa gitmiyor hiç.Genel iletiler kısmında ifadeleri göster özel ifadeleri göster seçili olmasına rağmen.Winkleri gönderebiliyorum.ama dediğim gibi ifadelerim kısmından hiçbir simge karşı taraftan gözükmüyor.Bu konuda yardımcı olabileceklerden destek bekliyorum.

bektascemil 13 Ekim 2006 14:33

arkadaşlar kolay gelsin.. adımızı yazdığımız kısıma resim koyabiliyormuyuz. bilen bir arkadaşım varsa yardımlarını bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim..

QuickSilveR 13 Ekim 2006 16:07

Merhaba ben yeni bir üyeyim.İki sorum olacak cevaplarsanız sevinirim. 1-Msn 7.5 sürümü ile çevrimdışı iken konuşabilmek için ne yapmalıyım? 2-...@msn.com şeklindeki adresi nasıl alabilirim?

beauty86 13 Ekim 2006 20:24

msn live beni deli etti!!!dün gece 10 dan beri bağlanamıyorum.oturum aça basıyorum ama aradan 20 dk geçmesine rağmen bir türlü bağlanmıyor oturum açılıyor diyor adamlar sürekl dönüyor ne bi hataveriyor ne disconnect oluyor.yeni sürümü yükledim,plus ı sildim hatta programı silip tekrar kurdum hiç biri çözüm olmadı.başka bi makinada ve msn 7.5 te açılan hesabım msn live de açılmıyor.başka bir hesapla bağlanmayı dendiğimde dün bağlanıyordu ama şimdi o hesaplada bağlanmıyor.umarım derdimi anlatabilmişimdir lütfen yardım edin bi çözüm söyleyin.

serseri_20 14 Ekim 2006 10:01

ya arkadaşlar msn messenger da sınırsız titreşimi nerden bulabilirim ?

Misafir 14 Ekim 2006 14:41

Alıntı:

righteous adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 235667)
Merhaba benim öğrenmek istediğim şu msn messenger live 8.0 de StuffPlug kullanma şansı varmı? dosya gönderirken sayı 3 ten yukarı çıkamıyor ama msn 8.0 live kullanan bir tanıdğım istediği kadar dosya gönderebiliyor bunu nasıl uygulayabilirim.

şimdiden teşekkür ederim...

Windows Live Messenger (MSN 8.0) uyumlu StuffPlug 3 henüz cikmadi.
Ciktiginda sitemizden edinebilirsiniz. Baska bir program/yama kullaniyor olmali arkadasiniz.

Alıntı:

bektascemil adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 237840)
arkadaşlar kolay gelsin.. adımızı yazdığımız kısıma resim koyabiliyormuyuz. bilen bir arkadaşım varsa yardımlarını bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim..

Görüntü adiniz yerine resim koymaniz mümkün degil.

Alıntı:

QuickSilveR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 237895)
Merhaba ben yeni bir üyeyim.İki sorum olacak cevaplarsanız sevinirim. 1-Msn 7.5 sürümü ile çevrimdışı iken konuşabilmek için ne yapmalıyım? 2-...@msn.com şeklindeki adresi nasıl alabilirim?

Ilk sorunuza maalesef olumlu cevap veremeyecegim, durumunuz cevrimdisi iken kisilerinizle konusamazsiniz. Ikinci sorunuz icin ise ilgili konu'yu inceleyin : @msn.com Uzantılı E-mail Adresi Alın

Alıntı:

serseri_20 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 238194)
ya arkadaşlar msn messenger da sınırsız titreşimi nerden bulabilirim ?

MSN Messenger'da sinirsiz titresim gönderebilmek icin durumunuzu mesgul olarak ayarlamaniz yeterli.

axi7cadi 14 Ekim 2006 21:25

yardıma ihtiyacım war:(((

msn msngr dan tm olrk çıkış yaptgm halde yani ikonu da kaldırdgm halde msn dn çkş yapmamşm gibi görünüo we ikon görünüp kayboluo
bu durumu engelleyemiorm yada düzeltemiorum
ben napacam:( :*(

Misafir 14 Ekim 2006 21:32

Alıntı:

axi7cadi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 238503)
msn msngr dan tm olrk çıkış yaptgm halde yani ikonu da kaldırdgm halde msn dn çkş yapmamşm gibi görünüo we ikon görünüp kayboluo
bu durumu engelleyemiorm yada düzeltemiorum
ben napacam:( :*(

Kayboluyorsa Messenger'iniz kapanmis demektir zaten. Cikis yapinca kaybolmasi da normal. Kisilerinizde online mi gözüküyorsunuz? Daha detayli anlatirsaniz daha net bir cevap verebilirim. Tam olarak cikis yapmak icin Ctrl + Alt + Del tuslarina basarak görev yöneticisini acin ve islemler sekmesinden msnmsgr.exe'yi sonlandirin.

potenza 14 Ekim 2006 21:42

windows live messengera birini eklediğim zaman listemde gözüküyor ancak çevrimdışı olarak!ancak aynı kişiyi msn 7.5 a eklediğimde o kişi c.içi olarak gözüküyor.yada daha önce msn listemde olan birini sildiğimde gizliliğe girip o kişiyi tekrardan kişi listesine ekle dediğimde de bu sorunu görüyorum.kişi listeme ekleniyor ancak çdışı gözüküyor.burada herhangi bir engellenme durumum da yok eminim.çünkü msn 7.5 da o kişiyi görebiliyorum.
yani sorun live messenger 8 de!kaldırıp tekrar kurdum defalarca ancak sorunum çözülmedi.
bu sorun neden kaynaklanıyo olabilir?

axi7cadi 14 Ekim 2006 22:02

Alıntı:

L.a.D.y adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 238508)
Kayboluyorsa Messenger'iniz kapanmis demektir zaten. Cikis yapinca kaybolmasi da normal. Kisilerinizde online mi gözüküyorsunuz? Daha detayli anlatirsaniz daha net bir cevap verebilirim. Tam olarak cikis yapmak icin Ctrl + Alt + Del tuslarina basarak görev yöneticisini acin ve islemler sekmesinden msnmsgr.exe'yi sonlandirin.

kaybolmuo işte normalde hç görnmemesi gerkio ama bnde sürekli belrp kayboluo:(

beauty86 14 Ekim 2006 22:21

biri benim sorunumuda çözüm getirebilr mi lütfen dün yazmıştım sorunumu yukarıda var.3 gündür msn live kullanamıyorum sinir oldum lütfen yardım ya

Misafir 14 Ekim 2006 22:48

Alıntı:

beauty86 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 238550)
biri benim sorunumuda çözüm getirebilr mi lütfen dün yazmıştım sorunumu yukarıda var.3 gündür msn live kullanamıyorum sinir oldum lütfen yardım ya

meebo.com sitesine girip burdan oturum acin, daha sonra tekrar Windows Live Messenger'dan oturum acmayi deneyin.

beauty86 15 Ekim 2006 00:34

Alıntı:

L.a.D.y adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 238563)
meebo.com sitesine girip burdan oturum acin, daha sonra tekrar Windows Live Messenger'dan oturum acmayi deneyin.

malesef sorunuma çözüm olmadı :( hala dönüyo o adamcıklar bağlanıylıyor yazıyor 30 dk oldu bağlanamadı ne bir hata veriyor ne bağlantı kopıyor öylece bağlanıyor gözüküyor ve adamcıklar hala dönüyor.msn 7.5 ten kolaylıkla girebiliyorum ama msn 7.5 kullanmak istemiyorum WLM kullanmak istiyorum :(YARDIIIM:*( :*( :*( :*( :*( :*( :*( :*( :*(

warhelmet 15 Ekim 2006 03:07

ben msn live (8)kullanıyorum. messenger discovery yükledim. hemde türkçe süper ama bir türlü açalıştıramadım. messenger ile bütünleşme sağlanamadı uyarısı çıkıyor sorunu çözmeye çalışıyor ama çözemiyor. discovery den kişilere girdiğim zamanda bu özelliği kullanabilmeniz için oturum açmanız gerekiyor diye uyarı çıkıyor. yani şu anda programı kullanamıyorum bana acil yardımcı olursanız çok sevinirim.

Goztepe1925 15 Ekim 2006 09:34

Güncelleştirmeleri silin bugün güncelleştirme yüzünden açamayanlar açın rahatca , Bilgisayarım / Program ekle veya kaldır / Yukarda Güncelleştirmeler Ile Ilgili Butona Tıklayın / Sonra Aşağı Inin En Son Güncelleştirme Tarihlerine Bakın ve Onları Silin $uanda 14.10.2006 olarak .

tubix 15 Ekim 2006 12:52

selam arkadaşlar
msn ifadelerinin kaydolduğu dosya war mı?
ben msn den ekle diyerek değilde direkt o klasöre eklemek istiyorum ifadelrimi
bana yardım eder misiniz lütfen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Misafir 15 Ekim 2006 16:31

Alıntı:

warhelmet adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 238734)
ben msn live (8)kullanıyorum. messenger discovery yükledim. hemde türkçe süper ama bir türlü açalıştıramadım. messenger ile bütünleşme sağlanamadı uyarısı çıkıyor sorunu çözmeye çalışıyor ama çözemiyor. discovery den kişilere girdiğim zamanda bu özelliği kullanabilmeniz için oturum açmanız gerekiyor diye uyarı çıkıyor. yani şu anda programı kullanamıyorum bana acil yardımcı olursanız çok sevinirim.

Sorun bundan kaynaklaniyor;
Alıntı:

Bu sorun Microsoft'un yayınladığı ve bilgisayarınıza otomatik güncelleştirmeler sonrası kurulan bir Windows XP güncelleştirmesinden kaynaklanıyor. MessengerDiscovery'i kaldırıp yeniden kurabilir, bir eski sürümü kurup "yeni sürümleri kontrol et" seçeneğinin işaretini kaldırabilir ya da kısa bir süre sonra yayınlanacak MessengerDiscovery Live 1.1 sürümünü bekleyebilirsiniz. (Bu sürüm aynı zamanda MessengerDiscovery sayfamızda resimli anlatımıyla birlikte bulunacaktır)
Alıntı:

tubix adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 238883)
selam arkadaşlar
msn ifadelerinin kaydolduğu dosya war mı?
ben msn den ekle diyerek değilde direkt o klasöre eklemek istiyorum ifadelrimi
bana yardım eder misiniz lütfen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Size yollanan ifadeleri "Ekle" diyerek degil, bir klasöre kaydetmek istiyorsaniz WLM Ripper (Windows Live Messenger Resim Hırsızı) 'ni kullanin. Gerekli bilgi ilgili konuda mevcut.

Alıntı:

beauty86 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 238622)
malesef sorunuma çözüm olmadı :( hala dönüyo o adamcıklar bağlanıylıyor yazıyor 30 dk oldu bağlanamadı ne bir hata veriyor ne bağlantı kopıyor öylece bağlanıyor gözüküyor ve adamcıklar hala dönüyor.msn 7.5 ten kolaylıkla girebiliyorum ama msn 7.5 kullanmak istemiyorum WLM kullanmak istiyorum :(YARDIIIM:*( :*( :*( :*( :*( :*( :*( :*( :*(

Kaldirip tekrar yüklemeyi denediniz mi? https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/6420-windows-live-messenger-final-turkce-8-0-0812-00-a.html
MSN Web Messenger sitesine girip burda oturum acmayi deneyin. Acabilirseniz daha sonra WLM'de oturum acmayi deneyin.

ayrisjen 15 Ekim 2006 18:22

selam arkadaşlar
msnim gayet güzel bir şekilde yükleniyor ama açılmıyor sorun gidere tıklıyorum orada banaANAHTAR BAĞLANTI NOKTALARINDA sorun veriyor bu nedir nasıl düzelte bilirim lütfen acil yardıma ihtiyacaım varr

Misafir 15 Ekim 2006 18:29

Alıntı:

ayrisjen adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 239047)
selam arkadaşlar
msnim gayet güzel bir şekilde yükleniyor ama açılmıyor sorun gidere tıklıyorum orada banaANAHTAR BAĞLANTI NOKTALARINDA sorun veriyor bu nedir nasıl düzelte bilirim lütfen acil yardıma ihtiyacaım varr

Messenger'in verdigi hata kodunu belirtirmisiniz lutfen.Cikan hata penceresinde 8003240 gibi bir numara olmali...

ayrisjen 15 Ekim 2006 20:10

Alıntı:

ReVoLuTioN adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 239051)
Messenger'in verdigi hata kodunu belirtirmisiniz lutfen.Cikan hata penceresinde 8003240 gibi bir numara olmali...

hemen belirtiyorum yeterki yardım edin bana
80072efd bu kodu lütfeennnn:*(

Misafir 15 Ekim 2006 20:14

Alıntı:

ayrisjen adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 239110)
hemen belirtiyorum yeterki yardım edin bana
80072efd bu kodu lütfeennnn:*(

80072efd No'lu Hata Kodu icin;

1. Araçlar menüsünü tıklatın ve sonra Seçenekler'i tıklatın.
2. Soldaki bölmede, Bağlantı'yı tıklatın.
3. Bağlantı Ayarları altında, Bağlantıyı Sına'yı tıklatın. Bağlantı Sorun Gidericisi'nin sisteminizi incelemesine izin verirseniz, Sorun Giderici bağlantı sorunlarını sınar ve sorunları düzeltmek için uygulayabileceğiniz adımları raporlar.
4. İsteğe Bağlı: Gelişmiş sorun giderme gerçekleştir Özel bağlantı türünüze ilişkin sorunları gidermek için, Gelişmiş Ayarlar'ı tıklatın. Gelişmiş Bağlantı Seçenekleri iletişim kutusunda, belirli bağlantı türünüze ilişkin ayarların doğru olduğunu denetleyin. Bağlantınızı sınamak için, Sına düğmesini tıklatın. Tamam'ı tıklatın ve sonra Tamam'ı tıklatın.
5. Tamam'ı tıklatın. Bu ayarları seçtiğinizde, mümkünse MSN Messenger Microsoft® Internet Explorer bağlantı ayarlarını kullanır.
6. Yeniden MSN Messenger'da oturum açmayı deneyin.

ayrisjen 15 Ekim 2006 20:31

Alıntı:

L.a.D.y adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 239112)
80072efd No'lu Hata Kodu icin;

1. Araçlar menüsünü tıklatın ve sonra Seçenekler'i tıklatın.
2. Soldaki bölmede, Bağlantı'yı tıklatın.
3. Bağlantı Ayarları altında, Bağlantıyı Sına'yı tıklatın. Bağlantı Sorun Gidericisi'nin sisteminizi incelemesine izin verirseniz, Sorun Giderici bağlantı sorunlarını sınar ve sorunları düzeltmek için uygulayabileceğiniz adımları raporlar.
4. İsteğe Bağlı: Gelişmiş sorun giderme gerçekleştir Özel bağlantı türünüze ilişkin sorunları gidermek için, Gelişmiş Ayarlar'ı tıklatın. Gelişmiş Bağlantı Seçenekleri iletişim kutusunda, belirli bağlantı türünüze ilişkin ayarların doğru olduğunu denetleyin. Bağlantınızı sınamak için, Sına düğmesini tıklatın. Tamam'ı tıklatın ve sonra Tamam'ı tıklatın.
5. Tamam'ı tıklatın. Bu ayarları seçtiğinizde, mümkünse MSN Messenger Microsoft® Internet Explorer bağlantı ayarlarını kullanır.
6. Yeniden MSN Messenger'da oturum açmayı deneyin.

80072726 şimdide bunda sorun varmış sına ya tıklayınca bu çıktı delirecem yani :*(

Misafir 15 Ekim 2006 22:11

Alıntı:

ayrisjen adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 239118)
80072726 şimdide bunda sorun varmış sına ya tıklayınca bu çıktı delirecem yani :*(

Windows Media Player Hatasi; Kullandiginiz Media Player sürümünü degistirip tekrar deneyin.

ilanairem 16 Ekim 2006 02:42

mrb ben 7.5 kullanırken ifadelerim yazı olarak çıktı pc de yüklü olan plus ı java sildim ve 8.0 msn yükledim ama hala ifadeler karakter yerine yazı olarak çıkıo bunu nsl düzeltebilirim acaba??

garezz 16 Ekim 2006 02:49

msn 8.0 yüklenmiyor bütün virüs programlarını iptal ettim genede kurulma sırasında toparlıyor ve 1603 hatası diyor ne yapayım şaşırdım

serkan887 16 Ekim 2006 11:32

arkadaşlar ben sitewde yeniyim. benimde bir problemim var. windows xp sp2 (tüm updateler yapılmış) kullanıyorum. live messenger 8.0.0812.00 versiyonunu kullanıyorum. siteden mco installer indirdim ve kurdum. discovery, msn plus kurdum. 10 tane kadarda mco yükledim. sonrada görüntü resmimi değiştirmeye kalktığımda, resmi görüntü resim alanına sürüklediğimde yani geçerli imaj dosyası değil dedi. bende direk options tan display picture dan değiştirmeye kalktım. burdaki resmimi göster tikli değildi. tikledim ve resim seçtim. options penceresini kapattığım anda tikin gene silindiğini farkettim.tiki bir türlü koyamıyorum. bütün patchleri ve msn yi kaldırdım. sadece msn yi tekrar kurdum.olmadı. versiyon değiştirip türkçesini yükledim gene olmadı. bi yardım edin nolur. çıldırmak üzereyim tekara format atmak istemiyorum. daha yeni yükledim pc yi.şimdiden teşekkürler.

TANGO 16 Ekim 2006 12:02

ARKADASLAR WİNDOVS LİVE MESSENGER KULLANIYOM.İFADELERİ,GÖZ KIRPMALARINI TOPLU HALDE NASIL EKLİCEM.Bİ YARDIM ETSENİZ.SİTEDE VAR AMA.BANA Bİ ACIKCA ANLATSANIZ.NELER GEREKİYO YANİ HANGİ PROGRAMLAR OLMASI GEREKİYO.TESKKÜRLER

nameyok 16 Ekim 2006 14:07

arkadaşlar merhaba benim derdim hotmaili türkçe yapma nasıl yapabilirim yardım edermisiniz
yada resimli anlatım varsa atabilirsiniz..

ismail Mert 16 Ekim 2006 14:31

ya Bende bi yardım isticem ama bana Windows Live Messenger'in Download Link'ini verebilirmisiniz acaba :$ :D

bektascemil 16 Ekim 2006 14:35

arkadaşlar msnimi çaldılar. nasıl geri alıcam yardım lütfen.

Misafir 16 Ekim 2006 14:45

Alıntı:

ilanairem adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 239347)
mrb ben 7.5 kullanırken ifadelerim yazı olarak çıktı pc de yüklü olan plus ı java sildim ve 8.0 msn yükledim ama hala ifadeler karakter yerine yazı olarak çıkıo bunu nsl düzeltebilirim acaba??

Alıntı:

garezz adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 239349)
msn 8.0 yüklenmiyor bütün virüs programlarını iptal ettim genede kurulma sırasında toparlıyor ve 1603 hatası diyor ne yapayım şaşırdım

1603 No'lu Hata Kodu icin;

1. Casus yazılım algılama programlarını kapatın. Microsoft® Windows® AntiSpyware (Beta) yüklüyse, Windows AntiSpyware simgesini görev çubuğu bildirim alanında sağ tıklatın ve "Microsoft AntiSpyware'i Kapat"ı tıklatın. Microsoft dışı casus yazılımdan koruma programlarınız varsa, üretici tarafından sağlanan yönergelere bakın.

2. Windows Live Messenger Kurulumu'nu yeniden çalıştırın. Bu sorunu çözmezse, diskte yeterli boş alan olmayabilir. Disk Temizleme aracı sabit diskinizde nasıl güvenli bir şekilde alan boşaltılabileceğini hesaplar.
Bir miktar disk alanını kullanılabilir yapmak için:
1. Başlat'ı ve sonra Denetim Masası'nı tıklatın.
2. Performans ve Bakım'ı tıklatın.
3. Sabit diskinizde yer boşaltın'ı tıklatın. Disk Temizleme iletişim kutusu görünür.
4. Disk Temizleme sekmesinde, aşağıdaki onay kutularını seçin:
* Karşıdan Yüklenen Program Dosyaları
* Geçici Internet Dosyaları
* Geçici Dosyalar
* Geçici Çevrimdışı Dosyalar
* Çevrimdışı Dosyalar
5. Dosyaları bu konumlardan silmek için Tamam'ı tıklatın.
6. İstendiğinde, disk temizlemeyi başlatmak için Evet'i tıklatın.

Alıntı:

TANGO adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 239433)
ARKADASLAR WİNDOVS LİVE MESSENGER KULLANIYOM.İFADELERİ,GÖZ KIRPMALARINI TOPLU HALDE NASIL EKLİCEM.Bİ YARDIM ETSENİZ.SİTEDE VAR AMA.BANA Bİ ACIKCA ANLATSANIZ.NELER GEREKİYO YANİ HANGİ PROGRAMLAR OLMASI GEREKİYO.TESKKÜRLER

https://www.msxlabs.org/forum/msn-ifadeleri-emoticons/45-oklu-ifade-ekleme-emoadder.html

Alıntı:

ismail Mert adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 239499)
ya Bende bi yardım isticem ama bana Windows Live Messenger'in Download Link'ini verebilirmisiniz acaba :$ :D

Windows Live Messenger 8.0.0812.00

Alıntı:

bektascemil adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 239502)
arkadaşlar msnimi çaldılar. nasıl geri alıcam yardım lütfen.

Ilgili konu'yu inceleyin -> Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe)

Alıntı:

nameyok adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 239492)
arkadaşlar merhaba benim derdim hotmaili türkçe yapma nasıl yapabilirim yardım edermisiniz
yada resimli anlatım varsa atabilirsiniz..

Ilgili konu'yu inceleyin, burda Hotmail'i nasil türkce yapacaginiz hakkinda bilgi edinebilirsiniz : https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/82-hotmailinizi-250-mba-ikarin.html

paling 16 Ekim 2006 15:34

eyvah postalarımı sıldım

Arkadaslar,yanlışlıkla sildigim postalarımı gerı getırme gıbı bi olanagım var mı.mail adresim hotmail uzantılı...umarım derdımı anlata bılmısımdır

Misafir 16 Ekim 2006 16:17

Alıntı:

paling adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 239521)
Arkadaslar,yanlışlıkla sildigim postalarımı gerı getırme gıbı bi olanagım var mı.mail adresim hotmail uzantılı...umarım derdımı anlata bılmısımdır

Öncelikle Sign In sitesine girin ve oturum acin.
Resimde anlattiklarimi yapin, benim hotmail'im almanca ama ingilizce/türkce hotmail'de de ayni islem uygulaniyor.

hellboy726 16 Ekim 2006 19:14

sanırım messenger dan kaynaklanan bir sorun versiyon hatası olabilir 8.0.0812.0 'da bazı çevrimiçileri çevrimdışı görebiliyoruz az önce baktam listemde 125 online var sonra 8,0 ı kurdum hemen online sayısı 25 ?

bu nasıl olabilir bir çok arkadaşımdanda bu sorunu alıyorum birini ekliyoruz onu çevrimdışı görüyoruz v.s.

bunun çözümü varmıdır yada 7,5 üzeri bir versiyonda bu sorun yoksa önerebilirmisniz ?_

Misafir 17 Ekim 2006 18:31

Alıntı:

hellboy726x adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 239584)
sanırım messenger dan kaynaklanan bir sorun versiyon hatası olabilir 8.0.0812.0 'da bazı çevrimiçileri çevrimdışı görebiliyoruz az önce baktam listemde 125 online var sonra 8,0 ı kurdum hemen online sayısı 25 ?

bu nasıl olabilir bir çok arkadaşımdanda bu sorunu alıyorum birini ekliyoruz onu çevrimdışı görüyoruz v.s.

bunun çözümü varmıdır yada 7,5 üzeri bir versiyonda bu sorun yoksa önerebilirmisniz ?_

Sanirim bunun icin bir cözüm henüz yok. :moo:

ayrisjen 17 Ekim 2006 18:36

YA ARKADAŞALR DEDİNİZ YAPTIM AMA GERÇEKTEN AÇILMIYOR HATA KODU 80072efd HERŞEYİ DENEDİM YOK FORMAT MI ATAYIMBEN BU BİLGİSAYARA KAFAMI YAA YARDIM EDİN LÜTFEN :(

Misafir 17 Ekim 2006 18:46

Alıntı:

ayrisjen adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 240192)
YA ARKADAŞALR DEDİNİZ YAPTIM AMA GERÇEKTEN AÇILMIYOR HATA KODU 80072efd HERŞEYİ DENEDİM YOK FORMAT MI ATAYIMBEN BU BİLGİSAYARA KAFAMI YAA YARDIM EDİN LÜTFEN :(

Sp2 yükleyip tekrar oturum acmayi deneyin.

ayrisjen 17 Ekim 2006 18:58

Alıntı:

L.a.D.y adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 240196)
Sp2 yükleyip tekrar oturum acmayi deneyin.

SP2 Yİ NASIL YÜKLEYEBİLİRİM O NE Kİ ?YOL GÖSTERİRMİSİN ÇOK OLUYORUM BENDE AMA GERÇEKTEN BİLMİYORUM:*(

Misafir 17 Ekim 2006 19:02

Alıntı:

ayrisjen adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 240199)
SP2 Yİ NASIL YÜKLEYEBİLİRİM O NE Kİ ?YOL GÖSTERİRMİSİN ÇOK OLUYORUM BENDE AMA GERÇEKTEN BİLMİYORUM:*(

Burdan : Windows XP SP2

dj_kabus 18 Ekim 2006 20:06

Ya arkadaşlar bi adres açtım ....@msn şeklinde msn de giriyorum açtığım anda hata raporu gönder gönderme çıkıyor msn live dada denedim 7.5 de de denedim 8.1 de de denedim ama hep aynı hatayı verdi neden olabilir acaba ???

cadaver 19 Ekim 2006 23:57

slm arkadaslar
birisinde gormustum adamın kişisel iletisinde msn indeki ç içi dışı engellilerin sayısını falan yazıyodu nasıl yapılıo bılen war mı ....

DaMaT_FeRit 20 Ekim 2006 02:02

ya Paşalar aAğalar Beyler Bayanlar Site Yetkilileri Sizlere Bişi Sormak İstiyorum pls Bilgisi Olan Cevap Versin Ben Dinamik resim Yükledim Ama Bayaaa Yüklemisim Ve Silmek İstiyorum Silemiyorum Ya Pls Yardımcı Olursanız Sevinirim Msnim Fazla Kasıyor Ve Ben 650 rEsimden 1 tanesini Bile Silemedim SilMe Olayı Olmasına Rağmen Silmiyor Nedendir Bilgisi Olan Sölerse Çok Makbule Geçer*-)

Misafir 20 Ekim 2006 12:21

Alıntı:

cadaver adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 241544)
slm arkadaslar
birisinde gormustum adamın kişisel iletisinde msn indeki ç içi dışı engellilerin sayısını falan yazıyodu nasıl yapılıo bılen war mı ....

Link'teki Script'i inceleyin, WLM ve Plus! Live'in yüklü olmasi lazim.
https://www.msxlabs.org/forum/185577-mesaj27.html

cadaver 20 Ekim 2006 13:06

Alıntı:

L.a.D.y adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 241716)
Link'teki Script'i inceleyin, WLM ve Plus! Live'in yüklü olmasi lazim.
https://www.msxlabs.org/forum/185577-mesaj27.html

illa live messenger olması lasım mı bunu yapabılmek ıcın 7.5 we plus olması yeter lı deıl mı?

Misafir 20 Ekim 2006 13:08

Alıntı:

cadaver adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 241734)
illa live messenger olması lasım mı bunu yapabılmek ıcın 7.5 we plus olması yeter lı deıl mı?

Maalesef Windows Live Messenger (ve Plus! Live) olmasi lazim.

Saat: 11:44

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık