![]() |
mrb arkadaşlar az önce yazmıştım sorunumu burda baya araştırdım önerilenleri uyguladım ama ne yazıkki bi türlü olmuyo ne discovery programı kuruluo hata verio nede msnim açılı msn deki hata kodu 80004005 bana yardımcı olursanız çok sevinirim. |
Alıntı:
Msn Messenger 80004005 Hata Kodu ve Çözümü Windows Live Messenger Oturumu Açılamıyor Bu hatayı alıyorsanız, Windows Live Messenger ürününün 8.X veya daha yeni sürümüne sahip olduğunuzu doğrulayın. En son Windows Live Messenger sürümüne sahip olduğunuzu doğruladıktan sonra da bu hatayı almaya devam ederseniz: Windows Gezgini ayarlarınızı değiştirin
|
Merhaba, Msn 8.1 kullanıyorum.. Kişisel ileti kısmına koyduğum adresin tek tıklama ile karşı tarafın açmasını sağlayabiliyormuyuz ? Şu halde karşı taraf adresi kopyala yapıştır yaparak açıyor.. söylediğim şey olabiliyormu acaba ? |
Alıntı:
|
msn 8.1 indirdim ama kuramıyorum kurmak için setup dosyasına tıklayıca geçerli bir win32 uygulaması değil uyarısı veriyor sorunu nasıl çözücez acaba |
Alıntı:
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri |
merhaba msnimde 80072efd diye bir hata cikiyor internette yazili olanlari yaziyorum fakat msn düzelmedi baglanti ayarlarinin altinda baglantiyi sinayi tiklamam gerekiyormus ama öyle bi buton yok. bana yardimci olursaniz sevirim iyi aksamlar kolay gelsin iyi calismalar |
Sorunuza çare olabilir bakınız : https://www.msxlabs.org/forum/612679-mesaj2.html yada : MSN Hata Kodu 80072EFD Windows Live Messenger Hatası |
mrb arkadaşlar siteye yeni üyeyim.benim msn ile ilgili bi problemim var.msn live yüklediğimde açmıyor ve hata kodu:80048820-genişletilmiş hata kodu:80048412 kodlarında hata veriyor.. bunun için sizden yardım isteyebilirmiyim..teşekkürler.. |
Alıntı:
|
| Saat: 13:01 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık