![]() |
'markus aurelius; Demiş ki' Eğer bir dış etken seni üzerse, duyduğun acı o şeyin kendisi değil, senin ona verdiğin değerden geliyodur.Onu da her an ortadan kaldırma gücün vardır' Verdiğim değeri kaldıramıyorum sorun orda..:bilmem: |
Bir varlığı seviyor olmak kolaydı her zaman..Bense yokluğunu sevdim senin..Kolay olan varlığını değil,zor olan yokluğunu sevdim..Dönmen için değil..Hiç dönmeyeceğini bilerek…Sevmen için değil,hiç sevmeyeceğini bilerek,koskocaman bir sensizliği içimdeki her bir hücreye itinayla yerleştirerek,gittiğin yollara mutluluk duaları serperek,beklemeden,ağlamadan,dönmen için yalvarmadan,ölmeden,yaşaya yaşaya ve acımı sindirerek sevdim.. .....Dönme sakın! |
Sustuğum gün Sen konuşma Bozulmasın büyüsü sessizliğin ... Sustuğum gün bil ki Suskunluğum konuşmaktadır Hatta haykırmaktadır avaz avaz |
Yaşamak kadar güzeLdin yanımda..ÖLüm kadar da gerçeksin ayrıLdığımda.. |
Sen var ya evet evet sen. Dilenciden bile sadaka alırsın... :noangel: |
Masalmıyız ki mutlu sonla bitelim? |
UykuSuz rüyaSız.. Bana geLince hayat neden masaLsız..? biLmem.. Bir masaLın y0k oLuşu muyum, Ben hiç ben oLmuş muyum..? :uf: |
Hayat bu işte..KanatLanıp gitmek dururken 4 duvar içinde hapsoLursun !.. Yaşamak için bir neden ararken, öLmek için buLursun.. |
Katle kendimden başladım! Ne varsa geçmişten kalan, Paramparça olmalı!.. |
Ölürken bile yanımda ol Sevgilim... Cennet bile çekilmez sensiz ah ben neyleyim... |
| Saat: 21:58 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık