![]() |
sanada ii geceler byby |
s.a herkese gece çalışıyoz yaw olduk aynı yarasa artık karar verdim mağrada yaşayacam benim için akşam oldu arkadaş marketteki dayım bile alışmış servisten iniyoz alışveriş yapıyoz hayırlı günler hayırlı işler diyoruz adam hayırlı geceler diyor bize :D:D:D:D:D:D http://img177.imageshack.us/img177/9504/23yx7.gif İnsanların çoğu kaybetmekten korktuğu için, sevmekten korkuyor. Sevilmekten korkuyor, kendisini sevilmeye layık görmediği için. Düşünmekten korkuyor, sorumluluk getireceği için. Konuşmaktan korkuyor, eleştirilmekten korktuğu için. Duygularını ifade etmekten korkuyor, reddedilmekten korktuğu için. Yaşlanmaktan korkuyor, gençliğinin kıymetini bilmediği için. Unutulmaktan korkuyor, dünyaya iyi bir şey vermediği için. Ve ölmekten korkuyor aslında yaşamayı bilmediği için. W.Shakespear |
Alıntı:
|
Saatler Gece Yarsı Peki Kuşlar Nerede ¿ |
Selamun aleyküm Millet.Arkadaşın kına gecesinden geldim Msx'e bakarkene uykusuzlara bir slm vereyim dedim.Hayırlı geceler arkadaşlar.Ben çıkıyorumç.Allaha emanet olun... |
uykusuzlar :) uykusuzluk kötü bi durum :S |
Gece kuşuyuz inadına uyku yok :D |
Mrb Yeni üye oldum ama biraz karışık sanırım, ilk nereye yazıcağımı bilemedim.. |
=Salam iyi geceler.men yeniyim burda nasil yeni bir bolum aca bilirem? |
Alıntı:
Hoşgeldiniz.Üyeliğiniz hayırlı olsun.İnşallah aramızda iyi vakit geçirirsiniz.Uykum yok,kalıp sohbet etmek isterdim ama çıkmam gerekiyor.Görüşmek üzere,Hayırlı geceler.Regaib Kandiliniz Mübarek Olsun:);) |
| Saat: 10:23 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık