![]() |
Alıntı:
|
Benim adresimi listelerinden silenleri tamamen nasıl kaldırabilirim? Arkadaşlar; beni silenleri bende silmek istiyorum...Engelleyip siliyorum fakat msn kapatılıp açılınca hala daha listemde duruyorlar... Bu adresleri komple silmek istiyorum..Bu mümkün mü?...Cevaplarsanız memnun olacağım... Saygılarımla... |
Alıntı:
Pc nizde Deep Freeze yüklü mü? Yüklü ise inactive edip yeniden deneyin. |
msn messenger arkadaşlar msnim sürekli 80072efd hatası veriyor...... gerekli kontrolleri yapıp, bağlantı ayarları ile ilgili yapmam gerekenleri takip ediyorum fakat...... olmuyor.... tekrar hata veriyor.... not:sistemimde anti virüs yüklü değil..... bana yardımcı olursanız çok sevinirim |
Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/41881-80072efd-hatasi.html Bir sonuç almazsanız sorununuzu tekrar orada belirtin. |
benim 80048820 hata kodu gelisletilmis hata kodu 80048411 burdaki bütün önergeliriyaptım olmadı 8.5 yükleyip kurdum yine aynı hata veriyor bana yardımcı olursanız sevinirim |
Alıntı:
Msn Hata Kodu 80048820 monitörünüzün sağ alt köşesine bakın orda saat vardır ... SAAT VE TARİH AYARLARIMIZI KONTROL EDİORUZ eğer doğru olduğundan Eminsek ikinci adım...Şöyleki başlat>çalıştır> regsvr32 softpub.dll girip enterlıyoruz işlem tamam.. |
hepsini yaptım bu forumda o hata kodu ile ne yapılması gerekiyorsa yine olmuyor simdi google actım cıkıyor oturum acın a basıyorum oda sayfa görüntülenmiyor diyor ondada sorun cıktı anlamadım |
windows mesengerin sayfasından oturum acıyım dedim sayfa görünütenmedi googledede oturum acılmıyor sadec ebuddy .com da oturum acabiliyorum |
Selamlar Arkadaslar Bana Msn Messengerde Karsı tarafla web camda sohbet ederken onun web camını kayıt edebilmem için bildiginiz program varmı ___________________________________________________________________________ _ Kara_hilal cam studio yaz bulursun:D |
| Saat: 00:53 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık