![]() |
hiç birşey hissetmediğimi anladığım an hüzünlendim… kızdım kendime… her zaman söyleyecek çok şey bulan ben, tek kelime bulamıyordum… avuttum mu kendimi böylesi daha iyi diye gerçekten de böylesi daha mı iyiydi bilmiyorum… sanırım bilemeyeceğim de… |
чa qєς " кaяşıмa " σяτaLıqı iηLєτ ... чada ćєкiL " кєηaяa " δΔĐЭCЭ вєηi Sєчяєτ.. |
İnsan oğlu hayatının her evresinde hayata dair şikayetlerini dile getirmiştir. Ama hayat her ne olursa olsun bildiğini okumuştur.Aciz bir varlık olan insan her ne kadar çabalamış ise de hayata dair yönlerini belirleyememiştir. NaViR |
''Sen...'' Daha fazLa yorma ßeni...! ßen fazLasıyla ödedim Senin uğruna kayßettikLerimin ßedeLini... |
Hadi! Amansızlığını, zamansızlığını düşür içime, Ladesim ol,aklında kalayım.. |
“Artık iyice anladım; modern insan bu plan proje kültürüyle, bu kazan gibi dolu ve geveze zihniyle gerçekten âşık olamaz Bitmez tükenmez isteklerini, mızmızlıklarını, yalnızlık korkusunu ve sahip olma arzusunu aşk sanıyor! Kendini bir ırmağa bırakır gibi aşkına teslim olmayı bilmiyor Hem neden ille de âşık olunsun? Neden insanlar aşk adına kendilerini ve başkalarını kandırıyorlar? Kaldı ki, aşk gelirse, insanın hatırını sormadan, yıldırım gibi düşerek gelir RİVAN Aşk yeryüzünde zaten kırgındır Yolunu kaybetmiştir, biraz şiirde, biraz müzikte bulur kendini Kırgın ve yalnız aşk nasıl merhem olsun biz dünyalıların kalp kırıklarına, huysuz nevrozlarına, hınç dolu hesap kitaplarına! Söyleyin bana! İmkânsız ve umarsız bir çaba değil mi bu? *** RİVAN |
aŞkta kuraL oLmaz.. |
Sensizliğin ışıkları vuruyor bu sabah yine, Ne yapsam dinmiyor hasretin. Varlığın hayatımı aydınlatırken, Yokluğun karartıyor. Hasretin dinmek bilmiyor, Her geçen gün hasretimi,sevgimi ve seni büyütüyor içimde. Biran önce kavuşmak istiyorum sana. Aramızdaki mesafeler kısa bir süreliğine engel oluyor buna. Dayanmam lazım bu hasretine, Çünkü sonunda SEN VARSIN... (Umut ediyorum eLimden geLen tek şey bu Çünkü.. Hep iyi tarafından bakıyorum.. Dayanıyorum ama Ya geLdiğimde sen gitmiŞ oLursan.. :( ) |
Yar ; yalan değildi , bir rüya gibiydi , bitti yüreğimde acısı kaldı ... |
aяdıηa вaкмadaη ςєкip qidєηLєяiη pєşiηє düşмєк iςiη γaяaтıLмadıк вiz.. вiяaкaLiм qİтSİη aятiк. iSтєя SaLiηa SaLiηa İSтєя SÜяÜηє SÜяÜηє |
| Saat: 23:04 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık