![]() |
Hayatıma giren herkes mutluluk kattı Kimileri gelirken.. Kimileri giderken.. ;) |
Ne masalım , ne de bir şiir.. kelimelere anlam yüklemekten vazgeçtim.. anlatasım yok, anlayasım yok.. öylesine işte... :wave: |
Nerede o eski bayramlar.Eskiden kolonya ikram edilirdi misafirlere. Şimdi pürel:uf: Bizzat yaşadım halen şaşkınım:moo: :D |
Eskisi kadar yoksun '' IÇIMDE '' Her nedense... |
hiçkimse kalbinin beynini ele geçirmesine izin vermemeli.. |
Bazen yürek en kötü durumda bile herşeyden vazgeçip ülkeyi son parçasına kadar savunabilme fikriyle İstanbuldan Samsun'a giden Bandırma adlı bir vapurdadır.... |
Há¥áT ¥íÑé...; qíRí$ qéLí$mé SoNuÇ.. qírí$ ; ÑéDéѧíZ... qéLí$Mé ; úMíT§íZ...§oÑuÇ ; GéRéK§íZ..... |
Vizeler:moo: |
Biliyorsan söyle seni alim bilsinler. Bilmiyorsan; sus da seni adam sansınlar. (ci) |
secim sandiginin basinda gecmis bir diyalog: sandik gorevlisi: teyze hosgeldin teyze: hosbulduk oglum. nasil oy veriliyor simdi? ben tanimiyorum bunlari?? sandik gorevlisi: teyze bak sen sunu hic gordun mu daha once? * teyze: evet oglum gormustum. sandik gorevlisi: hah, tamam teyze sen ona vereceksin iste oyunu, soyle herkes ona versin. teyze peki evladim der ve adamin aynen dedigini yapar. |
| Saat: 06:13 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık