![]() |
Tear Away |
ruh:ben gidiyorum... beden: deme yaw... :D |
Es gibt nie wieder eine 2. Chanceﺕ |
Ruhum'u Kaybettim Hükümsüzdür... |
yoksulluk bile acısını onunla unuturdu. ipe gden adamların ölümden önceki son soluğuydu. o olmasaydı kimse daha iyi yaşamak için ömrünü ortaya koymazdı. cellatlar iyi olma şansını onunla bulabilirlerdi. bütün hapislerin zulasındaki tek özgürlüktü. memurlar ancak onunla duyardı yaşama sevincini. insanın gerçeğini değiştirebilen, durduğu yerde uçurum uçurum gezdiren tek baş dönmesiydi. tuttum adını aşk koydum bu aykırı dünyada… |
Sağır Cümleler Kuruyorum Hayattan Bağımsız, Ölüme Güdümlü Dillerini Kestim Kelimelerin Ve Sürekli Yargılayan Cümlelerin... Gidiyorum.. ..Ve Köklerini Kazıyorum Sığ Denizlerde Kendini Derin Zannedenlerin |
yiğidi kılıç kesmez türü deyişleri akla getiren aşkın olağan türü. daha da güzeli var tabi; seni öldürmeyen acı seni güçlü kılar! http://img1.loadtr.com/b-458463-su_üzerinde_kırmızı_gül.jpg |
Yok mu bi haber alan, yok mu gören ? Bu mudur adetin, bu mudur tören ? Yaz ya da söyle, bulamadım böyle.. Neresi açık adresin, neresi yören ? |
Daha bugün senden konuştuk Daha bugün seni sordular İyi dedim,keyfi yerinde.. Yeni bir aşk bulmuş diyemedim.. |
Ne romanını yazabilirim, ne şiirini. Ne günlüğüme sığdırabilirim, ne de özetleyebilirim. Çünkü bizzat hayatımsın. Aldığım her nefessin. Ki bu sebeple, hakkında söyleyeceğim her şey; Tasvirin için yetersizdir... |
| Saat: 07:26 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık