![]() |
Siyaset, başkalarına sezdirmeden değişme sanatıdır. Andre Malraux |
3K ;
|
Dinlemeyi öğrenirsen, kötü konuşmalardan bile yararlanabilirsin. |
Erkekler De Ağlar Kederler vardır yağlı bir ilmek gibi Dolanır boynumuza kör gecelerde. Bir boşlukta durmadan sallanır insan Ki ağlamak son çaredir o yerde. Gözyaşı... O ilk isyanı çocukluğumuzun Bir nehrin yatağından ilk taşması, Yaşamak, sele boğulması arzuların Ve nehirlerin sonunda bir denize karışması Ölür zamanla anılar, dostlar, sevgiler Bir yürek ne kadar dayanır bu özleme? Çalgılar çalmaz olur, şarkılar biter O yer son çizgidir erkekte direnmenin, Son gülüş de uçar gider dudaklarından Bir damla yaş süzülür solgun yanaklarından. arkadaşlar erkekler ağlarmı? |
Cennet Bir Amerikani'nin maasina Bir Ingiliz'in evine Bir Cin yemegine Bir Alman'in arabasina ve Bir Turk hanima sahip olmaktir. Cehennem Bir Amerikan arabasina Bir Ingiliz hanima Bir Cin evine Bir Alman yemegine ve Bir Turk'un aldigi maasa sahip olmaktir... Derler.... |
BİTMEYEN TEK KONUNUN ASK OLDUGUNA İNANİYORUM.... BİR AN YOKTUR Kİ ASKSİZ KALDİGİMİZ.. BAZEN BİR COCUGA... BAZEN BİR CİCEGE... BAZEN DE BİR BOCEGE ..... |
Bir gül olmak isterdim, dalımdan koptuğum an yalnız senin için kopayım ve yalnız senin avuçlarında solayım diye bir tanem... |
Büyük felaketler karşısında büyük cesaretler doğar. Regnard |
Ağlayışımm terk edip gidişine değil. Ben, sensizken, senden diye sensizliğini de sevmiştim. Sen, seninle, seni de sensizliğini de alıp gittin... |
bir gun gozlerimin taa icine bak, anlarsin ölüler nicin yasarmis.. |
| Saat: 14:18 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık