![]() |
Alıntı:
|
Arkadaşlar İyi GÜnler ben WLM 9 u kurdum Fakat kişi listem Gorunmuyor.sorun nedir acaba |
merhabalar.messengeri tıklayarak maillerime bakamıyorum.mail geldiği zaman tıklıyorum http://g.msn.com/5metr_tr/11 böyle bir sayfa açılıyor.maillerime bakamıyorum.bunu nasıl düzeltebilirim.teşekkürler |
ben bunu yükledikten sonra msn açılmaz oldu. sürekşi hata veriyor. eski sürümüde yüklemiyor.. yardımcı olabilirmisiniz |
Alıntı:
Alıntı:
Bunun dışında şu adımları uygulamanızı önerebilirim: 1-) Windows Live Messenger'ı bilgisayarınızdan kaldırın. ----- Başlat > Çalıştır > appwiz.cpl yazıp Tamam'a tıklayın. ----- Açılan listede Windows Live Messenger'ı bulup Kaldır tuşuna tıklayın. 2-) Geçici dosya ve klasörleri silin. ----- Başlat > Çalıştır > cleanmgr yazıp Tamam'a tıklayın. ----- C: sürücüsünü seçip Tamam'a tıklayın. İşlem birkaç dakika sürebilir, bekleyin. ----- Disk Temizleme ekranında 'Karşıdan Yüklenen Program Dosyaları, Geçici Internet Dosyaları, Geçici Dosyalar, Geçici Çevrimdışı Dosyalar ve Çevrimdışı Dosyalar' seçeneklerini işaretleyin ve iki kez Tamam tuşuna tıklayın. 3-) Windows Live Messenger'a ait olan önbellek dosyalarını silin. ----- Başlat > Çalıştır > cmd yazıp Tamam'a tıklayın. ----- Sırasıyla aşağıdaki komutları uygulayın: Kod: del "%USERPROFILE%\Application Data\Microsoft\IdentityCRL"Alıntı:
Alıntı:
Windows Installer CleanUp Utility Kurma aşamasında sorunlar devam ederse bu konuda anlatılan adımları uygulayın: Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? Bütün bunları yapmanıza rağmen hala WLM 8.5'i kuramıyorsanız aşağıdaki konunun ilk mesajında yer alan ek dosyasını indirin ve o şekilde kurulum yapın: https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/73916-windows-live-messenger-8-5-final-windows-live-suite.html |
Arkadaşlar mail kutusuna tıklıyorum hiçbirşey açılmıyor...Hiç tık yok yani hiçbirşey açılmıyor öyle kalıyor nasıl düzeltebilirim |
Alıntı:
|
varsayılan tarayıcı explorer şimdi şöyle bir durum var msn de butona tıklıyorum explorer açılmıyor |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
| Saat: 12:18 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık