![]() |
Ben sana mecburum, Adını mıh gibi aklımda tutuyorum.. Adını unutursam bir gün, Sana artık mecbur olmayacağım. |
Kapı açılmıyorsa ya evde kimse yoktur ya da adres yanlıştır... :D |
Alıntı:
:noangel: |
... I know that I love you but let me just say.. Seni sevdiğimi biliyorum ama sadece söylememe izin ver.. .. |
Kıyafetler, oğlanlardan önce gelir... :tender: |
kimler geldi kimler geçti...kimler geldi kimler geçecek...(ci) |
Korkma kimseye ödenecek borcum yok, Yok saymayı ben senden öğrendim ... |
SENİNLE BÜTÜN HAYATINI ALDATAN HAYALET Bir tek seni sevdiğim doğruydu... Ve bu doğru yüzünden hayatım yalana battı... Sen beni dışladığından beri beni sevenlere bir hayalet hediye ettin... Tepeden tırnağa aşka tepeden tırnağa özleme batmış bir hayalet...Bu hayaletin içinde beni değil seni gördüler hep. Çoğu bu hayalete dayanamayıp çekip gitti... Kimisi senin beni beklettiğin kapıda beni bekledi. Seni beklemekten yorulur, onunla birlikte çekip giderim diye buralardan...Ve ben en çok onların sevgisine inandım. En çok onlara derinden üzüldüm. Ve hep merak ettim, karşılıksız ve onca yıl bir hayaleti nasıl böylesine sevebildiler diye... Dünyanın iyi bir yer olduğuna ve yaşamak için çok sebep bulunduğuna bu insanların bir hayalete duydukları o akıl almaz, o sonsuz sevgileri yüzünden bir kez daha inandım... Seni unutmak için başladığı her aşkı yine seninle aldatan bir hayalete...Seninle kendini, bütün hayatını, düşlerini, çocuklarını, yaşadığı bütün acıları aldatan bir hayalete... Bir tek sana duyduğu sevgisi doğru olan, bu yüzden bütün hayatı büyük bir yalan olan hayalete... (alıntı) |
Dışar,da İstanbul'da Yağmur var.. Açsam şu Yüreği Yangını acaba dinermi.. Susmak nelere ilaçmış,da bir ben Öğrenemedim. Yarime sarılmak için; Bile: Artık korkar hale geldim. Söylemeyim Sevdiğimi Susmam gerekir Yıllarcaa... Ama: Gönül ferman dinlemiyor... Neden demişlerki,bir bilsem.. Sevdim ve SUSTUM. Yarim böyle Mutlu: Neyse yazmamam gerekiyor. En iyisi Susayım devam etmiyim. :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( Bunlar sadece Smiley aslında Üzgün değilim. |
içi başka dışı başka, korkacaksın böylelerinden... |
ölümü isterken bile insan kendini düşünür :| |
Bayılırım şu düzenli dünyaya Altta ölüler Üstte diriler Gel keyfim gel! :uf: |
düşünmeden konuşmak :S |
Yaşamak Biliyorum, kolay değil yaşamak, Gönül verip türkü söylemek yar üstüne; Yıldız ışığında dolaşıp geceleri, Gündüzleri gün ışığında ısınmak; Şöyle bir fırsat bulup yarım gün, Yan gelebilmek Çamlıca tepesine... -Bin türlü mavi akar Boğaz'dan- Her şeyi unutabilmek maviler içinde. Biliyorum, kolay değil yaşamak; Ama işte Bir ölünün hala yatağı sıcak, Birinin saati işliyor kolunda. Yaşamak kolay değil ya kardeşler, Ölmek de değil; Kolay değil bu dünyadan ayrılmak. Orhan Veli Kanık |
Yapamam gidemem sandın ki vazgeçemem Artik yalnız geçmişte anındayım ben ... |
- - - Ellerimi cebime koydum, hüzün bulaştı parmaklarıma... Poyrazın zulmune takıldı uçurtmalarım... Yüreğime takıldı ayaklarım. Düş’tüm; dizleri kanadı kısa pantolonlu çocukluğumun... Cân’ ımı yaktı masallar... - - - |
Limonsuz salata olmaz... |
Alıntı:
:hih!: |
Alıntı:
Ayrıca Bakınız: Limon - Limon Nedir - Limon Hakkında :hih!: |
Unuttu dediler Hiç sevmedi dediler Gücendim yar... Ağlamak istiyorum sessiz ama delice Haykırmak istiyorum nefesim kesilecek kadar Gitmek istiyorum bilmediğim yerlere Güneşten uzak sonsuz gecelere ... Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum ... |
ISIGIN oldugu yerde hic kimse karanlikta kalmaz... |
|
http://img530.imageshack.us/img530/5338/sigpic240411dd6.jpg çocuk oLsam yeniden... bir tek düştüğüm için acısa içim... kaLbim; çok koştuğum için çarpsa sadece. |
|
Bu ne senden ilk kaçışım Ne de ilk düşüşün yüreğime Ne bu serden son geçişim Ne de son küsüşüm kaderime ... |
Okyanuslar bilinmez Ürkütebilir seni Uzat elini Hayat hergün yeniden baslar.. Biliyorum seni saran o çemberi Biliyorum özgürlüK emek ister.. |
Makyajı akmış şehrimin suratını yıkamak ister misin ? Tertemiz sabahlarda güneşin tebessümünü özlemez misin ? Hayal edebilir misin bedeninden geçen zaman izlerini Böylesi var mıydı rüyalarda hatıraların gizlediği... ... |
--- Gözüme kaçan bi sen yaşlar akıttın Dört duvar neler gördü bilsen o yüzden sapıttım Yağmur olsa mutluluk inan ben hep kuraktım Ulaşabilseydim bulutlara onları boğardım Elimden aldıklarını yaren geri versin Acıya karşı sempatimiz var buyursun gelsin Bağlamaya da çalıştıkça da hayat ipleri gersin... --- |
--- Bayat ekmek ve bi çay kadar yavan, kötü bi adam; ben! Onu görüyodum o beni duyuyodu, rolüm buydu, bana diyorlar şeytan! Odası sessiz, perdelerle kaplı, pis. Dedim ki önce bi mektup yaz, biraz benden bahset biraz senden, biraz da hızlı tükendiğimden, tükettiğinden.. Ve damarını aç kaç banyoya, al eline jileti kapa gözünü, vur onu... --- |
|
Geçimsizim bu günlerde Kimsesizim bu yerlerde Değersizim bu ellerde Çaresizim doğduğum yerde.. :uf: |
Öyle bir düğüm hiç çözülmüyor Göz yaşıyla bir kağıda yazılmıyor Öyle bir düşman ki hiç yenilmiyor Olmuyor kolsuz kanatsız uçulmuyor Gözlerimden yüzünü çıkarda al Aşk yalansa her mezsim sonbahar Yaşanacak daha bir ömür var yıkılacak kalın bir duvar |
O kadar çok şey var ki birer birer söylesem bile çok ağır kaçar.Bir de her zaman hayatın o bildik mutlak gerçekleri var.O zaman birazcık anlamsız konuşmam gerek.Sadece seslerle yetinmem gerek. Bazen doğru bazen yanlış. Bir şey söylemem imkansız. Eğlenmek lazım uyumak lazım. Düşünmee durrr! |
http://i0903.hizliresim.com/2009/3/19/196.jpg Yüzünü ilkkez gören bir çoçuk gibi Sustum, kendime kızdım ... Kim demiş mutlu olduğumu, yandım ... |
http://gifanimasyon.com/ayirac4/18.gifhttp://gifanimasyon.com/ayirac4/18.gifhttp://gifanimasyon.com/ayirac4/18.gif Bir rüzgarmıydı aşkımı savuran Yoksa suskun bir sevdamı Öylesine yorgun ki bu bu eller Tutamadı savrulan aşkı Öylesine bıkkın ki bu gönül Gitme esme dur rüzgar diyemedi |
.. Dokunan bana mendil tutsun .. Dokunan bana mendil tutsun .. Dokunan bana mendil tutsun .. .. |
.... Nerde akşam orda sabah Eğer güneş doğarsa bu gece bana da uzat Bu kargaşa kurak bu kargaşa tuzak Herkes yakın ama herkes uzak.. Herkes yakın ama herkes uzak.. ... |
Bu sana ilk elvedam son sözlerimdir Bu sana en içten yazdığım hislerimdir Ve sana yıllar yılı haykıramadığım gerçek aşkımı bitiren Gizli sandığın ihanetindir ... |
Yüreğimin kıyısına vurdun minicik bir darbe Susmalıydım tutamadım kendimi Bir canım var feda etsem sevdamı bilemezsin Bir acım var anlatsam önünü göremezsin Herkes unuttu gitti Ben de unuttum her şeyi Bari bari sen unutma beni.. :( |
Gerçekleri çok güzel yazıyorsun, rüyaları yazma dedi. Ben o gün bugündür o ilkeyi bozmamaya çalışıyorum. Ne zaman bozduysam yanıldım... |
"Önce sen kucağındakilerin hepsini bana ver" dedi çocuk diğerine, hepsini aldı ve sonra bir tanesini geri verdi ve "Bak ben sana ne kadar önemli bir şey verdim, bunu hep almak istiyorsan, önce bana kucak dolusu getirip vermen gerekiyor" dedi. Çocuk şaşkındı, vermese O'nu kaybedecek..verse kendisini.. Asla bitmeden sürmesin bu konu, artık bir nokta koy çocuk.. BT http://img4.imageshack.us/img4/3585/fatos2.gif |
Hayal Olmak İsterdim Mutlu Olmak İçin Aşk Olmak İsterdim Sevilmek İçin Dertsiz Olmak isterdim Üzülmemek İçin... |
Korkmuyorum artık senden gece Korkmuyorum hiç karanLık.. Üzerime geL istersen Sar beni ben kaÇıp gitmem :uf: |
Herkes anladı ne yazık ki anlatamıyorum derdimi yare.. |
sil gözünün yalnızlıklarını.. o an fısılda duvarlara adımı. bin bıçak var sırtımda, biniyle de adaşsın her biri hayran sana... |
|
Dün birine rastladım aynı sokakta Saçları sen, gözleri sen Koştum heyecanla peşinden Ve hayatımda ilk defa bir tokat yedim Senin yüzünden... |
Yaşamayı özlemiştim; Yaşıyorum Bağımsızlığı özlemiştim; Bağımsızım Çalışmayı özlemiştim; Çalışıyorum Ben hala neden özlem doluyum? Bilmiyorum... |
|
... Bana güzel bir şey söyle, Kalbim sevinçle dolsun.. Bana tatlı bir şey söyle, Susma n'olursun... Bana güzel bir şey söyle, Kalbim sevinçle dolsun.. Bana tatlı bir şey söyle, Varsın yalan olsun, yalan olsun.. (ci) |
| Saat: 01:51 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık