![]() |
bu gece nedense uykum erken geldi:S çok aceip bi durum :moo: |
VALLA KUSURA BAKMAYIN AMA BU GECEKİ MUHABBETLER HİÇ SARMADI |
bende algıda bi bozukluk baş gösterdi bu gece çok garip hissediyorum ,sanki düşünce yapım değişiyor gibi forum oyunlarında okuduğum msjlardan etkilendiğimi düşünüyorum,umarım bu hasar kalıcı olmaz .... |
HASARLAR HEP KALICIDIR İLK ÖNCE GERİLİM KONSANTRASYONU OLUŞUR SONRA CATLAK OLUŞUR BUNUN TAKİBİNDE BİR KIRILMA GERCEKLEŞİR |
Havalarda soğudu baya:D |
Alıntı:
bende diyorum neden üşüyorum meğer havalar soğumuş :P |
YOK YA OKADAR DEGİL YA -15 C OKADAR BİLGİSAYAR DAN ISINIYORUM İŞLEMCİDEN FANLARI SÖKTÜM AYAKLARIM ISITIYORUM |
Alıntı:
|
Aha avatardaki ben valla bugün ilk ve son da göstermicem :D |
Alıntı:
|
imzana bayıldım valla.. ne güzell çikolatayı yiyor:) gece ile sabaha karşı arasında bir yerdeyim ..çok çok iyi olmadım hiç yani mutluluk uzak diyodum hep...:) ve en sonunda anladım ki gerçekten uzakmış ....öle bir boşluktayım ki şu an sonum dipsiz bir kuyu gibi, kaybetmenin acısıyla boğuşuyorum onu bırak KIRILAN KALBİM ..tüketiyo işte bu beni neyse ya...gece gece başlamıyım gene |
:faint:çikolata mı yaw sohbet edecek biri lazım bana yar bana 1 eğlence medeeet :D |
seni biraz kandırmışlar biraz fazla abartmışlar dışarıda senden yüzlerce anlat bakalım senin farkın ne biri bin gözleri büyütme çok hoşsunda artın ne.... |
http://img158.imageshack.us/img158/681/horror51nd8.gifkan grubun ne ? |
VAMPİRMİSİN ABEEE :D |
vampir hemde draculaa :D |
uykusuz kimse kalmamıştır bence o uykusuzlar uyuyordur şimdi :D |
Alıntı:
Sabah oldu daha neden burdasın :@ Geceye kadar bu konuya giriş yapmayın temizliklenicek boyanıcak cilalanıcak :P cıh cıh cıh cıh |
:noangel: |
Ben, Yalansız ama Hiç olmamış Düşlerine tutuldum Maviliklerin... Oysa güneş batmaktaydı, Yıldızlara söylenmekteydi artık şarkılar.. Yapamadım,dönüp gitmeleri, Her kaçışta,rehin bıraktım umutlara Bir yanımı... Mavilere... Azıcık bilirim sevmeleri Görünce aşikardır bana yaralar, Hangi gözde görsem, Tanırım çaresizliği.. ve biliyorum artık Her yüreğin elleri O maviliklerde biraz iz bıraktı Söylendi...söylenmedi... Ben işittim hepsini. Geceye anlatacak çok şeyim vardı, ama uykusuzluğum,ayrı... Nasıl Uyunur ki şimdi... Koskoca gece Karşımda Nasıl ağladı... Söyleyin, Siz hiç geceyi Dinlediniz mi..... |
eeee herkes nereye gitti ?? ^o) |
Alıntı:
herkes burda sen nerdesin?(reklamlarda ki gibi oldu) :banana: saate bakın 06:15 daha ayaktayım :moo: |
iyi uykular :D |
artık gece 4 e kadar gelmess :D |
dünya acilara bakmaz, inadina dönmeye devam ediyor...ve bana bir kuru günaydin demekten baska bsy kalmiyor (ci) günaydin dünya... günaydin msx... |
İki gündür hiç uyumadım ve daha 7 saat önce Antep'ten geldim.. Antept'en İst'a kadar araba kullandım ayrıcada çekimlerin son günü çok hastaydım.. Kısacası arabada gelirken sürekli uyumayı hayal ettim ama eve geldim gene msn başından, msx başından bir türlü kalkamadım daha doğrusu "kaldırtmadı" bazıları..:D Ahh ahh bıktım artık..:cry::D Tek suçum yakışıklılık olsa gerek..:P:D |
bende çorludan geldim çok uykum var ama msxlabs sı bırakamadım günaydın herkese |
:hiya: uykusuzlar burayaa plss :)) |
ben geldiiii :D |
hoş geldin ama benim uykum geldi :D:D Buraya uykusuzlar Girebiliyor :P |
iyi geceleeer:$ |
Buranın adı "Uykusuzlar Buraya, Gece "Chatimiz"!" olsa dahamı güzel olurdu ne..:P Sabaha silincek çok mesaj var gene..:D |
eyyy uykusuzlar!! çok mutluyum ben yha! kıss arkadaşmla aramı düselttim! :D:D:D |
ben yeni geldim buraya....ilk bulduğum konuda bu:)tam benlik.... |
hoş geldin ama uykusuz olman lazım :noangel: |
Alıntı:
|
Selam arkadaşlar...gece uyumamanın yanı sıra mümkünse hayat boyu uyumasak fena olmaz herelde:) hatta ve hatta mümkünse herbirimiz, uyuyanları da uyandıralım derim;) |
Ben uyumayı seviyorum ama uyuyabildiğim zamanlar buda eşittir 7 günün sadece 3 gecesi diğer geceler bayılıyorum uyumak denemez ama buu aşmanın yolunuda buldum canım istediği zaman uyuyorum xD |
gözlerimi kapattığmda gördüğüm şeylerden korkuyorum. o yüzden uyumak istemiyorum ama ne kadar daha dayanabilirim, onu da bilmiyorum.. |
uyumuorum kaç gecedir!uyumayı da düşünmüorum! içimdeki bu acı uyumama engel oluyor sanki! ahh keşke içimdeki o acı biras dinsede bende uyusam! KARAR: (herkes ayağa kalkar) yarın kıss ark.ımdan ayrılmaya kesinkaraımı verdim. (nokta) |
mrb arkadaşlar nasılsınız bende sabaha kadar burda yım |
:) kendimis bişi yapamdk:! bare arkadaşımız yapsın! di mi ama! (MAGE) :D:D:D |
Acil uyumam lazım sabah 7 de kalkcam ama uyutmuyolar gene maalesef..:D Daha önce bir çok kez dediğim gibi "yakışıklı olmak oldukça zor"..:P:D |
eeeee Requiem biladerim...yakışıklı olupta neşesi yerinde olmayanlar düşünseün bea! :):):) |
bu gece kimse yokmu burda :) |
e saat 7 geceyi aştık sabah oldu yenin günün hayırlı olsun:) |
Alıntı:
tşk seninde hayırlı olsun :P :D |
yeni bir gece şimdi kapatıcam herkese iyi akşamlar |
bu kültablası !!kaçıncı kez yatı sigara altına.. (ci) |
dokunsalar ağlarım .. |
| Saat: 12:48 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık