![]() |
Yaf Millet Benim Sorunumdan Bi Anlıyan Yokmu Yaf Dinamik Görüntü Resimlerini Nasıl Kaldırırım Yokmu Bi Bilen?_?_?_? |
selamlar arkadaşlar benim sorunum kurstaki bilgisayarlardan msn e giremiyoruz. sanırım messenger engelleme gibi bir durum var bu konudaki hata kodunu hatırlamıyorum. hata kodlarıyla ilgili bölüme baktım ama aradığımı bulamadım. symantec antivirüs koruma mccafe antivirüz programı var. modem zoom msn 8.0beta var herşey normal sitelere girebiliyoruz ama messenger a hayır yardımcı olabilirseniz sevinirim nihat |
Alıntı:
|
problem discovery ile ilgili değil ama forumda yeniyim kusura bakmayın bi bilen varsa yardım ederse svinirim problem benimde değil bi arkadasımın. ben bildiğim her şeyi soledim ama olmadı hala hata kodu 80048820 genişletilmiş hata kodu 8004840a bilgisayarın saat tarih kontrolünü yaptı başlattaki çalıştıra yazılması gerekenleri yazdı msni 10kere kaldırıp yeniden yükledi internet saat ayarlarını güncelledi windowsun ağ ayarlarında dns adreslerini elle belirle deyip; birincil dns: 4.2.2.1 ikincil dns: 4.2.2.2 girdi firewall engellemesi kesinlikle yok ama hotmailin sitesini acmıyor ve msne baglanmıyor:S sonuç deişmedi |
mrb lar... engelleyip sildiğim isimleri, gizlilik menusundeki engellenenler listesinden nasıl silebilirim. teşekkürler |
Alıntı:
|
merhaba arkadaşlar benim sorunum live messenger ı açınca tüm internet bağlantm kitleniyor kendi bilgisayarımda artık messenger ı açamıyorum açılsa da yazdıklarım kimseye gitmiyor ve de tüm bağlantım duruyor hiçbir internet sayfası açılmamaya başlıyor. başka bir bilgisayar da denedim 5 dk kullandım msn i sonra orda da yazdıklarım karşı tarafa gitmemeye başladı ve internet sayfaları açılmamaya başladı.sorun ne olabilir acaba. |
selam arkadaşlar..biraz önce messenger discovery X2 yi yükledim..arkadaşlar sağolsun çok da güzel bi resimli anlatım hazırlamışlar..herşey tamam yalnızca tek bi sorunum oldu..system tray de X2 ye tıkladığımda kişilere geldiğimde hiçbirşey açılmıyor..anlatamadıysam resimde görülecektir..solda yukarda anlatımda "kişiler" in üstüne gelince 3 bölüm daha açılıyor...sağdaki ise benim bil.imdeki..yani açılmıyor.:) yardımcı olabilirseniz sevinirim.. http://img254.imageshack.us/img254/2738/untitledyx9.jpg |
slm arkadaslar. bn seteye yeni üye oldum ve sizin kadar bilgim yok.. bu msn spaceye nasıl video ve müzik koyabiliyoruz??? bu konuda bi arkadas bana yardımcı olursa cok sevinirim =)) |
selam msn plus türkçe nasıl oluyor .bu konuda bilgisi olan varsa anlatabilirmi acaba? tşk.:) |
arkadaşlar hotmail sayfasini live nasi cevirebilirim bilen varmi acaba |
Alıntı:
MSN Spaces - Windows Live Spaces Hakkında Her Şey (MSN Space) Alıntı:
Messenger Plus! Live Türkçe Dil Desteği (Türkçe Yama) Alıntı:
Eğer ki bu yazı orada yoksa, yaşadığınız yeri Türkiye yerine United States olarak değiştirin.Çünkü Windows Live henüz Beta sürümü ve tüm Dünya da aktif değil. |
mrb arkadaşlar ben gizli sorumun cevabını unuttum ne yapmam gerek yardım ederseniz sevinirim |
arkadaşlar nooolur bana yardım edin.windows live messengerim hiç açılmaz oldu.anca hata raporu gösteriyor.hata kodunuda göstermiyoki.hata raporu gönder diyorum gönderiyo sonra tak kapanıyo.gönderme diyorum yine tak kapanıyo.programı en az on kere kaldırdım tekrar yükledim.taradım.eski sürümünü yükledim yok yok yok.yapmadığım şey kalmadı.lütfen yardım edin.dünya ile bağlantim kesildi.msnesiz bn bi hiçim.kafayı yemek üzereyim.derdime çare bulanın herzaman duacısıyım:( |
nooollur acil hemde çok acil yardıme edin.iki gündür rüyalarıma kadar giriyo.kafayı yemek üzereyim.ne kadar çabuk cevap yazan olursa o kadar çabuk hayata dönerim.lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen.acilen bi çözüm bulun.yoksa bn msnesiz ölecem..................... |
Alıntı:
Alıntı:
bılgısayarınızda free zone kullanıyorsanız kı buyuk ıhtımal kullanıyorsunuz sebebı budur msn ın dısa baglantısını engellemıssınız farkında olmadan eger free zone kullanmıyorsanız o tarz bır program warmı ? |
ARKADAŞLAR SELAM..LİVE MESSENGER VE DİSKOVERY BETA KULLANIYORDUM..AMA İKİ GÜNDÜR SORUN MESAJI VERİYOR VE YA DİSCOVERY YA MSN KAPANIYOR..İKİSİNİ DE SİLİP TEKRAR YÜKLEDİM...AMA SORUN HALLOLMADI..DİSCOVERY DEN MSN İLE UYUM BULUNAMADI DİYOR..BU NEDEMEK NE YAPMAM LAZIM.. TEŞEKKÜRLER :( |
free zone programı nedir veya nerden bulabilirim.nasıl kaldırmam gerekiyor.bu konu hakkında bana bilgi verirseniz sevinirim. saygılarlımla......... |
Alıntı:
Alıntı:
bu logolu bir programdır başlat çalıstır denetim masası na gidin ve orada zone labs yazılı program warmı bakın eger warsa kaldırın |
msn 7,5 (s) hatası veriyor böyle bir hatayla karşılaşan varmı ? yardımcı olurmusunuz |
slm arakadaş benim msn de hata kodu çıkartıyor 800701f6 kod ile hata veriyor yardımcı olursan sevinirim..... |
slm arkadaşlar benim problemim her durum değiştirdiğimde avatarımın değişmesi ve o durumla ilgili bir avatarın otomatik gelmesi... bunu nasıl düzelticem?..yardım ederseniz çok sevinirim... |
Windows Live Messenger Kişi Ekleme Sorunu Yardım Lütfen!! Arkadaşlar msn'e yeni eklediğim kişileri online olmalarına rağmen online olarak göremiyorum.Ekleme teklifim karşı tarafa ulaşmıyor.Birkaç kişide denememe rağmen aynı sorunla karşılaştım.Bir de msn plus'ı yüklemiştim bu yüzden olabilir mi ya da neden olabilir acaba??Bilen varsa yardım edebilir mi??Şimdiden teşekkürler... |
merhaba yardımcı olursanız sevınırım msn lıve kullanıorum baydır msne giremıorum [IMG] http://www.resimload.com/150111/XgI_adsiz.JPG [/IMG] bu hatayı verıo gonder dıorum ama degısen hıcbısey yok |
Alıntı:
Denetim Masası'ndan /program ekle kaldır içinde bulup kaldır! / Sonra C:// sürücüsü içindeki msn messenger klasörünü sil ve yeniden yüklemeyi dene !.. |
Alıntı:
hemen denıorum ısallah olur cok tesekkur ederım :) :) :) |
harıkasın Shadow_BoY hatta supersın ne dıyım kı baska sana ALLAH pc ne zarar vermesın messenger klasorunde bı dosyada sorun varmıs galıba sılınmıodu da unlocker yukledım sıldım tekrardan kurdum artık hersey super cok saol |
MSN Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek yardım slm arkadaşlar 81000303 nolu hata konunu veriyor bu konuda nasıl bir çozüm bulmam gerekir yardımcı olursanız ......sevinirim. |
MRB ARKADAŞLAR MSN ÜZERİNDEN ALMIŞ OLDUĞUM AYNI DOSYADAN BİRÇOK DEFA ALIYORUM.BUNU ESKİSİNİN ÜZERİNE NASIL KAYIT YAPABİLİRİM.TŞK EDERİM |
arkadaşlar bn geçen msnem olmuyo demişdim.bana öneride bulunduz.herkese çok teşekkür ediyorum.ama sorun free zone da değilmiş.c diskinde messenger programlarında eksik dosyalarmı ne varmış.onları tamamen kaldırıp tekrar yükleyince oldu.ama yinede teşekkür ederim. saygılarımla................ |
Benim Bir Sorum Olacak.. Aşağıdaki resimde Kırmızı renk ile işaretleddiğim Yeşil adamların yerıne kişilerin kullandıkları resımlerın önizlemesının aynı boyutlarda gorunmesını istiyorum nasıl yapabilirim..Teşekkurler .. http://img107.imageshack.us/img107/5889/ki351isn4.png |
Alıntı:
81000303 hatasını nasıl düzeltirim? MSN Messenger'da oturum açmaya çalıştığınızda, aşağıdaki hata iletisini alabilirsiniz:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Mess Patch (Windows Live Messenger) Alıntı:
|
arkadaşım öncelikle ilgin için teşekkür ediyorum.tüm dediklerini yaptım ve bilgisayarda msn ile alakalı tüm programları sildim.sonrasında sadece msn live 8'i internetten indirip tekrar kurdum.ama aynı sorun yine mevcut.online olan bir kişiye o an ekleme teklifi gönderiyorum ulaşmıyor.bana teklif ettiğinde yine aynı şekilde gelmiyor.ne yapmalıyım? |
WLM sorun: Sorun Gider diyorum sistem dosyasında hata var diyor. Onar diyorum "Sistem dosyanızda ad çözümlemesini etkileyebilecek MSDN'le ilgili girdiler var.Messenger'ın sistem dosyanızı temizlemesini ister misiniz?"evet dedikten sonra onarim tamamlandi diyor we tekrar baglanmaya calisiyor ama surekli oturum aciliyor diyor ama hic bi gelisme yok acaba ayni sorunla karsilasan arakadaslar warsa paylasirlarsa cok sewinirim..... |
Alıntı:
"Kişi Ekle" butonunun yanında biri aşağıyı diğeri ise yukarıyı gösteren 2 tane yeşil ok (Kişileri Yönet Butonu) olacak. O butona tıklayıp "Ayrıntıları Göster" seçeneğini işaretleyin. Bu şekilde kişi listenizde görüntü resimleri gözükecektir. |
ya benim bi kaç sorum war çözebilirseniz cok sevincem bilgisayarım 8 i yuklerken bi hata kodu werdi mxml3 gibi bi eklenti yukledim bu seferde windows diyorki mesenger hata lı bir komut yürüttü kapatılacak bende farklı çalıştır diyorum ve çalışıo. ama farklı çalıştır demediğim sürece asla çalışmıyo. bu nedenle plus da dahil olmak üzere hiç bi eklentiyi de kullanamıom kutfen yardım edin.. ikinci olarak paylaşım klasörü oluşturamıyorum. paylaşım klasörü butonuna tıklamak istesem bilgisayarın desteklemiyor diyor ve hiç bi yararı olmayan bi sayfaa yönlendiriyor beni ne yapmalıyım?? msgr discovery x tr 2 yuklu ama çalışmıyor çünkü sildiğim halde discovery war ikisi birlikte çalışmaz diyor ne yapmalıyım.. bana yardımcı olmanız dileğiyle... |
Slm acele cevap alabilirsem sevinirim ben bugun format atim pc ye ve msn tabiki silimdi yeniden yükledim ve su yok su an http://img91.imageshack.us/img91/6507/adsizvm6.png msn acilan ana sayfasini butursem cikiyo kucuk halde birakirsam cikmiy ama eskiden kücük halde cikiyodu ben bunu nasil yapabilirim ya yardimci olusaniz sevirim tsk ler... |
Alıntı:
ancak bu işaretlediğim yere tıklarsanız seçenekleri görebilirsiniz... http://img172.imageshack.us/img172/463/jpegvd5.png Ok işareti ile gösterilen kısım. |
Alıntı:
Tsk ederim cevaladigin icin ama benim görünüyodu daha bugun vardi formatlayinca yeniden msn yüklemek zorunda kaldim simdi yok anlam vermedim sayfayi büyütmeden cikiyordu bende :( |
Slm arkadaslar ben bu olayi cözdum artik buyutmeden de o secenekleri göre biliyorum http://img135.imageshack.us/img135/9725/adsiznf4.png Bilmeyen arkadasla isine yarar belki ekliyeyim dedim;) |
Alıntı:
Ayrica; Paylaşım Klasörleri'ni kullanabilmeniz için Windows dosya sisteminin NTFS olması gerekir. Harddisk sürücünüzün dosya sisteminin ne olduğunu öğrenmek için Bilgisayarım kısayoluna çift tıklayın, C: sürücüne sağ tıklayıp Özellikler'e girin ve Genel sekmesi altında Dosya sistemi: yazan bölümün karşısına bakın. FAT32 yazıyorsa, NTFS'ye dönüştürmeniz gerekiyor, aksi halde Paylaşım Klasörleri'ni kullanamazsınız. Paylaşım Klasörlerini kullanabilmek için hem sizin hem de kişinizin NTFS (Performans, güvenlik, güvenilirlik ve diğer ileri düzey özellikleri sağlayan gelişmiş bir dosya sistemi.) dosya sistemi ile biçimlendirilmiş bir sistem bölüm (Bölüm, sabit sürücünüzün bir kısmı veya tamamı olabilir. Bölümler genellikle işletim sistemi yüklenmeden önce oluşturulur. Çoğu ev kullanıcısı için, sabit sürücünün yalnızca bir bölümü vardır.) kullanması gerekir. Sabit disklerin normalde NTFS dosya sistemi içinde biçimlendirilen tek bir bölümü vardır. Sabit diskinizin NTFS sistem bölümü kullanıp kullanmadığını belirlemek için Bilgisayarım'ı çift tıklatın, Windows'un yüklü olduğu sabit diski sağ tıklatın ve sonra Özellikler'i tıklatın. NTFS'nin Dosya sistemi'nin altında listelenip listelenmediğine bakın. Sabit diskinizi komut isteminden NTFS'ye dönüştürmek için:
|
Live messenger Kullanıyorum.bende kişi listeme kimseyi ekleyemiyorum.Beni listesine ekleyenlerdende davet gelmiyor.Bende onlara yollayamıyorum.Durup dururken oldu bu.Msni silip tekrar yükledim ama nafile.Ayrıca başka maillede giremiyorum msne.Başka bilgisayarda denedim kişileri listeme eklemişim diye gözüküyor.Ama kendi bilgisayarımda girince sanki kişiler offlinemış gibi ve Pencere açtığımdada bu kişiyi listenize ekleyin yazıyor.Tıkladığımdaysa yine hiçbirşey olmuyor.Lütfen yardım edin |
Alıntı:
|
HOTMAILI 2 GB VE LIVE YAPMAK 1) Hotmail sayfanizi aciniz,secenekler den kisiseli aciniz, dili aciniz,dili english yapiniz tamami tiklayiniz.Hotmailiniz Ingilizce oldu. Hotmaili kapatip tekrar aciniz. 2) Sol tarafta msn Hotmail yazisinin altinda yesil zeminli Join Windows Live Mail Beta yi aciniz.Alttaki kutucuktaki Try Windows Live Mail Beta yi tiklayiniz. Next i tiklayiniz.Ayar sayfasinda ayarlari degismeden, alt kucucuktaki Take me to my email i tiklayiniz. 3) Acilan sayfada sari etiketteki close tips on this page yi tiklayiniz. 4) Acilan sayfa su anda Ingilizcedir bunu Turkceye donusturecegiz.Optinos u tiklayiniz, acilan panelde en altta More Optinos u tiklayiniz.Acilan sayfada Customize your mailde Select language yi tiklayiniz.Acilan sayfada Turkceyi secip Save yi tiklayiniz. 5) Hotmailiniz hem Turkce Hem 2 Gb hemde live olmustur hayirli olsun saglikli ve mutlu gunlerde kullaniniz… |
YA Bİ DE HANİ DEDİN YA FAT32 Yİ NTFS YE CEVİR DİE. ben o işlemleri yaptm sora c sürücüsü için geçerli birim etiketi ekleyin diyo ama o anda enter layıp yeniden başlatırsam ntfs olmuyo bi yardm... |
Alıntı:
|
kaldırdım tekrar yukledim artık hiç açamıyorum we hala fat32 sence format atmayı düşünmelimiyim?? sistemimi geri yukledim başa dönduk.. fat32 yi ntfs ye ceviremedm..entera basmandan once convert... kısmı yapınca c için birim etiketi ekleyin diyo ma enter a basıpta tekrardan baslayınca bi halt olmuo... biras daha ayrıntı?? msn live bana hata wermio windows werrio .. geçersiz bi işlem yuruttu kapatılması gerekiyo diyo.. çözemedm...disc live i yukleyince msn live hiç açılmamaaaa basladı ..çünkü bnm msn live deki sorun herneyse bnm hiç bi eklnetiyi çalıştırmama izin wermio plus hersey için geçerli.... nolur yardm...biras daha ayrıntılı... |
Sizin burda fat32 'yi NTFS cevirmeye calıstıgınız sürücü C:\ sürücüsü mü ? Ve sisteminiz burda mı ? Bunu bu kadar konusmaya gerek yok formatlaman gerekcek sistem yüklüyken dosya türü değiştiremezsin!.. eger sürücünde sistem olmasaydı mesela D:\ gibi değiştirme sansın var Su an format atıp kurulumda NTFS ile biçimlendirmekten baska bi çözümün yok! Kolay gelsin! |
| Saat: 03:19 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık