![]() |
Kim ne derse desin,mutlu insanın en mutlu anı,uykuya daldığı andır ve mutsuz insanın en mutsuz anı,uykudan uyandığı andır.İnsan hayatı,bir tür hata olmalı. |
Hani geçmeyecek gibi gelir günler, hiç aydınlanmayacak kapkaranlık geceler. Kabuslar içinde dilin adını heceler, paylaşamazsın acını yalnız yaşanır dertler. |
slm ben bu sitenin yeni üyesiyim ve iyikide üyesiyim süper biyer:walk: |
Önce dişlerimiz döküldü Sonra saçlarımız Ardından birer birer arkadaşlarımız Şu canım dünyanın orta yerinde Bir başına yapayalnız Kırılmış kolumuz kanadımız Tatlı canımızdan usanmışız. |
Gidene üzülme sevse gitmezdi , Gelene sevinme oda başkasından geldi , Bugün seni deli gibi seven Dün başkasının uğruna ölecekti |
Takvime Bir Çizik Atıyorum Sensiz Geçen Gün Başınahttp://www.paylastim.net/images/smilies/virgul2.gif Şka Lan Başka işimmi Yok aLLah aşkına! x)) |
Yalnız olmak zaten mümkün değil de... Yalnız hissetmek; işte o çok fena. :break::break::break: |
Hayatta hiçbirşey vazgeçilmez değil(miş) Canından bile vazgeçtikten sonra... |
Agla yaralı galbim agla hepsi yalan...ZaNNetmeki her susan konuşmaktan aciZdR we kıRıLaN gurur bR hÇtR...SuSkNklKTN aNlYrSn cK ŞeY AnLtMşTR.. |
Bir çocuğun elinden yeryüzünü almak gibi birşey büyümesini istemek!.. Çocuksam pek şımarıksam bölmüşler demektir uykumu!.. Kalbim hep haylaz kalacak üzgünüm hayat ben büyümeyeceğim.. |
| Saat: 11:44 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık