![]() |
Hadi sevdiğim, sen de aç yüreğini. Bana kendinden bahset. Hep ben ol, durmadan ben ol istiyorum. Dudaklarım kurudu bak! Bir yudum su ver güzelliğnin pınarından. Acıktım dersem iyiliğinle doyur beni. Üşüyorsam; yalnız dostluğunun ateşinde ısınsın ellerim. rİVAN |
Ağlamak için gözden yaş mı akmalı? Dudaklar gülerken, için ağlayamaz mı? |
Çocuk değilim diyorsun ama en büyük çocukluğu sen yapıyorsun... |
çölde bir kum tanesi olmak var denizden bir dalga yağmurun bir damlası olmak var ama istediğim seninle olmak !! |
Neden anlamaz insan, yanındayken kıymetini ? Neden söylemez insan, sevdiğine sevdiğini ? Yarın çok geç olunca pişman olmak boşuna, gururun neye yarar ki yalnız kalmaktan başka ? |
Ve son veda bakıştık öyle ne ses var ne seda Zamanın akışı gibiydi akşam oldu sema Karardı ve o yok oldu ne kalmıştı elimde Bende geceye doğru yol aldım bi şarkı dilimde.. |
Herkesin iki kanatlı pencerelerle kendini özgür sandığı bulut ve çim arka planında aslında dört duvara mahkum hali ile...İki kanatlı pencere...Baktığımız dünya bu işte...Dünya bir işte...Bir gün diğer kanadından da hayata bizimle bakmak isteyeni beklediğimiz...Dünya Bu |
Çünkü bir kristal kadar hassas ruhum…. Bağırma da incinmesin…. İncinipte, incilerim dökülmesin! |
I will remember before I forget |
“Yalancının mumu yatsıya kadar yanar.” Sonra ne olur? Hiç. Elektrikler gelir .. (= |
| Saat: 21:49 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık