![]() |
Uzansam Çocukluğuma dönsem Derinlerde gizlenmiş yaralarımı görsem Bir bıçak yarasıyla acısız kalsam Oyunlar oynasam sahnesiz maskesiz . . . |
:bilmem: |
Bana "gel" dediğin an; mesafeler de anlamını kaybetmeli. Yolları dakikalrla, günleri kilometrelerle ölçmemeliyiz. Beraberliğimiz, bütünlüğümüz hiç bitmemeli. O hiç sönmeyen dostluk ateşinin çevresinde hep böyle elele, dizdize olalım. Ne yağmur söndürmeli o ateşi ne rüzgar. Yüreklerimiz hep böyle ışıl ışıl olmalı alevlerinde. rivan |
Bende bu sersem başımı, karakolun duvarına vursam. Kendimi caddeye atıp, arabaların altına savursam. Hangi tercih beni en hızlı şekilde öldürür? Hangi şekil öldürmez de, ömür boyu süründürür? |
gidene gitme diyemeyenin gelene hoşgeldini ne kadar anlamlıdır bilemiyorum... rivan |
Bütün Ben'lerimi Alıp Geçeceğim Karşına Teker Teker Sunacağım Sana En Çok Hangisini İstiyorsan Önce Onu Boğacağım İplerini Çekeceğim Sonuna Dek... |
birgün sende biteceksin... |
Bitmek için başlayan hikayeler vardır alır seni hayatın köşesinden ansızın... |
Ey iKi AdımLık Yér Küré ! Sénin ßütün "aRka" ßahçéLérini . .. Gördüm ßén ... |
Üstad Hacı Mıstava'nın Sözü...:bow::bow: Bu gün duydum Çok hoşuma gitti.Nerden bulur bu sözleri bilmem... Asla bitmeyen ve birbirinden bağımsız konuları olduğundan buraya yazmayı uygun buldum.Mesaj içeriğinde ve kullanılan kelimerde uygunsuzluk olmadığına kanaat getirip gönül rahatlığıyla ekliyorum.:D:noangel: Laf sokmaya kalkma kapak olursun, Uğraşma etiket olursun, Yılışma köpek olursun, İnsan ol... Belki yanımda yer bulursun.:noangel: :rose: |
| Saat: 06:13 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık