![]() |
Alıntı:
MSN'ininizi onarmayı deneyin böylece ifadeleriniz silinmez ayrıca messenger ı kaldırdığın vakit ifadeleriniz silinmiyor. Ancak siz elle silme işlemi yaparsanız kaybolur (messenger a bağlı bazı dosyalar setup ın kaldırılmasıyla kaybolmaz veya silinmez) Başlat > Denetim Masası > Program Ekle / Kaldır > MSN Messenger veya Windows Live Messenger ı bulup üstüne geldiğinizde hemen sağ tarafında değiştir diye bi buton yer alır. Buna basarsanız yeni pencere açılacaktır. Bu pencereden de onar dediğiniz taktirde yeni bir kurulum şeklinde temizleme yapacaktır kendinde |
Merhaba, MSN 8.1 sürümünde arkadas listendeki kisilerin aynen MSN 7.5 da oldugu gibi karsidan bakinca avatar,lari ( görüntü resimleri ) nasil gözükür.? Tesekkürler |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Tesekkürler Morrigan |
msn kişi listem kendi kendine siliniyor !! :S Bu sabah msn i açtım kişi listemde kimse yok(H) Sonra ne oldu fln derken seçeneklerden gizlilikten ekledim.oh tmm dedim ama herkes ç.dışı sonra baktım kendi kendine siliyor (H) 65 fln ekledim tanıdıkları baktım 49 kalmış.10 dk sonra 12 kaldı şimdi hiç yok ya yardım edin.arkadaşlar bana cvp verince yazabiliyorum.yukarıda ekli değil ekleyin yazısına tıklıyorum.eklenmiyor :*( |
şimdi de kendi kendine kapanıyor yaa Ağlıyacağım:*( arkadaşlar şimdi de kendi kendine geliyor.gruplar fln da msnden kaynaklanıyor herhalde.Ya da bir yerde gördüm araştırırken kişi iletimi ve nickimi sildim ondan oldu herhalde olsun oldu işte rahatladım yaw:D |
Alıntı:
Alıntı:
Msni kaldırıp tekrar yükleyin sorun düzelmezse hacklenmişsiniz demektir |
Alıntı:
|
meraba bendeki sorun msg discover'de karşıdakinin resmini çalmıyo +toplu resim koymuyo+reklamları kaldırmıyo..vs vs yardımcı olursanız sevinirim. |
Alıntı:
Msn Discovery nin en son sürümünü yüklerseniz bu sorun ortadan kalkacaktır |
| Saat: 23:18 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık