![]() |
Dövene elsiz gerek, sövene dilsiz gerek" diyebiliyorsan ve uygulayabiliyorsan SEN EN İYİSİN... |
Tutmuyorum evet ağlıyorum, senden daha fazla. Kim bakar ardına ? Sen mi ben mi ? Adın ne senin ? Gül mü, diken mi ? Yana yana ben yandım. Benim adım korken, senin adın buz mu ? Söyle erimez mi ? |
iranlı şair derki:aşka uçma kanatların yanar.Mevlana der ki: Aşk a uçmadıktan sonra kanatların neye yarar... |
Ayıp değil öğren bilmiyorsan, adalet sonunda yerini bulur... Kötülük edene bile kızma canim,bilmeden iyiliğe vesile olur :smiley9: Yani umarim :naughty: |
|
Herkesin bittiğini sandığı , ama içimde bir yerlerde... kimsenin değil (!) benim bile göremediğim-duyamadığım... bazı bazı hissetmekte bile zorlandığım... ama küçük bir kıvılcımda romayı yeniden yakmama sebep olacak aptal cesaretini parmak uçlarıma kadar işleyen, bir ilahi güç!!! |
yagmurun yağdığı kadar ıslaksın güneşin seni ısıttığı kadar sıcak kendini yalnız hissetiğin kadar yalnızsın ve güçlü hissettiğin kadar güçlü kendini güzel hissettiğin kadar güzelsin |
Hayatın anlamı sadece vazgeçişler oldu artık. Vazgeçmek başkaları için bir şeylerin bitmesi demekken benim için hayatın anlamı. Ne tuhaf, ne garip. İçinde olduğum durumdan, ruh halinden nefret bile etmiyorum artık. Sanırım nefret duygusundan da vazgeçtim.. Ne yapacağımı bilemiyorum. Artık ne yapmam gerektiği umurumda da değil zaten. Karar verdim. Sadece ve sadece yaşayacağım. Peki ama sadece ve sadece nasıl yaşanır ? |
Terk Et Beni, Kendim/den (!) ... .. . |
diliyle hep cömertlikten söz ediyor; ama eliyle hiç de cömertlik yapmıyordu. riVan |
| Saat: 03:40 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık