![]() |
MURADIM SEN SEN GECENİN KUYTULUĞUNDA NÖBETTE BENSE İÇİMDE BİR HÜZÜN SENİ ÖZLERİM BENİ KOYUPTA GİTTİN GURBET ELLERE DÖN YETERKİ BEKLETME ASKERİM ARAMIZDA NE DAĞLAR NE YOLLAR ENGELLER OLSA BU AŞKA NE YAZAR KİĞMSEYİ SEVEMEM SENİ SEVDİĞİM KADAR SEV YETERKİ BIRAKMA ASKERİM |
Mağrûr Dokunmak ister misin gözyaşlarıma? Bak halâ esen rüzgarınla boynu bükük, solgun Dokunmak ister misin umut besteme? Uzun gecelerin ardından, şimdi yorgun Dokunmak ister misin mahzun sîneme? Bak halâ ılık nefesinle kendinden geçmiş, meshûr Dokunmak ister misin sıcaklığına? Cefâ alevinle yanmış, ama mağrûr |
ACI Kaldırım gülü oldum dün gece sahil boyunca unutmaya çalıştım bana bıraktığın kimsesizliği saatler geride kalmış benden derdimi anlayan yok. Dermanım da uzakta şimdi o kara gözlerin olacaktı karşımda avucumda aşkın. Saracaktım ince hayatını kollarımla zaman bırakacaktı seni bana. Solmadan geçecekti bu hayal. Gidip geliyorum seninle kendim arasında değişen birşey yok. Aynı boşluktayım sevsem mi yoksa sevmesem mi seni acı mı çeksem her gün prangalarımı eskitsem şaraba vurup kendimi ölsem mi yoksa yoksa hiç bırakmasam mı seni vazgeçtim diyorum olmuyor gerçekten içimdesin sökemiyorum acılar vız gelir şimdiden sonra sensizlik ölüm. Onca şeyi sırtladım ben senin için rakı gibisin. Soğuk, ağır, beyaz az biraz can damarda bitiyor aşkın kapalı kapılar ardına bırakacağım seni bir müddet aşk yıllandıkça erir kalp mi kaldı sanki bedende her şeyim senin. |
YILDA BİRGÜN_ 20 kez okundu Hala hislerimde hala özlemimdesin sen acı sen tatlı günlerimdesin unutmak kolay olsa çoktan unuturdum Boşvermek koloy olsa kendimi avuturdum Faydalar faydasız imkanlar imkansız uzayan gecelerde saatler zamansız AH ne yapsam ne yapsam kurtula bilsem ne yapsam gönlümü avuta bilsem kendimi unuttum unutuldumda bir seni beni gibi unutabilsem HİÇ OLMAZSA YILDA BİRGÜN KAVUŞABİLSEM.... |
Yağmur Arkası Yağmurlar yağdı ve hiç dinmedi Her biri saydam çiçeklenen saçında Yağmurlar daha çok pencereler içindi Öksüzdüm gözyaşıydım dudağında Bir sancıydım boğuk akşamlar gibi Büyüdükçe büyüdü isli ve yalnız olmak Kirazını soldurdu ağaçların Nasıl devrildi taşlar üstümüze Çoğalan nasıl boydan boya kuşkular Kar dizboyu ölümü sokakların Ezgiler sabahlarda eriyecek Gözlerin uykumda yeşerir durur Kalsam çağlar boyu yokluğunun kapısında Yaşamak bunca umuda yeniden varmak olur Ölmek seni duymamak bir gün daha |
Aşkın adı kırmızı.. __________________________________________________________________Karanlık bir gecenin koynuna sığınmışım, Herkes sağır, ben de kör. Sessiz isyanlarımı evsiz kuşlar duyar yalnız, Sonra, kırmızı elbiseli umutsuz bir aşkın dalgalarında bulurum kendimi. Gamzeli bir gülüş, zehirli bir ok gibi saplanır hayat damarlarıma, Sonbaharı terk eden bir yaprak misali düşersin yorgun gözlerime, Aşksız, susuz, katıksız kalmışım buralarda, Farkında değilsin, sensiz de yaşıyorum bak. Yine de gölgene sığınmak, Kırmızı aşkın kollarında ölmek isterim... |
SENİ ÇOOOOOK SEVİYORUM S evda her zamn yanımda ol ne olursa olsun... E n kötü günüm bile sensiz geçiyor görüyormusun? V e şuan resmin var elimde halimi anlıyormsun? D amarlarımdaki kan göz yaşlarım oldu biliyormusun? A klımdan bir saniye bile hiç çıkmıyorsun... S olmadn geceleri uyaymıyorum... E llerin ellerine deymeden kendimi avutamıyorum... N e olur bir defa söyle beni sevdiğini... İ kimizden başkasını düşünemiyorum... Ç içeklere benzetiyorum yüreğini... O nlar gibi güzel kokan tenini... K ader deyip koparma benden sevgini... S eni seviyorum sevda,anla halimi... E şi benzeri bulunmayan güzelliğin var... V eda etme bana,yüreğim yanar... I tiref ediyorum bu can sana tapar... Y üzeceğim hayallere seni buluncaya kadar... O ralardan duyuyormusun sesimi? R üyalara bıraktım kendimi... U mutla bekliyorum gelmeni... M utlu olacağız inan kırk kere sev beni........ |
[Ben Seni Görmüyorum Sisli bir akşamdı Göz gözü görmüyordu Aşk kokuyordu sokaklar Kokun sarmıştı her tarafı Küçücük bir dere şırıl şırıl akıyordu. Derenin hemen etrafındaki Agacların yaprakları Rüzgar eşliğinde En güzel aşk sarkılarını söylüyordu Benim dilimde ise Sadece senin aşkının şarkıları... Bugün dünyayı dışardan izledim Koca dünyada bir seni gördüm Sarılmak istediğim bir sendin konuşmak istediğim,birşeyler anlatmak istediğim herşeyimi paylaşmak istediğim bir sen vardın... uzaklarda bir gökkuşagı hemen dağın yamacında ağaçların arasında cıvıl cıvıl,rengarenk bır gökkusağı senin beline sarılmış bir kemer sankı ulaşılmaz gıbı sankı cok uzak gibi... güzel bir ciçek gördüm ben bir kelebeğim bir tatlı çicek gördüm ben ona konacağım ben bir kelebeğim sen bir çiçeksin ben sana konacağım seni koklayacağım sana sarılacagım ben bir kelebeğğm sen bir tatlı çiçeksin senin için yaşıyacağım... uzakta bır ev gördüm butun ışıkları sarı ışıkları ışıl ışıl yanan bır şeker ev duvarlarında ikimizin resimleri çizilmiş ortalık bembeyaz kar yağmış üstüne akşamın üşümüş karanlık gözyaşlarını akıtmıs gökyüzü ağaçlar titriyor yapraklar donmuş toprak sıkı sıkı sarılmış yollar kapanmış pencerelerden içerisi görünüyor evin içerisi bomboş:((( bır palmiye gördüm ellerini açmış havaya yalvarıyor Rabb'isine kara sevdaya düşmüş ellerini göğe açmış bir palmiye gördüm sevdiği için yalvarıyor deniz şahıt,hemen yanındaki kara şahit ağlıyordu sessiz sessiz dileniyordu Rabbi'sinden sevdiğini hemen yanında ellerini havaya açmış bir adam gördüm... uzaktan uzağada olsa bir kerecik görseydim seni yakomozum olsaydın ışıkların vursaydı kalbime görseydi gözlerim gözlerini mecnunun oldum bır kere görseydim seni uzaktan da olsa bir güneşi görür gibide olsa bir kere görseydim seni gece olunca karanlığı delip gelen ışıklarıyla ay olsaydın da görseydim seni gökyüzünde yıldız olsaydın da seyretseydım geceler boyu seni beni mecnun ettin,bir görseydim seni... bir sisli akşamdı aşk kokuyordu sokaklar sen kokuyordu heryer göz gözü görmüyordu sessiz ıssız bır sokakta sen yapayalnız ben cok uzaklarda ellerin soğukları tutmuş üşüyor için,titriyor bedenin icinden taşıyor hisler bir daga anlatsan derdini erir gider bilirim sen sokaklarda aşk kokuyor sokaklar ben uzaklarda hasret kokuyor uzaklar ve sen gülyüzlüm gözlerimin nemindesin gözyaşlarımda gizlisin sen kalbimin içindesin kalbimsin sen... sisli bir akşam göz gözü görmüyor ben seni görmüyorum... |
Endülüs Şarkısı dudaklarımdan düşmez bu eskittiğim Endülüs şarkısı bilmem ne zaman dilime düştü ne zaman çınladı kulaklarımda belki bir şalın dalgasında kırmızı bir gülüştü duydu mu kimse bilmem ben avare avare bu şarkıyı söylerken o kızılda yanan güller bir bir yollara dökülürken topuklar yerlere vurulurken duydu mu Endülüs delisi ben burda böyle delirirken dudaklarımdan düşmesin bu her gün yenilediğim Endülüs şarkısı kimseler duymasın ben söylerken duyulsun ayak sesleri ve yansın ateşte gülün kırmızısı |
UMUTLARIN BİTTİĞİ YERDE Bir düş gibi başladı her şey, o sonsuz Ve el değmemiş güzelliğinde aşkın Uzaklarda arayıp da bulduğumuz Belki de bizdik, sessiz ve dalgın Her yer yeşile kesmişti yaprak yaprak Büyülü sessizliğinde ormanların Elele, dağlar ve denizler aşarak Bir yere vardık, mutluluğa en yakın Öyle yükseldik, göğe değdi başımız Tüm mesafelerini aştık dünyanın Öylesine hür ve öyle yapayalnız Ve sonra bir yere geldik ki ıpıssız Çaresizlik bir tek hançer gibi yalın Saplandı bağrına bütün umutların. |
| Saat: 02:03 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık