![]() |
Alıntı:
Sağolun düşündüğünüz için komşularımı...:( |
Alıntı:
benim oturdugum sitede komsuluk diye birsey yok, bazilari selam dahi almiyor:( |
Alıntı:
BUgün benim pc me bişi oldu çok yavaşladı. Birde bu arada virüs güncelleniyor. |
Alıntı:
bende 1995ten beri ayni yerde oturuyorum ama komsularin %10nunu taniyorum internet birkac gundur yavas ama virus olabilir guncelleme olduktan sonra bilgisayarini komple tarat |
Alıntı:
Benim çocukluğum burada geçti. 3 yıl başka bir şehirde oturdum. Döneli bir ay oldu. Özlemişler sağolsunlar :) Yenileri ben de tanımıyorum ama eskiler tanıtıyor en azından gıyaben:) |
asagidaki linke bak bende 3u kurmustum ama sonra silip firefox2 yi kurdum https://www.msxlabs.org/forum/internet-bilgisayar-dunyasi/183758-firefox-3-0-final-bugun-itibariyle-cikmis-bulunuyor-3.html |
Alıntı:
Benim ev halkı ayaklanmaya başladı. Komşulardan değil benimkilerden geliyor şikayet:) Sanırım sizinde sahur vaktiniz. Hayırlı sahurlar, iyi uykular dilerim. |
Alıntı:
ben pazartesi gunu dislerimi yeni yaptirdim henuz alismadi onun icin yavas yiyorum yemekten sonra belki tekrar girerim hayirli sahurlar iyi geceler |
10 LAyn ( : |
:) |
| Saat: 00:26 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık