MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Forum Oyunları (https://www.msxlabs.org/forum/forum-oyunlari/)
-   -   Uykusuzlar Buraya, Gece Sohbetimiz (https://www.msxlabs.org/forum/forum-oyunlari/689-uykusuzlar-buraya-gece-sohbetimiz.html)

SiyahLALE 5 Eylül 2008 02:32

Alıntı:

dinazor1962 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1166682)
saat 2.30 oldu ben saka yazmistim ama gercekmis isterseniz yarin devam edin yoksa gercekten komsularin kapini calar

Onlar rahatsız olmaz. yardıma gelenleri geri çevirdim. Neyi neden yaptığımı biliyorlar:) Komşuluk böle bişi değilmidir? yeri geldiğinde hepimiz biraz sağır biraz dilsiz oluruz. Her zaman yaptığım birşey de değil bu istisna.:)

Sağolun düşündüğünüz için komşularımı...:(

dinazor1962 5 Eylül 2008 02:34

Alıntı:

svlygl adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1166698)
Onlar rahatsız olmaz. yardıma gelenleri geri çevirdim. Neyi neden yaptığımı biliyorlar:) Komşuluk böle bişi değilmidir? yeri geldiğinde hepimiz biraz sağır biraz dilsiz oluruz. Her zaman yaptığım birşey de değil bu istisna.:)

Sağolun düşündüğünüz için komşularımı...:(

benim oturdugum sitede komsuluk diye birsey yok, bazilari selam dahi almiyor:(

SiyahLALE 5 Eylül 2008 02:47

Alıntı:

dinazor1962 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1166701)
benim oturdugum sitede komsuluk diye birsey yok, bazilari selam dahi almiyor:(

Bunlar benim eski komşularım. Mümkün olduğunca devam ettirmeye çalışıyoruz. Haklısınız da tabii birçok insan komşuluk ilişkilerinden çok uzak. Karşılıklı yada altlı-üstlü oturanlar birbirlerini tanımıyorlar bile.

BUgün benim pc me bişi oldu çok yavaşladı. Birde bu arada virüs güncelleniyor.

dinazor1962 5 Eylül 2008 02:51

Alıntı:

svlygl adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1166709)
Bunlar benim eski komşularım. Mümkün olduğunca devam ettirmeye çalışıyoruz. Haklısınız da tabii birçok insan komşuluk ilişkilerinden çok uzak. Karşılıklı yada altlı-üstlü oturanlar birbirlerini tanımıyorlar bile.

BUgün benim pc me bişi oldu çok yavaşladı. Birde bu arada virüs güncelleniyor.

bende 1995ten beri ayni yerde oturuyorum ama komsularin %10nunu taniyorum

internet birkac gundur yavas ama virus olabilir guncelleme olduktan sonra bilgisayarini komple tarat

SiyahLALE 5 Eylül 2008 03:02

Alıntı:

dinazor1962 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1166711)
bende 1995ten beri ayni yerde oturuyorum ama komsularin %10nunu taniyorum

internet birkac gundur yavas ama virus olabilir guncelleme olduktan sonra bilgisayarini komple tarat

PC firefox 3,0 ü yükledikten sonra yavaşladı gibi...

Benim çocukluğum burada geçti. 3 yıl başka bir şehirde oturdum. Döneli bir ay oldu. Özlemişler sağolsunlar :)
Yenileri ben de tanımıyorum ama eskiler tanıtıyor en azından gıyaben:)

dinazor1962 5 Eylül 2008 03:05

asagidaki linke bak bende 3u kurmustum ama sonra silip firefox2 yi kurdum
https://www.msxlabs.org/forum/internet-bilgisayar-dunyasi/183758-firefox-3-0-final-bugun-itibariyle-cikmis-bulunuyor-3.html

SiyahLALE 5 Eylül 2008 03:16

Alıntı:

dinazor1962 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1166723)

Daha hızlı olması gerekirken yavaşladı. Sanırım başka bişi var. Şimdi vaktim kalmadı yarın müsait olursam ilgilenirim. Link için teşekkürler.

Benim ev halkı ayaklanmaya başladı. Komşulardan değil benimkilerden geliyor şikayet:)

Sanırım sizinde sahur vaktiniz. Hayırlı sahurlar, iyi uykular dilerim.

dinazor1962 5 Eylül 2008 03:19

Alıntı:

svlygl adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1166724)
Daha hızlı olması gerekirken yavaşladı. Sanırım başka bişi var. Şimdi vaktim kalmadı yarın müsait olursam ilgilenirim. Link için teşekkürler.

Benim ev halkı ayaklanmaya başladı. Komşulardan değil benimkilerden geliyor şikayet:)

Sanırım sizinde sahur vaktiniz. Hayırlı sahurlar, iyi uykular dilerim.

ben pazartesi gunu dislerimi yeni yaptirdim henuz alismadi onun icin yavas yiyorum yemekten sonra belki tekrar girerim hayirli sahurlar iyi geceler

MesirKentli 8 Eylül 2008 01:40

10 LAyn ( :

SiyahLALE 8 Eylül 2008 01:43

:)

Saat: 00:26

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık