![]() |
selam arkadaşlar benimde live msn le ilgili bi sorum olucak bi kaç yere baktım bulamadım burda bulacağımdan eminim.. Sorum şu pc mi formatlıycam ama msn smile larımın yedeğini almak istiyorum nasıl yaparım acaba? mail adresimi yazayım bilen arkadaş mail atsın burdan göremezsem eğer teşekkürler şimdide i love msxlabs :) |
Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/diger-msn-messenger-programlari/35696-concon-retriever-windows-live-messenger-icerik-yedekleme.html |
Bildiğim kdr ile onlar c>program files> msn plus klasöründe toplanıyodu.Yada nerdeyse artık.Onların yedeklerini alıyorsun formattan sonra da smile bölümünde ekle butonu ile onları ekleyebiliyorsun die biliyorum ben..Denemekte yarar var tabi kendimde denemedim henüz de :D |
arkadaslar herkese iyi bayramlar :D bende de 80048820 nolu hatayı veriyor,genişletilmiş hata kodu olarakta 80048439 nosunu veriyor? son 4 saattir bunu düzeltmeye ugrasıyorum denemdigim pek bişey kalmadı aslında burdakı butun yazılanları denedim ama olmadı... sorun gider dedigimde İE' çevrim dışı ayarına çeltik atmıyor ve işin kötü yanı ben bu 'İE' ne demek ve nerden düzeltirim bilmiyorum :bilmem: bide normal windovs mesenger açılıyor ama yeni 8.1 yükledim onu açmıyor daha baska sürümlrde denedim ama açılmıyor banada bi yardımcı olursanız sevinirim :dontcry: |
Alıntı:
Msn Messenger 80048820 Hata Kodu ve Çözümü 1) İnternetinizin olup olmadığını kontrol edin. 2) Bilgisayarınızın saatini ve tarihini kontrol edin 3) Explorerın proxy ayarlarının otomatik bul seçeneğini kaldırın. explorerda tools(ayarlar) altında Internet Options(internet seçenekleri) connections (bağlantılar) Lan setting içindeki Automatically detect settings(otomatik proxy bul)seçeneğini kaldırın. 4) MSN Messenger 7.5i başlatın.sonra msn de "Tools" menüsündeki "Options." seçeneğini açın.orada "Connection," ve "Advanced Settings." seçeneğini açarak "SOCKS." seceneğini kaldırın okeyleyerek setting bölümünden çıkabilirsiniz. 5) Explorerın ayarlarındaki advantec seçeneğini ayarlayacağız. explorerda tools(ayarlar) altında Internet Options(internet seçenekleri) menüsündeki advantec (gelişmiş) sekmesindeki security altındaki "Check for server certificate revocation" (sertifika ile iilgili alanı) sekmesinin chekini kaldırın. "Use SSL 2.0" sekmesini işarateleyin "Use SSL 3.0" sekmesini işarateleyin 6) Sonra da msn messengerınızı tamamen kapatın. System treyden de kaldırın. Daha sonrada başlat çalıştırdan aşağıdaki komutları yazın. Her komutu yazıp okeylediğinizde reğisterin başarılı bir şekilde yapıldığına dair mesaj gelecektir. İşleminizi bitirdikren sonra msni tekrar çalıştırın.çalışmazsa makinenizi restart edip deneyin. Yine sorun devam ederse msni update seçeneği ile kurun. |
merhaba...gelen kutusuna bakmak için açtığımda hiperservice diye bir şey var şifre çalıyor sanırım ve bir kaç harf vermiş aşağıdaki karakterlere girmemi istemişş.maillerime bakamıyorum..ne yapacağımı bilemiyorum lütfen bana yardım edin lütfennn:(:(:(:( |
Alıntı:
Bahsettiğiniz sayfaya nereden ulaşıyorsunuz? - Mail den gelen bir link - Bir websitei üzerinden Eğer üsttekliernden 1 i ise şifrenizi çalmaya yönelik fake mailller olabilir. Ancak, bu sayfaya hotmail.com.tr den yada messengerdaki e-posta iconuna tıklayarak ulaşıyorsanız, problem yok demektir. Verilen harflari girmenizi istemesinin 2 nedeni vardır. - Şifrenizi 3 defa yalnış girdiniz - Başkası sizin yerinize şifrenizi deniyor. muhtemelen 2 tanesinden birini yaptınız. karakterleri girmenizi istemesinin nedenide bu diyebiliriz. Mantığı açıklıyayım. eskiden bruter force denilen şifre- deneme yanılma yapan programlar vardı. Belki 1 gün belki 1 ay belkide 1 yılda şifreyi bulabiliyordu. Ancak hotmail bunun önüne geçmek amacıyla 3 kez şifre hatalı girildiğinde, gerçekten pc başında insanmı yoksa bahsettiğim programmı olduğunu anlamak amacıyla sizden karakterleri girmenizi istiyor... (H) |
Arkadaşlar bilgisayarım gayet iyi sistemli blgisayar yani windows live messengeri çok rahat kaldırabilir.Windows Live Messenger çalışırken bir gün icona tıkladığımda windows live messenger açılmadı.Fakat bilgisayarı kapatttığımda sanki program çalışıyormuş gibi kendi kendine programı kapattı acaba windows live messenger ımı tekrar çalıştırabilmemin bir yolunu gösterebilirmisiniz? NOT: Defalarca farklı sitelerden messengrın tüm sürümlerini indirdim ama hep aynı şey oldu. |
Alıntı:
Daha Acıklayıcı Bir Şekilde Anlatırsanız,Sorununuz Giderilebilir.Hangi Icondan Bahsettiginiz Gibi. |
slm benim msn geçenlerde hacklenmişti şifresini geri alabilmem için ne yapmam gerekir şimdiden ilginiz için teşekkür ederim:D |
| Saat: 23:18 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık