![]() |
farklı bir derleme yok ayrıca dediğim gibi daha evvel de aynı bu çektiğim dosya ile sorunu ortadan kaldırmıştım ama dünden beri aynı dosya işe yaramıyor. benim durumumda olan var mı? |
Neutralizer Şuan sorun yok açıldı sadece plus eksik. nasıl düzeltebilirim |
Alıntı:
|
Emeğine sağlık herşey hallodu ama bu msgres.dll dosyası üstünde yaptığın değişiklikler hoşuma gitmedi reklamsız olunca alışamadım bi garip geldi bu dll nin orjinal halini aradım bulamadım eğer upload edebilirsen çok sevinirim |
Alıntı:
|
Plus oluyor Ama Oturum Açılmıyor ''daha yeni bir sürüm var'' uyarısı cıkıyor. |
Alıntı:
|
NeutralizeR yardımın için gerçekten teşekkür ederim,emek sarfediyorsun ama maalesef sorunum hala çözülmedi. msncore.dll yi de çekip eskisiyle değiştirdim aynı sorun sürüyor. |
Alıntı:
Yeni WLM sürümüne güncelledikten sonra... Siz Windows Live ürünlerini kaldırdıktan sonra (Messenger dahil) Windows Live Messenger 8.5'i yeniden kurun ve sadece msnmsgr.exe dosyasını kopyalayın. |
arkadaşlar bende 8.5 kullanıyordum bugün yeni sürüm var diyerek açmadı mecburen yeniyi yükledim çalışyorda ama memnun değilim eski sürüme geri dönmek iistiyorum onda plus discovery stuffplug hepsi çalışıyordu.eski sürüme geçmek için yeni sürümün dosyasına mı kopyalayacağız ilk mesajdaki yönergeleri yoksa yeni kaldırp tekrar eskiyimi kurmam gerekiyor yardımcı olursanız çok memnun olacam şimdiden teşekkür ederim |
| Saat: 14:19 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık