![]() |
ßeni ßenden Alırsın İstersen,"Ama".. |
Ben yanmaSam Sen yanmaSan Biz yanmaSak NasıL çıkar karanLıkLar aydınLığa.. |
Her bir dertten ala yaman ayrılık ... |
|
Sana bir zalim lazım, Sana bir hain lazım, Değerimi, kıymetimi, Anca o zaman anlarsın ... |
AYRILACAĞIM Gezdiğim her yerde hatıran dolu Bilmem ki ben nasıl unutacağım Ne yazık bu aşkın yok başka yolu Yarın bu şehirden ayrılacağım O mahzun yüzüne son defa bakıp Bütün anıları sana bırakıp Bu dertli, bu garip başımı alıp Yarın bu şehirden ayrılacağım Aldırma görürsen yaşlar gözümde Şarkımız olacak yine dilimde Mektubun cebimde, resmin elimde Yarın bu şehirden ayrılacağım Bir kilit vurarak aşka, sevgiye Bir çizgi çekerek senli maziye Dönmemek üzere artık geriye Yarın bu şehirden ayrılacağım AHMET SELÇUK İLKAN |
Ama giden çoktan gitmisse çareler çaresizdir ... |
Sert esen bi rüzgâr hüzün kokan satırlara.. |
bizki acıya bağdaş kurmuş iki zamandık susuşlara meyilli.... |
O GECE SEN GİDİYORDUN O gece sen gidiyordun Yıldızlar bir bir düşüyordu Günlerden bir yaz gecesi Ama kalbim üşüyordu O gece sen gidiyordun Bir aşk daha bitiyordu Buz gibiydi ellerin Ayakların titriyordu O gece sen gidiyordun İçimde dağlar yıkılıyordu Sanki bütün mermiler Üzerime sıkılıyordu O gece sen gidiyordun Yollar sana küsüyordu Yüreğimde bir ihtilal Dudaklarım susuyordu O gece sen gidiyordun Oysa gölgen duruyordu Kimsesizdim pencereme Binlerce sen vuruyordu O gece sen gidiyordun Yeni bir son başlıyordu Gururum direnişte Duygularım çıldırıyordu O gece sen gidiyordun Bütün denizlerim yanıyordu Böyle bir ayrılığa Ölü kuşlar ağlıyordu O gece sen gidiyordun Ama kimse bilmiyordu Olacak şey miydi bu Dünya hala dönüyordu Hayat devam ediyordu! AHMET SELÇUK İLKAN |
Yaz gelir içimi sarar aynı telaşlar..Kimbilir belkide bir aşk başlar.. |
BENİ BAĞIŞLA SENİ SEVİYORUM Beni bağışla Aşkım, aşkımı hoşgör artık Beni hoşgör, beni bağışla, Seni seviyorum. Yolsuz yordamsız bir kuş gibi öksendeyim Yüreğim tir tir, örtüsünden kurtulmuş Şimdi yoksul, şimdi çırılçıplak, şimdi soyunuk Acını esirgeme benden, koy sarınsın yüreğim Koy giyinsin, ko kuşansın, koy örtünsün. Sonra beni bağışla Aşkım, beni hoş gör, Seni Seviyorum. Eğer bir lokmacık bile sevemezsen beni, Hiç mi hiç sevemezsen eğer Acımı bağışla, beni hoşgör, Seni seviyorum. Bana öyle eğri bakma, ırak durma ellerden De, kuytuma çekilirim, de karanlığa kavuşurum Sımsıkı tutarım ellerimle utancımı Sarıp sarmalarım, dürüp bükerim O an yüzün eğ benden Aşkım, kaçır benden Beni hoşgör, beni bağışla, Seni seviyorum Gün gelir, hayalin erişir karanlık yiter Meyil verirsin bana, gün gelir Şimdi çaresizim, yalnızım, kolum kanadım kırık Beni bağışla Aşkım, beni hoşgör, Seni seviyorum Seni seviyorum, yüreğim mutluluk selinde Kapıp koyveriyor kendini gurbetlere varıyor Gülme bu korkulu gidişime, Gülme bağışla Aşkım Beni bağışla, beni hoşgör, Seni seviyorum. Alıntı |
Kıskanırım seni ben .. :$ |
|
? ? ? Neden liman deyince Hatırıma direkler gelir Ve açık deniz diyince yelken? Mart deyince kedi, Hak deyince işçi Ve neden ihtiyar değirmenci Allaha inanır düşünmeden? Ve rüzgârlı havalarda Yağmur eğri yağar? ORHAN VELİ KANIK |
Sıkıldım artık çektim elimi ayağımı bazı şeylerden... :bilmem: |
Anlamak başka şey kabul etmek başka. |
kimin gucu yeterki zamani geri cevirmeye öleyse sen sadece susmayi dene |
Harap mezarLıkLarda öLüLerin rüyası Gelir ve tekrar doğar öLmüş sandığın aŞka AnLarsın öLüm yoktur geçen zamandan başka :uf: |
.. You are the reason that I breathe, You are the reason that I still believe, Sen benim nefes alma ve Hala inanma nedenimsin You are my destiny.. Sen benim kaderimsin.. .. |
Kaybettim inancımı Gururumu umudumu Kaybettim yolumu Biri varmı ışık varmı Zaman varmı |
İnsan umudu taşıdı , kimisi kırdı umudu. Lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu,hepsi buydu..! |
''Umudunun ßittiqi Yerde, dudaqındaki Tebessümüm'' |
Bilmezler, kızmıyorum, bunu onlardan anlıyorum biraz Erimek, bir olmak ve unutulmak içindeki onlardan Ya da bir başkaca şey: ben kendimi ayırıyorum O yapayalnız olmaktaki kendimi Böyleyken akıp gidiyorum bir nehir gerçeği gibi Sanki ben upuzun bir hikâye En okunmadık yerlerimle Yok artık sıkılıyorum.. |
Dişin mi ağrıyor ? Çek kurtul. Başın mı ağrıyor? Bir çeyreğe iki asprin. Verem mi oldun ? Üzülme... Onun da çaresi var. Ölür gidersin.. |
Vur kadehi ustam bu gece de sarhoşuz Kalan sağlar bizimdir acıdan mayhoşuz İki satırlık adamları musallat ettik ömrümüze Bundandır böyle dibe vuruşumuz. (ci) |
Almış başını sevdalar, tam yol devam etmekte, Gün yine en güzel haliyle hayallerle yüklenmekte, Üzerimde tertemiz kokun, avare hallerini estirmekte, Gitmezki başımdan ateş, bende bu sensizliğin çaresizliğiyle... (ci) |
...ne sen baktın ardına ne ben hep ayrı yollarda yürüdük sustu bu gece karardı yine ay kaldı geriye cevapsız sorular uyandıgında onu ilk kim görecek bıraktıgım düşü kim büyütecek |
Bugün mesaj yazamıyorum, Yani benim düşlerim öldü mü ? Düş de kuramıyorum, Mesajlarımla düşlerime ne oldu ? Bulutların ardına mı saklandılar, Uçurumların dibine mi ? Düşlerimle mesajlarım, Yoksa ben mi ? |
Maske takmadan üstüme gelmek zor muydu? Adı olmayanların sesi de yok mu? |-) |
Seni sevmek için ne kadar söz varsa dilimde seni yenmek için yok yok işte Kime ne kendimi kanatıyorsam senin düşünde Yalan ya da gerçek sen sakın gecesiz uykularımda üşüme ben üşüyorsam kime ne ......kime ne...... |
Kişisel Neyim Kaldı ki Bir İletim Olsun ? |
Beni benimle bırak Beni benimle bu cehennemde Ruhum senden çok uzak Yabancıyım senin cennetine ... |
I cannot live without you:inlove: |
Geçer bu zor günlerde:uf: |
Murphy Kanunları
:dontknow: |
Hayat Kötü Kolla :bebe:'ü :wiggle: :D |
Çelimsiz kelimeler duydum para eden, Tok cümleler duydum boş kulaklara heba edilen.. |
Susmaya çalışmak herşeye alışmak demek değil!.. |
Ben sensiz olamam kiii... :tender: Herşeyim SENSİN :inlove: |
Ben sensiz olamam kiii... :tender: Herşeyim SENSİN:inlove: Can YaRımmm.... |
Çok yorgunum |-) |
Sohbet odası bura olmalı :) |
|
psiko Psikoloij Çok Önemli...*-) |
Kalbim Uslu Durmaz..Bir Çılgınlık Yapar.. Korkarım Aşkımın Şiddetinden.. |
.sɹǝʇ nq ʞǝʇ ɹיִq ɐp ɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ יִʞuɐs |
ßélki Sandığın Kadar Ukala, ßélkidé Tahmin Êdémiyécéğin Kadar Mütévaziyim..ßiraz Saklıyım, ßazén Yasaklıyım..Kimséyi Örnék Almam.. Kimséyé Örnék Olmam..Arkama ßakmam..' Asla ' Démém ..' Kéşké'léri Sévmém!! Eléştiri Dinlérim Nasihat Dinlémém!! Kimsé ßana Masal Anlatmasın Çøcukkéndé Sévmézdim Zatén.. |
Kulağımda gürültüler.. Uyurken televizyon açık kalmış.. Bir ülkenin bodrum katında kirli bir savaş varmış Midem bulanıyor.. Galiba dünya tuttu.. ... |
You thought I couldn't see without ya Sensiz göremeyeceğimi düşündün perfect vision. manzara mükemmel. You thought I couldn't last without ya, Sensiz devam edemeyeceğimi sandın but I'm lastin'. ama ediyorum. You thought that I would die without ya, Sensiz öleceğimi sandın but I'm livin'. ama yaşıyorum. Thought that I would fail without ya, Sensiz başarısız olacağımı sandın but I'm on top. ama zirvedeyim. .. |
| Saat: 01:51 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık