![]() |
eh o zaman servise gitme işi farz oldu desene.. |
Alıntı:
Servise götürmek zorunda değilsin! kurulum CD 'n varsa forumda format nasıl atılır adı altında 1 baslık ki ona da gerek yok sadece dikkatli okuman yeterli kurulum CD si ve lisans bulmanda zor değil !... |
ama yardım ve destek diyor ki bazı şeleri yok sayabilirmiş kabul etmeye bilirmiş kurlum cdm war ama bu işi şansa atmak istemiom..genede ssaol.. |
Mevcut Live ID Hesabını Kapatıp Aynı İsimden Yeni ID Almak arkadaşlar ben live id hesabımı kapatıp aynı hesaptan yeni id almak istiyorum.bu mümkün mü?mümkünse nasıl yapılıyor anlatır mısınız?şimdiden teşekkürler... |
Alıntı:
Bunun icin ilgili konu'yu inceleyin : MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Hesabinizi kapatip tekrar acmaniz da cözüm olmayacaktir. Ayrica Windows Live Messenger'da bazen online olan kisilerin, siz de offline görünebildigini belirtmek isterim. |
Alıntı:
|
Msn Messenger Baglantı Sorununa Çözüm Msn messenger hata iletisi aldıgınızda (yeniden dene durdur vs penceresi geldigi zaman) enter tuşuna basılı tutun bir süre sonra bırakın ve bekleyin :) |
bnm sorunum: pc mi teknik servise yolladm format atıldı,önceden av kullanmıyodm geldiğinde avg yüklemişlerdi nese ie7 yi kurdum winamp ı kurdum ama netim çok kasıo msn e bağlanmıyo,laptop tan bağlanıorm msn e.. msn in verdiği hata kodu: 80048820 Live Messenger kullanıyorum AVG av yi sildm ama bi değişiklik yok..Ctrl+Alt+Delete yaptığımda svchost un 4 tane olduğunu gördüm birisi 3000 lerde dieri 4000 dieri 5000 de ama birisi 23000 lerdeydi onu kapadm ama herhangi bi değişiklik olmadı.. Yardım ederseniz sevinirim.. |
Alıntı:
Msn Messenger 80048820 Hata Kodu ve Çözümü 1) İnternetinizin olup olmadığını kontrol edin. 2) Bilgisayarınızın saatini ve tarihini kontrol edin 3) Explorerın proxy ayarlarının otomatik bul seçeneğini kaldırın. explorerda tools(ayarlar) altında Internet Options(internet seçenekleri) connections (bağlantılar) Lan setting içindeki Automatically detect settings(otomatik proxy bul)seçeneğini kaldırın. 4) MSN Messenger 7.5i başlatın.sonra msn de "Tools" menüsündeki "Options." seçeneğini açın.orada "Connection," ve "Advanced Settings." seçeneğini açarak "SOCKS." seceneğini kaldırın okeyleyerek setting bölümünden çıkabilirsiniz. 5) Explorerın ayarlarındaki advantec seçeneğini ayarlayacağız. explorerda tools(ayarlar) altında Internet Options(internet seçenekleri) menüsündeki advantec (gelişmiş) sekmesindeki security altındaki "Check for server certificate revocation" (sertifika ile iilgili alanı) sekmesinin chekini kaldırın. "Use SSL 2.0" sekmesini işarateleyin "Use SSL 3.0" sekmesini işarateleyin 6) Sonra da msn messengerınızı tamamen kapatın. System treyden de kaldırın. Daha sonrada başlat çalıştırdan aşağıdaki komutları yazın. Her komutu yazıp okeylediğinizde reğisterin başarılı bir şekilde yapıldığına dair mesaj gelecektir. İşleminizi bitirdikren sonra msni tekrar çalıştırın.çalışmazsa makinenizi restart edip deneyin. Yine sorun devam ederse msni update seçeneği ile kurun. |
ben live messengere gectikten sonra hotmail posta kutusuna gelen iletilerde turkce karrakter sorunu yasamaya basladi nasıl düzeltebilirim acaba tesekkurler |
Alıntı:
Görünüm > Karakter kodlamasi > Türkce'yi secin |
İfadelerim siliniyor.. msn messenger 7.5 kullanıyorum,plus ve 2 eklentisi var (color nick+stuff...).. sorunum şuki oturum actığım hesaplarımdan birinde sürekli olarak ifadelerim siliniyor..ama diğer hesabımda hersey yerli yerinde bunun sürekli olmasından bıktım, acaba nasıl kurtulabilirim... |
live messenger kullanıyorum ve suanda açamıyorum "yeni sürümü çıkmıştır denemek istermisiniz " falan yazıyo hayır desem bile çıkıyor karşıma oturumumu açamıyorum onun yüzünden ve şuanda 8.0 kullanıyorum ne yapabilim acaba bu konuda çünkü 8.0 kullanmak istiyorum yenisini değil yenisini denedim ve begenmedim .... şimdiden ilgilennler için teşekkürler (acil) :(:( |
msn 7.5 için link please msn 7.5 kullanıyorum ve beni yeni biri ekledigi zaman kabul ediyorum fakat karşuma bir uyarı penceresi diyorki listeniz dolu birkaç kişiyi silin iide topu topu 20 kişi var bunedir arkadaşlar msn nın suyumu cıktı dersiniz bir yardım ederseniz ölmüşlerinize hayır duası edecegim |
@live uzantılı mail alamıyor muyuz? |
Alıntı:
Alıntı:
1.https://accountservices.passport.net/reg.srf adresine gidin ve var olan e-posta adresinizle kayıt yapın.(@msn.com ve @hotmail.com adresleri ile msn passport hesap kaydı olan bir adres kullanmayın.) 2. Yeni bir tabda Sign In adresinden oturum açın. 3. https://account.live.com/LoginChangeName.aspx bu adresi oturum açtığınız sayfadaki adres çubuğuna yapıştırın , sayfadaki "account" linkine gidin. 4. Açılan sayfada adres bilgilerinizi USA (Amerika Birleşik Devletleri) olacak şekilde değiştirin 5. https://account.live.com/LoginChangeName.aspx son olarak bu adresi adres çubuğuna yapıştırıp istediğiniz mail adresini alın. |
beniim sorunuma kimse cvp vermemiş. sebebini bilen yok mu hiç. giremiyorum msne kaç defa silip tekrar yükledim ama gene çıkıyo karşıma :( off napsam |
Alıntı:
Olmazsa ilgili konu'yu inceleyin : Meebo - Kurulumsuz Messenger |
Lütfen yardım Arkadaslar Ben posta görüntüsünü Live Çevirmeden önce karışıdan mail geldiğinde hangi iP nosunu kullandıgını posta görüntüğü ayarlarını değiştiterek görüyordum ama live ' da bu posta görüntü ayarları yok ben eskiye dönmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim yada live da bu varsa nasıl yapabilirim yardım lütfen... Saygılar |
Alıntı:
evet messenger discovery kullanıyodum ama msne ait bütün herseyi sildim öyle denedim ve düzeldi :) yinede ilgilendiğiniz için saolun :D |
merhaba arkadaşlar benim sorum: msn de sohbet kaydımızın geçmişini görebiliyotmuyuz. yani istediğimiz yerden. örneğin gmail hesabımda yaptığım görüşmeler kayıtlı hangi pc den açarsam açim bunlara ulaşabiliyorum. bunu msn de de yapabilirmiyiz. bildiğim kadarı ile msn de sadece plus v.b program ile kendi pc nizde kayıt yapabiliyosunuz. benim asıl istediğim günde 3/5 farklı pc de görüşme yapıyoruz bunlara ulaşmanın yolu varmı. |
Windows Messenger beni hatırlamıyor Merhabe makinemde .Net 2.0 ve son güncellemelri mevcut. Windows Live Messenger 8.0.0812 tr kullanıyorum Messengeri açmak için çift tıkladıgımda messenger biraz geç açılıyor ve kullanıcı adı ve parola kısımlarında önceden basarılı bağlantıda beni anımsa ve parolamı kaydet check boz larını ticklememe ragmen bilgilerim otomatik gelmiyor. Yani Messenger beni hatılamıyor. makinemde cesitli antivirüs ve spy bot search destroy programları ile sık sık tarama yaparım ve bunlarda güncel bi parazit gözükmüyor Messenger kurulu iken İnternet explorerda hotmail de maillerimi okumak için linklerimi tıklıyamıyordum. Messengeri kaldırdım yeniden kurdum klasör ve registry tamiliğini de yaptım internet explorer normale döndü ama Messenger hala kapatıp acınca beni hatırlamıyor Lütfen bi el atalım |
arkadaşlar bana... Eengelleyeni nasıl görebilirim yada bunu gösteren bir proğram varmı? BU KONUDA YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ OLABİLECEK BİRİ VARMI ? |
Paylaşım klasörü oluşturma hatası alıyorum.. http://img216.imageshack.us/img216/6562/ads305zhb6.jpg Çözümünü bilen var mı ? :S |
arkadaşlar windows live messenger da yazilan iletilerin kaydedilip bi klasorde yer almasini istemiyorum.yazilan hic biseyin kaydedilmemesi icin ne yapmam gerekir |
ya ]bide şu engelleyenleri nasıl ögreniriz[/ |
Alıntı:
Alıntı:
Paylaşım Klasörleri'ni kullanabilmeniz için Windows dosya sisteminin NTFS olması gerekir. Harddisk sürücünüzün dosya sisteminin ne olduğunu öğrenmek için Bilgisayarım kısayoluna çift tıklayın, C: sürücüne sağ tıklayıp Özellikler'e girin ve Genel sekmesi altında Dosya sistemi: yazan bölümün karşısına bakın. FAT32 yazıyorsa, NTFS'ye dönüştürmeniz gerekiyor, aksi halde Paylaşım Klasörleri'ni kullanamazsınız. Paylaşım Klasörlerini kullanabilmek için hem sizin hem de kişinizin NTFS (Performans, güvenlik, güvenilirlik ve diğer ileri düzey özellikleri sağlayan gelişmiş bir dosya sistemi.) dosya sistemi ile biçimlendirilmiş bir sistem bölüm (Bölüm, sabit sürücünüzün bir kısmı veya tamamı olabilir. Bölümler genellikle işletim sistemi yüklenmeden önce oluşturulur. Çoğu ev kullanıcısı için, sabit sürücünün yalnızca bir bölümü vardır.) kullanması gerekir. Sabit disklerin normalde NTFS dosya sistemi içinde biçimlendirilen tek bir bölümü vardır. Sabit diskinizin NTFS sistem bölümü kullanıp kullanmadığını belirlemek için Bilgisayarım'ı çift tıklatın, Windows'un yüklü olduğu sabit diski sağ tıklatın ve sonra Özellikler'i tıklatın. NTFS'nin Dosya sistemi'nin altında listelenip listelenmediğine bakın. Sabit diskinizi komut isteminden NTFS'ye dönüştürmek için:
Alıntı:
Ayrica Messenger Plus! kullaniyorsaniz; Plus! > Özellikler > Konusmalar > Sohbet günlügü > Bütün görüsmeleri otomatik kaydet secenegini devre disi birakin. Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Merhaba; Benim Msn'imde görüntü resminin boyutunda '' Küçük ve Orta'' seçenekleri var ama gördüğüm birçok msn'de ''Büyük'' seçeneğide var bende bu seçeneği kullanmak istiyorum ne yapabilirim? Şimdiden teşekkürler.... |
Alıntı:
|
benim hesapları bloke ettiler nasıl ellerinden kurtarabilirim? yardım edrmisiniz? |
Alıntı:
Hangi sürümleri mesela? ben bu özelliği kullanmak istiyorum onu kurayım o zaman.. ;) |
Alıntı:
Alıntı:
Verdigim Link'ten indirebilirsiniz : (MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri |
benim bir sorum olucak şimdi bu msn de ki konuşma kayıtları pc mizde kaydediliyor peki msn sitesinde veya başka bir yerde-de kaydediliyormu bu konuşmalar eğer kaydediliyorsa ben nasıl ulaşabilirim ya da bi siteye falan kaydetitirebiliyozmu konuşmaları.. |
Alıntı:
|
selamlar. benim için çok önemli olan bir sorun için sizden yardım istiyorum. bir arkadaşımla paylaşım klasörü oluşturmak istediğim zaman bilgisayarınız paylaşım klasörünü desteklemiyor diyor. live messenger 8.0 kullanıyorum işletim sistemim xp home education. professional dede denedim olmuyor. bir çözüm yolu sunuacak arkadaşlar varsa şimdiden teşekkürler |
Alıntı:
Alıntı:
|
Merhaba.Msn 8.0 kullanıyorum,msn penceresindeki mail butonunu tıklayıp hotmail sayfamı açmak istediğimde hiçbir tepki olmuyor,hotmail açılmıyor..Sizce sebep ne olabilir..?Sevgiler... |
ya beyler benim messenger de windows live messenger yeni sürümü kullanılabilir durumda yazıyo tıklıyom yükle diyom hata raporu yolluyo yükleyemiyorum bi yardım lütfen :S |
Merhaba Arkadaslar Benım Isletım Sıstemım Wındows XP Msn Surumu Olarak Windows Live Mesennger 8.0 Kullanmaya Calısıyorum Internet Baglantyım ADSL 1024 ve NORTON Anti Virus Kullanıyorum Fakat Windows Live Mesenger 8.0 Yuklendıkten Sonra Calısmasında Problem Oluyor Mesela Su Sekılde Hata Raporu Verıyor Oturum Acılmadan Nasıl Duzenleyebılırım Acaba ? |
arkadaşlar live messenger beta(8.1) türkçe yaması var mı acaba veya türkçe yazılımı da olabilir? |
Alıntı:
Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/6420-windows-live-messenger-final-turkce-8-0-0812-00-a.html Ya da https://www.msxlabs.org/forum/son-haberler/12479-windows-live-messenger-8-1-turkce-beta.html |
selam msn ilet geçmişini kayıtlı olduğu dosyadan okuyamıyorum yani documents and settings contact isimli dosyada kayıtları messenger log yüklemeden önceki kayıtlar olduğu için okuyamıyorum nasıl okuyabilirim yardımcı olurmusnuz |
Merhaba, Windows Live Messenger Kullanıyordum. Kişi listeme ekleme yaptım. Karşı taraf kabul etti. Fakat bende çevrimdışı gözüküyordu. Ters tıkladığımda kişi engelli konumunda idi. (Daha önce ekleyip silmediğim bir adresti, ilk defa eklenmiş bir adres) Engeli kaldırdığımda karşı taraf beni Çevrimiçi görmesine karşın ben hala Onu Çevrimdışı görüyorum. Çift tıklayıp sohbet menüsüne geldiğimde ise üstte kişi listenizde değil eklemek istiyormusunuz diye bir soru var. Tıklayıp Kabul etmeme rağmen hiçbir değişiklik olmuyor. Acaba Windows Live Messenger Genel Sorunumu yoksa bişr ayar yapılması mı gerekiyor.. Şimdiden teşekkürler. İşletim Sistemi: Windows XP Antivirüs: NOD32 Bağlantı Tipi : ADSL 1024 kb |
Arkadaşlar çok uzun bir dönemdir çözemediğim bir sorunum var.Ne msn messenger 7.5'te nede windows live messenger 8.0da hiç bir şekilde uzun bir zamandır https://www.msxlabs.org/forum/../images/smilies/msn_happy.gif https://www.msxlabs.org/forum/../images/smilies/msn_grin.gif gibi ifadelerin resimleri hiç bir şekilde çıkmıyor.Sadece bana yazı şeklinde geliyor bunlar ne karşımdakilerin ifadelerini ne de kendi ifadelerimi görebiliyorum.Sadece yazı olarak geliyor.Ayrıca başkalarının eklenti olarak gönderdiği smileyleride hiç bir şekilde göremiyorum mesela bana bye diyen insan bir smiley gönderiyor fakat ben onu yazı olarak görüyorum sadece.. Msn messenger 7.5i uninstall eettim yine yükledim sorun çözülmedi.Windows Live Messengr 8.0 yükleyip bakıyı mdedim aynı sorun devam ediyor hiç bir şey değişmedi.Yani programları tekrar silip yüklemekte işe yaramıyor anlayacağınız.Bazı dosya veya bir programa ihtiyacım var gibi.Bana yardımcı olursanız sevinirim gerçekten.. |
Alıntı:
Messenger>> Araclar>> Seçenekler>> İletiler >> İfadeleri Göster + Özel İfadeleri Göster kutucugunu işaretleyin |
Merhaba arkadaşlar; bgün Live Messenger ımın düzgün çalışmadığını farkettim. sürümü 8.0.0812 . yeğenimle sesli görüşme yapmak istediğimde bir türlü olmadı, yeğenim sonrasında bir arkadaşıyla konuşma yapmış, galiba sorun bende. Araçlar-seçenekler-bağlantı da ünlem işareti görünüyor ve altta da "İnternete bir UPnP dışı IP kısıtlamalı NAT aracılığıyla bağlısınız (Yönetici)" diye bir yazı var. Normalde yeğenimin msn sinde böyle bir yazı yokmuş( o da kotalı kullanıcı ben de) Ayrıca Bağlantı-Gelişmiş sekmesinde SOCKS kısmında port numarası kısmı boş. Yeğenimin msn sinde ise 1080 yazıyor, ben de aynısını oraya yazmama rağmen( doğru mu yaptım onu da bilmiyorum ama, sorunumu halletmediği için sildim sonra) bende o sayfada herhangi bir rakam yok. İnternette araştırmama rağmen bu sorunuma bir çözüm bulamadım. Modem ayarlarımda UPnP desteği Full olarak ayarlı ve güvenlik duvarından da izinli. Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. LÜTFEEENNN !!! Ek olarak biri konuşma teklifi gönderdiğinde ya da ben gönderdiğimde, ben yada karşı taraf kabul ettiğinde ise şöyle bir hata mesajı veriyor:" Messenger şu anda kullanılamıyor. Lütfen daha sonra yeniden deneyin. (0x81000621)" nedenini hala bulabilmiş değilim. Böyle bir sorunu olup da sonrasında gideren ve bu konu hakkında fikri olan varsa yardımlarınızı bekliyorum. |
| Saat: 03:19 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık