![]() |
NaMaZ KıLMaKTaN aYaKLaRı ŞiŞeN PeYGaMBeRiN uYuMaKTaN GöZLeRi ŞiŞeN üMMeTiYiZ!!!!!!!!! |
Hani bir şarkı duyarsın Hani için geçer biraz Karamsarlaşırsın hüzünlenirsin biran Ağlamak gelir içinden ağlayamazsın bir türlü. Benimkisi böyle bir sevgi. Amaçsız çaresiz sonsuz.. |
Sana gitme demeyeceğim Üşüyorsun ceketimi al. Günün en güzel saatleri bunlar, Yanımda kal... Sana gitme demeyeceğim. Gene de sen bilirsin. Yalan istiyorsan yalanlar söyleyeyim. İncinirsin... |
her yerde kar var... içimdeyse bir hüzün... üşüyor bedenim .. titriyor ellerim sensizken... ama yüreğim yanıyor... yüreğim kanıyor senden uzakta.. tut ellerimi üşüyorum... tut yüreğimden... sarsın aşkın ateşi bedenimizi....SS=)) |
Coşkusu da çok güzeldi varlığının... Yokluğunun acısı da hiç fena değil hani :noangel::noangel: |
Başka türlü olsaydı daha iyi olurdu tabi.. MeseLa sen daha düzgün durabilseydin karşımda, insaniyetsiz tarafının dirilişine müsade etmeseydin.. Ya da madem oyun oynuyorduk, hazır sen bu kadar kaptırmışken rolüne kendini, perdeLer kapanmadan son bir kez hayran bıraksaydın beni kendine... Öyle ki bende alkışlarla uğurlasaydım seni, hayal kırıklıklarıyla değiL..!… ♥●●●••••●●●♥ |
YAŞAMIN İLKESİ : Eğer bir gün yolunuzu kaybederseniz bir çocuğun gözlerinin içine bakın. Çünkü bir çocuğun bir yetişkine her zaman öğreteceği üç şey vardır: *Nedensiz yere mutlu olmak, *Her zaman meşgul olabilecekbir şey bulmak, *VE elde etmek istediği şey için var gücüyle dayatmak. PAULO COELHO |
İçimde bir şey acıyor sen gelince aklıma.. |
Öğrendim gözyaşlarımı içime atıp Gülerek ağlamayı ızdırabımı kalbime gömüp Bir ümitle yaşamayı Durmadan dalıp dalıp ardından Yine senle uyanmayı Sensizliğe rağmen hayata bağlanmayı Öğrendim ah öğrendim... |
[flasht=http://www.fileden.com/files/2008/5/15/1913174/ahenk.swf]width='600' height='400'[/flasht] Eskiden.. |
| Saat: 20:25 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık